Maçı tv 8.5 veriyor beyler haberiniz yok mu?Yirmi dakikada Azerice öğrendim. Kalite pek yok ama tempolu maç oluyor. Atarız birazdan ama çok takılıyor.
Maçı tv 8.5 veriyor beyler haberiniz yok mu?Yirmi dakikada Azerice öğrendim. Kalite pek yok ama tempolu maç oluyor. Atarız birazdan ama çok takılıyor.
Maalesef gözlerine inanman gerekiyor. Tete çıksın da Barış neden girer bu maçta. Oliveira neden girer Demirbay varken. Şimdi nihayet Mertens giriyor oyuna. Nelsson da girdiğine göre dizilişlerde değişiklik olacak.Oyuncu değişikliklerini ben mi yanlış gördüm?
Bu da benim totemim. Atalım diye bu kadar yazdım bastırarak. Ama doğru tabii o ayrı konu.Adamların 5-6 sallayacağı maç son vuruşlardaki engellemelerle böyle seyrediyordu zaten. Bu kadar açık veremezsin deplasmanda... El kol sallayarak giriyor adamlar.
Çok bilirsen böyle rezil olursun işte.Maalesef gözlerine inanman gerekiyor. Tete çıksın da Barış neden girer bu maçta. Oliveira neden girer Demirbay varken. Şimdi nihayet Mertens giriyor oyuna. Nelsson da girdiğine göre dizilişlerde değişiklik olacak.
?????Maalesef gözlerine inanman gerekiyor. Tete çıksın da Barış neden girer bu maçta. Oliveira neden girer Demirbay varken. Şimdi nihayet Mertens giriyor oyuna. Nelsson da girdiğine göre dizilişlerde değişiklik olacak.