2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Çok yazık oldu neyse yapacak bir şey yok.
Keşke Kazımcan yerine Dubois koyabilseydik.
Kerem de mücadele gücünün çeyreği kadar bitiriciliğe ve yeteneğe sahip olsaydı.

Değişiklik zamanlaması konusunda Okan Buruk’a güvenim iyice azaldı. Her maç aynı şeye maruz kalıyoruz ne yazık ki. Israrla gol yemeyi bekliyor oyuncu değiştirmek için.
 
Bu takıma devre arasında 8 numara şart. Ndombele, Sergio ve Kerem D. ile Avrupa'da başarı gelmesi çok zor. Bugünkü maçta en büyük eksikliğimiz malesef net 8 eksikliğiydi. Ndombele olacak gibi de değil sanki. Hayırlısı bakalım.
 
bazi yorumlari hayretle okuyorum. Örnek: Takim Sahane yaziyor arkadas ama Okan Buruk kötü diyor bu nasil bir mantik hatasi?

Bu takimi bu maca hazirlayan, taktigi veren, oyunculara böyle oynamasi icin ikna ve motive eden Okan Hoca degilmi?
Bu macin analizini Bayern takimin analizini Okan Hoca ve ekibi yapmiyormu?

Takim Sahane ama Okan Hoca kötü mantiga bak ya. Okan Hoca gec oyuncu degistirmis bumudur yani?

Girdigimiz gol posizyonlarinin 1-2 tanesini atsak mac 2-1, 3-1 lehimize olcak Bayern oyuncular oyundan iyice düsecek motivasyon kaybi yasicaklar.
Okan Hocanin sucumu bukadar cesurca harcanmasi.
 
Okan hoca nın maç sonu açıklamasını dinleyince , kesinlikle Okan hoca nın maç anında maçı okuyamadıgından emin oldum.
"Oyuncu değişikliği sırasında gol yememiz şanssızlık oldu" dedi. :(
 
Taraftar dahil yönetimde de isim takıntısı var Ndombele yerine hazır bir 6-8 alsaydık Kaan kart aldığında oyuna atardık.
İlk yarı gerekli gereksiz bazen boş yere ölü alana bile pres yaptık haliyle Kerem Tete yoruldu. Hoca üst üste gelen pozisyonlardan sonra hala bekleyince gol geldi. Ha ilk yarı bir gol daha atsaydık olurdu, maçın senaryosu değişirdi.

Manu maçında adamlar geldi atamadı biz attık üstüne kırmızı kart maçı bitirdi. Bugün biz atamadık, oyundan düşünce rakip yine geldi bu defa attı.

Okanı sevin ama gec kaliyor. Evet golden önce karar verdi doğru ama adamlar pozisyon bulmaya birebir kalmaya başladı. Sen orta sahayı bosaltmissin. Icardi Kerem Zaha Tete hatta Boey Kazım hepsi rakibin arkasında bekliyordu. Topu kapan Bayern 4-4 kaldı iki üç sefer acil değişiklik gerekiyordu sen ısındırıp değiştirene kadar Bayern attı rakibe söylesinler bizi beklesinler bundan sonra.
 
Son düzenleme:
bazi yorumlari hayretle okuyorum. Örnek: Takim Sahane yaziyor arkadas ama Okan Buruk kötü diyor bu nasil bir mantik hatasi?

Bu takimi bu maca hazirlayan, taktigi veren, oyunculara böyle oynamasi icin ikna ve motive eden Okan Hoca degilmi?
Bu macin analizini Bayern takimin analizini Okan Hoca ve ekibi yapmiyormu?

Takim Sahane ama Okan Hoca kötü mantiga bak ya. Okan Hoca gec oyuncu degistirmis bumudur yani?

Girdigimiz gol posizyonlarinin 1-2 tanesini atsak mac 2-1, 3-1 lehimize olcak Bayern oyuncular oyundan iyice düsecek motivasyon kaybi yasicaklar.
Okan Hocanin sucumu bukadar cesurca harcanmasi.
Hemen açıklıyorum Takım 11 kişiden oluşuyorya kadro Kalitemizin Market değeri 250m dolar takımda bu kadar yetenekli bir takımımız varya hani..

MAÇ içinde oyuncular düşünce fizik olarak yada kötü oynayanı Hoca değilştirirya

Takıma katılan oyuncularıda hani Hoca ve Kondisyon ekibi hazırlarya.

Her Maç gol yediğimizde Gol Ben geliyorum 10 15 dakika içinde aloooooo diyor yiyoruz oyuncu değiştiyoruz.

