2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Galatasaray, Silivrispor forması giyen ve 1 sezonda 100 gol kaydeden 16 yaşındaki santrfor Mustafa Kürşat Tümay’ı transfer etti.Silivrispor Başkanı Nuri Çolakoğlu:“Galatasaray’dan transfer için herhangi bir ücret almadık. Sadece sonraki satıştan %20 pay karşılığında anlaştık.”
 
Şampiyonlar liginde evimizdeki maçların 19.45 de olması kötü olmuş. Çoğu kişinin iş çıkış saati. Ne olursa olsun Kopenhag maçında taraftarımız stadı dolduracaktır.
 
Leo Dubois’nın gönderilmeye çalışıldığı, ayrılmaya zorlandığı haberleri var. Doğruysa gerçekten ayıp. Bu adam kötü bir oyuncu değil ve her görev verildiğinde de elinden geleni yapıyor. Bu şekilde profesyonellik olmaz.
 
Yönetimi tam da burada sonuna kadar eleştirmek gerek.Oyuncu yollamadan transfer yaparsan böyle olur.Kaldi ki yollamak istediğin oyuncu Dubois ,her oynadığında sana fayda sağlamış biri.
 
Yabancı sayısından dolayı takımdan ayrılan malesef Dubois oldu. Boey'e bir şey olmasın diye dua seansına başlayalım.
Yanlış tercih oldu bence. Ayrılan isim Mertens olmalıydı. Sonucu hayırlı olur umarım.
 
Takım oluşu sorunlu oldu son hali ile.
Yunus , Berkan gitti. Zaten vasat olan Türk kadrosu daha da zayıfladı.
Takımdan gitmesi gereken yabancılar Oliveria ve Mertens olmalı idi , onların yerine Midjsö ve Dubois gitti , ve yerlerine oyuncu alınmadı. Orta saha da Torreria yı sene başı istenmeyen , beğenilmeyen Kaan yedekler artık.
 
Uzun bir aradan sonra Samsunspor maçıyla başlıyoruz. Kopenhag maçı öncesi moral bulmak için üstüm bir oyunla kazanmamız gerekiyor.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Torreira Kerem D.
Tete İcardi Kerem

Ndombele, Ziyech, Zaha ikinci yarıda duruma göre son yarım saat forma giyip Kopenhag maçına hazır hale gelebilirler.
 
Sağ ve sol bek oynayabilen, görev verildiği zamanlarda gayet faydalı olan Dubois’yı göndermek saçma bir tercih.
Abi maalesef yabanci siniri iste.Birinden vazgecmek zorundaydik.E Sergio’dan vazgecemezsin.Orta sahaya derinlik katiyor.Mertens’i o maasiyla bir yere gonderemezsin.Olan Dubois’ya oldu.Bende cok begeniyordum.Kalmasini cok isterdim.Hatta sunu da soyleyeyim keske su Basaksehir’e vermeseydik.Pendik’e ver,Eyup’e ver.Ama su Basaksehir’e verme.Bu herifler bize her transferde sorun cikartan,neye hizmet ettigi belli olan bir takim.Benim canimi sikan tek olay Basaksehir’e vermemiz oldu.
 
Eyüp Aydın transferide güzel oldu. Torreria’yı çogu maçta dinlendirip maç tecrübesi kazandırdıkça gelişimini tamamlarız. Gelişimi tamamlandıkça ileriki yıllar için 6 numarada da kullanılır.

Ha bu yaz için ileriki haftalarda larseni kesecegini düşündügüm Mehmet Aydın, Manisa FK’daki Ayberk Karapo hamleleride gelseydi keşke. İkiside yerli rotasyonumuza güç katardı
 
Samsunspor Maçı İlk 11 ve yedekler

İLK 11 : Muslera ; Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino ; Torreria - Kerem D ; Tete - Mertens - Kerem A ; İcardi

Yedekler : Günay , Davinson Sanchez , Halil , Ziyech , Kaan , Oliviera , Barış Alper , Kazımcan , Ndombele , Bakambu
 

Üst