Eyüpspor başkanı Murat Özkaya'nın yakını.. Pendik-Eyüp-Tuzla bu 3 takım Murat abinin emrinde gibi bişey.. Bizzat kendisini tanıdığımdan dolayı biliyorum.Sahibi ülkenin adı pek çıkmamış iyi zenginlerinden. Midjö de Pendik gibi bir takım için yıldız oyuncu konumunda olur.
Tuzla'ya bizim eski futbolcular bir ara ortaktı galiba Hamit, Ümit Davala filan.,
Eyüpspor başkanı Murat Özkaya'nın yakını.. Pendik-Eyüp-Tuzla bu 3 takım Murat abinin emrinde gibi bişey.. Bizzat kendisini tanıdığımdan dolayı biliyorum.
Maalesef bu saati sabitleme saçmalığı nedeniyle böyle oluyor. Deplasman maçları gece bir de bitiyor.Şampiyonlar liginde evimizdeki maçların 19.45 de olması kötü olmuş. Çoğu kişinin iş çıkış saati. Ne olursa olsun Kopenhag maçında taraftarımız stadı dolduracaktır.
Mertens gayet faydalı başladı sezona nereye gönderiyorsun?Yabancı sayısından dolayı takımdan ayrılan malesef Dubois oldu. Boey'e bir şey olmasın diye dua seansına başlayalım.
Yanlış tercih oldu bence. Ayrılan isim Mertens olmalıydı. Sonucu hayırlı olur umarım.
Hem daha fazla ücret alıyor.Mertens gayet faydalı başladı sezona nereye gönderiyorsun?
Eyüp Aydın transferine çok sevindim.
Abi maalesef yabanci siniri iste.Birinden vazgecmek zorundaydik.E Sergio’dan vazgecemezsin.Orta sahaya derinlik katiyor.Mertens’i o maasiyla bir yere gonderemezsin.Olan Dubois’ya oldu.Bende cok begeniyordum.Kalmasini cok isterdim.Hatta sunu da soyleyeyim keske su Basaksehir’e vermeseydik.Pendik’e ver,Eyup’e ver.Ama su Basaksehir’e verme.Bu herifler bize her transferde sorun cikartan,neye hizmet ettigi belli olan bir takim.Benim canimi sikan tek olay Basaksehir’e vermemiz oldu.Sağ ve sol bek oynayabilen, görev verildiği zamanlarda gayet faydalı olan Dubois’yı göndermek saçma bir tercih.
Sol bekte Kazım, sap bekte Kaan var. Yabancı sınırı olduğu yerde gönderilmesi en mantıklı isimdi.Sağ ve sol bek oynayabilen, görev verildiği zamanlarda gayet faydalı olan Dubois’yı göndermek saçma bir tercih.