Fazla ileride kalmaya devam ettik ısrarla, yorulunca 2-2-4 gibi kaldık adamlar birebir kaldı attı.Çok iyiydik ama efora dayalı oynuyoruz 60 dan sonra düşeriz değişiklik için gol yemeyi beklemeyiz umarım. Fazla ileride kalıyoruz göbek boşalıyor bazen.
Tete'de patlayıcı sürat yok, ortada Tete kanatlarda Kerem Zaha denesek bir.
Mağlubiyetin sebebi belli olduDışarıdaydım, eve gelince 74.dakikada açabildim maçı. Yol boyu herkesin ''sahadan sildik'' yorumlarının oynandığı dakikaları kaçırıp, heyecanla kanalı açar açmaz 2. ve 3. golleri yemek beni çok üzdü. Zaten kaçırdım diye üzülüyordum yol boyunca.
Takım Şahane
Okan Buruk malesef maçı kaybetmemizdeki tek sorumludur
Endombele hazır değil.
Angelinho aldırıyorsun en önemli maçta oynatmıyorsun neden aldırdın hocam neden.
Zaha hazır değil Tete hazır değil bunlar nezaman hazır olucak?
İzlediğim kafede 100 kişi hepiniz Kerem,Kazım koridor olmuş izliyor
Kaan bitmiş hala izliyorsun
HOCAMMMMMM SEN DEĞİŞTİRİCEN SEEEENNNNNN
Galatasaray Takımı bu kalitede işte hatta fazlası hala var .
Saha içine kenardan malesef katkı gelmiyor doğru zaman hiç tutmuyor.
Takımla Gurur duydum ,Okan Hoca için aynısını diyemicem
Söylediklerimden yanlış olan ne var Alper?
Haklısın Volkan. biz seninle bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz valla seninle münakaşaya girmek istemiyorum. forumda en sevdiğim insan sensin emin ol, varsın seninle hoca konusunda ters düşelim. Derdimiz Galatasaray olsun.Söylediklerimden yanlış olan ne var Alper?
2ci golden önceki 3 4 poziyon Kerem kademe yapamadı Kazımcan topa vuramadı korner oldu arkasından yedik
Göbekten 2 kere geldiler zar zor önledik 3cüsü gol oldu ?
Volkan şurda yanlışsın desene Tarih iyi oynayanı değil Kazanını yazar.
Zaha hazırmı? Tete Hazırmı ? Ndombele hazırmı?
Angelinho çok istiyorum diyen Okan Hoca Bayern karşısında Kazımcan ile çıkan Okan hoca bence adamcılık yapmayın
DERDİMİZ GALATASARAY OLSUN
Ciddi bende seni seviyorum...Haklısın Volkan. biz seninle bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz valla seninle münakaşaya girmek istemiyorum. forumda en sevdiğim insan sensin emin ol, varsın seninle hoca konusunda ters düşelim. Derdimiz Galatasaray olsun.
Bu kadar dominant futbola en kötü 1 puan yakışırdı hatta ben 65-70 gibi maçtan koptum dedim bu maç berabere bitse basın kıyameti koparır nasıl kazanamadık Bayern beraberlige yattı diye, rakip Bayern olunca böyle oluyor yapacak bir şey yok. yakaladığında atacaksın. Kerem'e epeydir bu kadar kurulmamıştım.Ciddi bende seni seviyorum...
Derdim Avrupada Bayern kimse bu kadar ezememişken kaybetmek.
Eve girdim sinir üzüntüden Kan şekerim düştü valide bile evham yaptı.
Okan Hoca oyuncuları zamanında değiştirse kazabilirdik.
Kerem 3mt'den Bayern atamıcaksan kardeşim avrupada oynayamazsın
Kane'nin attığı golde ki şans bizde olsaydı ilk yarıda 3 4 yapardık. Ahhh ahhhhhh...Bu oyunun yarısını Türkiyede oynayalım
Herkese 5 atarız suyun karşı tarafı kendini avutuyor Bayern kötü diye avutsunlar
Çaktığımızda çok ağlıcaklar