2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Kaan Ayhan’ı severim, beğeniyorum da lâkin Okan Buruk Kaan’ı orta sahada oynatmayı akıl edene kadar sezon ortası geldi. Bundan sonraki maçlarda nasıl kullanacağı da meçhul. Ayrıca Münih maçında görüldüğü üzere; Torreira’nın yanına aynı onun gibi enerjisi bitmeyen üst düzey bir orta saha kesin gerekiyor tabii Avrupada iddialı olmak isteniyorsa.
 
Maalesef geçen seneye ki duruma göre yaptığımız 2 iyi şey var , İcardinin tapusunu almak ve D. Sanchez transferi.
takımda hala ilk 11 de direkt oynayacak sol bek , 8 numara ve 10 numara yok.
Gelen yabancı oyuncuların şu anki performanslarına bakınca Dubois in gitmesi büyük bir hata.
Hakim , Ndombele ve Zaha nın ne vereceği hala meçhul , Zaha dışındakilerin umut verdiği bile söylenemez. Angelino ise direkt yanlış transfer.
Erden Tmur demesine göre , şampiyonlar ligine direkt kalarak elde ettiğimiz gelir olana dek , transfer limitimiz dolmuş idi .
 
Bugün zorlu Rize deplasmanı var.
Orta hakem ve VAR hakemi sıkıntılı tipler.
Bizi yarıştan koparmak uğruna bizim için sıkıntılı deplasmanlardan biri olan Rize deplasmanında hakem katliamı görebiliriz akşam.
En büyük temennim daha önce bu deplasmanda yaşadığımız Muslera ve Emre Akbaba gibi büyük sakatlık yaşamamak.
2 kulvarda gidebilmek için oyuncuları dinlendirmemiz şart. Bu yüzden Nelsson, Angelino ve Ziyech'i de kazanmak için bugün ilk 11 de forma şansı vermek lazım. Benim maç 11'im şu şekilde 👇

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Kaan Torreira
Ziyech Kerem Zaha
İcardi
 
takım top filan oynadığı yok ilk 45 dakiada , baya baya kötü oynuyoruz. Bu kötü oyuna başta Mertens , Angelino ve Kerem Aktürkoğlu hizmet ediyor.
Okan hoca yanlışta çok ısrar ediyor , takıma hakim bir hoca görüntüsü yok , futbolcu isimlerinden çekiniyor bence , ben yanlış isem , 2 yarıya kerem A ve Mertens dışarı alır ve Angelinoyu direkt ülkesine geri göndermeli.

Bu arada hakem denen kadir saplam da tam bir oçu.
 
VAR sisteminin olduğu bir ligde +1 uzatma alacak kadar zevksiz bir futbol izledik ilk 45 dakikada. 45 dakikanın 45 saniye gibi nasıl geçtiğini anlamadığımız tatsız bir futbol akşamı.
 
Kerem A. da çıkmalıydı.
Bu arada giren oyunculardan Oliveria olmamalı ve Kaan orta saha da , Abulkerin stoperde olmalı idi. Ha sola kim girmeli ben bile bilmiyorum çünkü bizde sol bek yok.
 
- Zaha kanat oyuncusu değil, verimli olamıyor. Kaç haftadır anlaşılamadı mı? Niçin ısrar ediliyor?

- Angelino geldiği günden şimdiye kadar Van Aanholt kadar bile katkı vermedi. Hücumda da yok savunmada da.

- Icardi gibi bir bitirici varken onu topla hiç buluşturamamak…
 
Okan hocaya ve kötü futbola rağmen 3 puan aldık , şikebahçenin arka behçesi rize den . bu onlara iyi gelir.
Okan hoca angelinoyu sen istedin , adamın defansif yönü olmadığı belli sen hala adamda ısrar ediyorsun . takımda sol bek yok diye sen gidip takımın en uyumlu 2 sini bozup Abdulkerimi sol bek yapıp oraya Kaanı stopere koyuyorsun . Kerem A. na nasıl 87 dakika dayanabiliyorsun. Oliveria gol attı ama , adam mı bizim orta sahaya dinamizim getirecek.
Takım da bu gün ayakta duran Sanchez belkide tek iyi transferimiz. Bide özellikle yan toplarda hata yapmayan Muslera.
 

Üst