Gol atamamış olabiliriz bu konu başka...
Zamanında oyuncu değiştirsen oyunu tutabilirsin gol yemediğinden dolayı
 
Ndombele, Ziyech ve hazır olmayan diğer oyuncular neye göre hazır değil onu da düşünmek gerekiyor. Geldiğinde hazır olmayabilir ama geleli iki ay oldu. Bu oyuncuların hazır olmamaları teknik ekibe yazar. Ziyech biraz fırsat transferiydi ama Ndombele doğrudan katkı beklediğimiz bir oyuncuydu.
Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak, Avrupa'da başarılı olmak ve ligte şampiyon olmak istiyorsak Zaha, Ziyech, Ndombele ve Angelino'nun da artık devreye girmesi lazım. Takım arkadaşlarının emeklerine eşlik etmeleri gerekiyor. Yoksa işimiz çok zor.
 
Artık önümüze bakalım
Yönetim yerinde olsam Okan Hocanın hemen yanına maçı çok iyi okuyabilen direk 1ci yardımcı olarak birini getiririm .Kavgalı ayrılmasak cidden Torent'ti yardımcı olarak gelmesini isterdim

Acilen Kondisyon ve Fizik ekibi kurarım 2.5 3 aydır hala nasıl oyuncular hazır olamaz.
 
Son düzenleme:
Foruma daha öncede futboldan pek anlamadığımı yazmıştım. Ama maçın 55. dakikasında takımdaki bir çok oyuncunun yorulduğunu ben bile gördüm içimden 5 oyuncuyu birden değiştirmek geçti. Bunu Okan Buruk'ta muhakkak görmüştür ama neden müdahale etmekte bu kadar geç kaldı anlam veremedim.

Bugün bizim oynadığımız oyunu Bayern Münih bize karşı oynamaya çalışsaydı muhtemelen onlarda aynı konuma düşerdi. Aynı konumdan kastım güç ve yorgunluk olarak. A planının yanına sağlam bir B planıda gerekli görünüyor. Çünkü bu baskılı oyun tarzı ile 2 3 gol atamazsan oyundan düştüğün an her maç gol yersin. Benim fikrim bu yönde, futboldan anlayan sayın üyeler derin bir analiz yaparsa doğru ve iyi olur.
 
İlk 65 dakikadaki destansı oyun için, bu ekstrem bölüm için takıma çok ama çok teşekkürler. Şampiyonlar Ligi'nde yaşanabilecek en zorlu tablonun Bayern Münih, Real Madrid ve Manchester City'le eşleşmek olduğu ortamda bundan daha etkin bir zemin Avrupa futbolunda söz konusu olamaz; zurnanın zırt dediği yerde abide gibi durduk, abide gibi kaldık.

İlk 65 dakikadan ötürü sesim çok uzun zaman sonra gitmişken, Manchester United-Kopenhag maçındaki temdit penaltısı anı sebebiyle kolumda çizik varken sonuçların, sonuçları getiren anların ruh temelli bakıldığında rüyalara gireceğinin birincil düzeyde bilincindeyim. Bununla birlikte iç sahadaki Manchester United maçını kaybetmediğimiz sürece, Bayern Münih'in buldozer vari yaklaşımı; Mancester United ve Kopenhag'ın bu gece hayretler uyandıran defoları ortadayken gruptan çıkabilmeye dair her şey son maçların son anına dek bizim elimizde olacak. Parken'de ikinci kez tarih yazmak avucumuzun içinde, yeter ki bu çizgide devam edelim. 4. torbadan bizi ve Newcastle'ı çekenler kara kara düşünsün sonrasında.
 
1-Kazımcan bu seviyeler için yeterli değil, Angelino ne kadar kötü olsa da senelerdir Bundesliga tecrübesi olan isim onunla başlamak lazımdı;
2-Bu seviyelerde atamayana atarlar 2 metreden topu dışarı atarsak sonuç doğal,
3-Zaha'yı kazanacağız diye Kerem'i 10'a atıp kaybediyoruz,
4-Oyuncu hamleleri geç yapıyoruz yorulan takımı şarj edemiyoruz,
5-Aldığımız hamlelerin hiçbirinden katkı alamıyoruz planlamada sorun var,
6-Gruptan en azından 3.oluruz.
 
Okan Buruk takımı maça harika hazırlamış. Bayern Münih'e böyle kaybetmek hiç problem değil. Bu takımın potansiyelini net şekilde gördük. 60 dakika oynadığımız oyunu aktif dinlenme yaparak 90 dakikaya yaymayı da öğrenebilirsek önümüzde kimse duramaz. Okan Buruk'un bunu da yapabileceğine inanıyorum çünkü kendini çok geliştirebilen bir teknik direktör.

Saygılar.
 
Keşke kenarda Midsjö olsaydı dediğim bir maç oldu.

Okan Hoca'nın basın toplantısından biraz ümidim kırıldı. Okan Hoca oyuncu değişiklikleri konusunda hata yapmadık filan dedi.
 

Üst