2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Icardi 30 yasinda bonservisiyle bizim.
Zaha 30 yasinda bonservisiyle bizim.
Ziyech 30 yasinda bonservisiyle bizim.
Sanchez 27 yasinda bonservisiyle bizim.

Arkadaslar su kadro iskeletinin gelecek yillarda bize ne vaad ettiginin farkindamisiniz?
Lige damga vurabiliriz, bu iskeletle gelcek yillarda bir Avrupa kupasi hic uzak degil.

Erden Timurun vizyonuyla bu kadronun icine genc, yetenekli Boey gibi oyunculari alirsak gelecek yillar nasil bir dominasyon Galatasarayin nasil bir seviyeye cikacagini tahmin edebiliyormusunuz?

O yüzden lütfen bir mac kötü oynayinca bazi oyuncular formsuz olunca yerden yere vurmayi birakalim. Okan Hocamiza. Erden Timura sonuna kadar destek.
 
Sergio Oliveira, deplasmanda kaybettiğimiz Beşiktaş maçından bu yana büyük bir düşüş içerisinde. Yıllık 2.75 milyon euro alıyor ve 2026 yılında bitecek bir sözleşmesi var. 2.yıl dolmadan bu kadar tempo kaybeden ve pas kalitesi de git gide düşen bu oyuncudan bir an önce kurtulmamız gerekiyor. Yoksa yeni blr Feghouli faciası daha yaşayacağız gibi görünüyor.
 
Bizim oyundan düştüğümüz anlar oluyor şu anda son 10 dkdır olduğu gibi.Çok fazla top kaybediyoruz,savunmadan çıkarken basit hatalarla kaybediyoruz,topu ayağımızda tutamıyoruz.

Böyle anlara,dakikalara çözüm bulursak bayağı rahatlarız.
 
Tam form yakaladık milli ara geldi.
Bu form durumu ile jkyi rahat yenerdik.
Milli ara sonrası tatil havası olmaz umarım.
Bu arada Alper kardeşimin dediği gibi Manchester United gibi bir deplasmandan sonra gidilebilecek en zor deplasmandan galip geldik.
Takım çok iyi gidiyor.
 
Rakip takımlar bize karşı ataklar yaparken hep sol iç orta saha, sol kanattan geliyorlar. Sebebi çok belli, Sol beklerimizin defansif katkısı 0. Defans ve 6 numaralar da sol beklerimizin defansif açıklarını kapatırken yoruluyorlar.

Bu olayın bir çözümünü bulmak lazım. Boey - Nelsson - Sanchez - Abdülkerim şeklinde bir defans hattı ile çıkmak lazım.
 
Şimdi okudum,ben tanımıyordum ama taraftarımızın bir kısmının yakından tanidigi ve transferine engel olduklarına inandigi oyuncu şov yapıyormuş hem takımında hem de ulusal takımında.Yerine aldığımız oyuncu ise hala hazır değil. Umarım bu durum yakin zamanda değişir.Kaldi ki oyuncuyu kulübü birakmamisti.
 

Üst