2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ulan sen ne acayip bir çarsın be... O golü nereden çıkardın kuyudan mı ya aklım almıyor. Önceki pozisyonu da yoktan var edip vurdu kaleci çıkarmıştı 2 dk önce.
 
Biraz daha kararlı olmak lazım.Maça %100 konsantre ile başladık fakat maçın gidişatı,öne geçip sonrada Beşiktaş'ın 10 kişi kalması bizim konsantremizide etkiledi ve devreye girerken %75 %80 lerdeydi konsantremiz.Takım bu kadar iyiyken,Tete-Zaha bu kadar diriyken Icardi bu kadar fiziksel mücadelelerin içine giriyorken,yaptığımız ön alan presleri muazzamken,bu kadarda pozisyon buluyorken skoru minimum 2-0 a getirmemiz lazım.

Devre arasında Okan hoca takımımıza rakibin 10 kişi ve geride olduğunu,kaybedecek bir şeyleri olmadığını mutlaka hatırlatır.

Oyun olarak maç tamamen bizdeydi,Beşiktaş'a top oynatmadık,2.yarıdada öyle olacaktır.
 
İlk yarı özellikle , kırmızı kartdan sonra 2-0 yakalamalıydık. Çok rahat gol olacak pozisyonları harcadık. Futbol ciddiyetsizliği kabul etmez.
10 kişi kalan rakibe hala atak şansı veriyoruz. Özellikle sarı kartlı oyuncular çok dikkatli olmalı , hakem bize çok rahat sarı kat çıkartabilir ve penaltı çalabilir.
Bu Angelino yu üstüne para verseler almaMAmız lazım , bizim takımda seyrettiğim en kötü sol bek . Emre taşdemir den bile.
Kerem de çok kötü bu gün , biraz önde baskı yapıyor kısmen , ama kesinlikle 10 numara oynamamalı.
Tete beni ilk yarı olumlu anlamda çok şaşırrtı.
 

Üst