2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Oliveria ve Barış ilk 11 de imiş Başaksehir maçında. Umarım layık olurlar ilk 11 e , hiç sanmıyorum ya.
 
Son düzenleme:
Çağdaş hoca olmasa en az 2 farkla kazanırdık derdim. Ama Çağdaş hocanın A planının iyi olması,CL maçından sonra rotasyona gitmemiz beni biraz endişelendiriyor.
Ama yine de maçı kazanırız diye düşünüyorum.
 
berabere kalmakla yenilmek arasında fark yok. fener'in ittirilerek kazandığı şu haftalarda bizimde her maçı kazanıp kosemize çekilmemiz lazım. umarım kazasız belasız atlatırız şu maçı.
 
Ben Zaha'nın hazır olmadığı veya yorgun olduğu zamanlarda her maç Kerem'i oynatırım.Hoca yorgunluktan ötürü tercih ettiyse saygım sonsuz.Öte yandan azınlıkta olsa taraftarın hiçbir oyuncuyu ıslıklamasını,hakaret,küfür etmesini kendim kabullenmiyorum.Teknik direktör içinde aynı şey geçerli.Sonuna kadar destek olacaksın maçta.

Barış Alper'de bizim oyuncumuz.İnsallah iyi maç çıkarır.
 
Yine bireysel yetenek yetişti imdadımıza, Ziyech attı lâkin gole kadar hiçbir halt yapmadık. Neyse Avrupa dönüşü vs skoru alalım, çok iyi oyun beklemiyorum zaten.

Takımın hatta sahanın en iyi oyuncusu Davinson Sanchez bana göre, böyle devam ederse vermez formayı Nelsson’a. Barış Alper ise tam bir kazma.
 
Yine bireysel yetenek yetişti imdadımıza, Ziyech attı lâkin gole kadar hiçbir halt yapmadık. Neyse Avrupa dönüşü vs skoru alalım, çok iyi oyun beklemiyorum zaten.

Takımın hatta sahanın en iyi oyuncusu Davinson Sanchez bana göre, böyle devam ederse vermez formayı Nelsson’a. Barış Alper ise tam bir kazma.
Boşver takımı hocam Serdar Gürler'e o pozisyonda ne oldu öyle. :)
 
İlk yarıda takımın en kötüleri ; Barış ve Oliveria. Oliveria gördüğüm kendi takımına en zararlı 8 numara. Golü atana kadar Hakim de 10 numarada etkisizdi. Davinson ilk yarı çok iyi gözüktü. Kazımcan kendini sakatlaya kadar iyi oynadı ama o pozisyonda topu kaptırdı.
Kazımcanın yerine kaanı oyuna sokup , abdulkerimi sola atmak ciddi risk.
2.yarıya mutlaka oliveria ve barış kenera gelmeli. Oyuna kerem D. , kerem , zaha ve Ndomle dörtlüsünden 2 si girmeli ( 1 yabancı +1 yerli )
Tete de ilk yarı iyi göründü.
İcardinin bir an önce toparlanması lazım. oda çok aksiyor.
 
Cidden rezalet top oynuyor Başakşehir, biraz toparlansak farklı olacak ama hiç iyi top oynamıyoruz bri an önce 3'ü bulup fişi çekmeliyiz.. Muslera son 2-3 maçtır kötü goller yiyor Günay'a şans verilmeli kesinlikle..
 
Gene futbol yok 3 puan var. gene 0-2 lik maçı 0-3 , 0-4 yapmak varken , kendi elimizle 1-2 getiriyoruz.
Okan hoca yanlış 11 başlıyor , Barış ve Oliveria olmamalı. 27 dk gibi solbekin sakatlanıyor , sen oraya abdulkerimi atıp stopere kaanı alıyorsun buda bir hata.
2. yarıya başlarken Oliveria ve Barışı oyundan almak doğru iş. Hakimi oyumda alıp , yerine zahayı sokup , keremi 10 numaraya kaydırmak yanlış.
Bu kadar hoca yanlışının olduğu yerde 3 puanı almamız bizim başarımız değil , başakşehirin acizliği.
Bide Zaha ve Ndombele buysa , böyle oynayacaklarsa bize çok büyük geçmiş olsun. Herkes bize ha ha ha diye güler.
İcardinin de bir önce toparlanması lazım , fiziki yetersizliği maç içinde çok belli oluyor.
 

Üst