Hahahahah vallahi böylesi daha hayırlıdır, penaltı olmadan gol atarsak gevşemeyiz diyecektim. Bu da ikinci totemim oldu.
Aynen öyle çok güzel cevap oldu bu maç, zamanında TT arenada da gördük drogba reira selçuk buraklara küfür eden elinde telefon ile gezen şımarık taraftar bizde bitmez...Kereme küfür ederler golü atar, Icardiye küfür ederler penaltı kaçırdı diye galibiyet golünü getirir. Barış niye oyuna girdi diye Okan hocaya küfür ederler Barış maçı değiştirir.
ŞIMARIK GALATASARAY TARAFTARINDAN NEFRET EDİYORUM. ARTIK İYİCE SUYU ÇIKTU BU İŞİN.
Gördüğüm en haklı mesajlardan. Helal.Kereme küfür ederler golü atar, Icardiye küfür ederler penaltı kaçırdı diye galibiyet golünü getirir. Barış niye oyuna girdi diye Okan hocaya küfür ederler Barış maçı değiştirir.
ŞIMARIK GALATASARAY TARAFTARINDAN NEFRET EDİYORUM. ARTIK İYİCE SUYU ÇIKTU BU İŞİN.
Çok haklı bir serzeniş. Gerçekten bıkkınlık verdi artık bu tipte insanlar. Ve malesef burda da var.Kereme küfür ederler golü atar, Icardiye küfür ederler penaltı kaçırdı diye galibiyet golünü getirir. Barış niye oyuna girdi diye Okan hocaya küfür ederler Barış maçı değiştirir.