2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Yeter bu kadar evlatçılık. Kerem Aktürkoğlu yerine Ndombele, Demirbay veya beğenmesem de Sergio girmeli. Tete de etkili olamadı. Ümraniyespor deplasmanında değiliz. Zaten Angelino gibi ofansif bir bek varken iki orta saha ile oynamak çok büyük risk.

En beğendiklerim Kaan ve Davinson oldu.
Bir de gol attığı için Zaha tabii ki.
 
Bu kadar ön alan presi yapmaya gerek yok. Golü de bu şekilde kendi oyunumuzla yedik zaten. Adamlar tek pasta kontraya çıkabilecek yetenekteyken dikkatli olmak lazım. Çok tempolu maç oluyor, 45 dakikalık maç 90 dakika hissiyatı verdi. Premier lig takımıyla oynamanın etkisi bunlar. Bize fırsatlar gelecektir bu tempoya ayak uydurabilirsek ama su son paslarda da etkili olmak lazım. Fazla acele kararlar veriyoruz. İkinci yarı için Mertens'in oyuna girmesi olayı çözebilir.

Bu arada bende sıkıntı olmadı ama exxen çökmüş tv8.5'a geçmişler. Yayın hakları almayı biliyorlar ama servera yatırım yapmasını bilmiyorlar. Altyapı var mı yok mu demeden yukarıdan yönetmeyi iyi bilen reisi gibi kendisi de öyle yönetiyor anlaşılan şirketini. Ben sırf bu maçlar için exxen almışken enayi durumuna düşüyorum şimdi. Şimdi kaçak izleyen mi ahlaksız yoksa taahhüt ettiğini yapmayan mı!
 
Umarım Okan Hoca'nın Barış Alper ile ilgili bir planı vardır. Top ayağına geldiğinde gözlerim kanıyor. Karar verene kadar çoğunlukla topu kaybediyor.

Rakip güzel top yapıyor, biz pas yapamıyoruz.
 
Adamların 5-6 sallayacağı maç son vuruşlardaki engellemelerle böyle seyrediyordu zaten. Bu kadar açık veremezsin deplasmanda... El kol sallayarak giriyor adamlar.
 
Yahu bu Oliveria ya bi şey yazacağım buradan , forumdan atılacağım.
Ama büyük hata Okan hoca da.
Takım pas yapamıyor , topu tutamıyor. Kerem A . dan 10 numara olmaz , kaç kere görmek lazım.
 
Oliveira ilk geri pasında gol yediremeyince ikincide yedirdi. Geçen seneden beri yazıyorum bu arenada temposuz oyuncuyla oynayamazsın.

Kalemize gelen her top gol olacakmış gibi duruyor. Sanchez'e de üzüldüm, belki sahanın en iyisiydi, saçma bir geri pas yüzünden morali sıfırlandı adamın.

Şimdi Manchester biraz oynama fırsatı verirse belki atarız.
 

Üst