2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ben Ndombele transferini ilk ismi geçtiğinde çok istemiştim. Eğer biraz daha ısınırsa arkanıza yaslanın ve filmi izleyin. Oyunun her iki tarafını da dominant olarak yönetir orta sahada. Ki birkaç kesit sundu son United maçında sinyaller vererek. Melo'yu bile unutturur.
 
Yani Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ne işi var Suudi Arabistan'da ? Bizim Süper Kupa maçımız neden başka bir coğrafyada uzaklarda oynanıyor ? Nereden çıktı bu fikir ?


Kazanan 2.2 milyon euro, kaybeden 1.4 milyon euro alacak deniyor. Ek olarak zaten şampiyonluk yolundaki iki takım birbiriyle karşılaşacağı için fikstürdeki sıkışıklık ikisi için de kabul edilebilir noktada
 
Tribünler yarı yarıya olacağından dolayı herhangi bir olay çıkabilir diye araplara maç izletecekler.. Başka bi açıklaması yok. Cumhuriyetimizin 100. Yılında rekabet bu seviyedeyken en büyük zevkimizi araplara sattılar.
 
Bu akşam ki maç çok önemli.
Ama bakıyorum taymda Beşiktaş'a, İstanbulspor muamelesi yapılıyor. Defans ve orta sahasında ne kadar sorun olsa da özellikle hücumda Rashica, Chemberlain, Ghezzal ve Aboubakar hattı oldukça tehditkar gözüküyor. Gedson' un da orta sahada bu maç olacağını düşünürsek çok zor bir maç bizi bekliyor.
Özellikle duran topta çok etkili bir takım. Gerekli önlemleri almak ve dikkatli olmak lazım.
Beklediğim ilk 11

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazım
Ndombele Torreira
Tete Kerem Zaha
İcardi

Belki Kazım yerine Angelino, Tete yerine Barış Alpet olabilir.
 
Dün gece trtspor'da bir programa denk geldim ilk 11leri kıyaslıyorlardı.. Uzun konuşabileceğin tek mevkii icardi-aboubakar.. Bu kadar büyük kalite farkının olduğu maçta gönlümden 8 geçiyor ancak en az 3 atmazsak galibiyet saymam.
 
Dün gece trtspor'da bir programa denk geldim ilk 11leri kıyaslıyorlardı.. Uzun konuşabileceğin tek mevkii icardi-aboubakar.. Bu kadar büyük kalite farkının olduğu maçta gönlümden 8 geçiyor ancak en az 3 atmazsak galibiyet saymam.

Gerçekten bu kadar fark yok arada. Yapmayın böyle şeyler sizden ricam.

Akıllar Bayern Münih maçında olabilir. Derbilerin favorisi yoktur. Hoca değişimi Beşiktaş'a farklılık getirecektir. Burak Yılmaz hırslı olacaktır. Bu ve daha bir çok nedenden dolayı maçın zor geçeceğini düşünüyorum.
 
2 pozisyondur, önce Kerem'in sonra Angelinho'nun bomboşşşş durumdaki Zaha'ya pas atmamaları canımı sıktı. Belki de 2-0 olacaktı... Çok sinirlendim. Kasıtlı atmazsın ancak bu kadar olur.
 
Goollllllllllll Aşkın Olayımmmm

Ya bu Icardi normal değil.Dünya yıldızı derken utanacağım artık.Önce Amartey ile omuz omuza muazzam bir mücadele,sonrasında ön alan baskısıyla kazanıp 2 oyuncunun arasından vurarak yoktan var etti golü.

Ön alan baskımız çok iyiydi.
 

Üst