• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

10 numara transferi yapılmayacaksa 4-3-3’e dönmemiz gerektiğini düşünüyorum.

———Kerem D.———
———-Transfer—Torreira——-
——Ziyech——Icardi——Zaha—-

Torreira da ciddi bir yoktur umarım.

Futbolun katili Türk hakemleri!

Bunlar dürüst de değil, iyi niyetli de değil.
Futbol cahili rezil herifler.

Bu hakem çok açık ve net bu maça talimat alarak gelmiş. Başka açıklaması yok bunun!

Icardiiiiii gerisi yalan!

Oha be o neydi geri sara sara izliyorum :)

Bacambu'nun pasında Trabzonlu oyuncudan temas almasa onuda atacaktı.Şu kafa vuruşu ne be arkadaş.

Bakambu'nun oyuna gireceğini görünce bir an korkmuştum,sarısıda var çıkaracak mı acaba diye.Okan hocayı tebrik ederim.

Çevresinde ayağı düzgün oyuncular olsa; istisnasız her maç hattrick yapabilecek bir adam Mauro Icardi!

Ulan hakem... Boey 1 metre dışarı çıktı ama korner vermedin adamlara. Vallahi gözün tuhaf senin bugün.

Sanırım bazı arkadaşlar Olivera ya önyargılı yaklaşıyorlar. Adam bu gün çatır çatır oynuyor. Her ikili mücadelede var.
Bu gün mücadele olarak iyi idi , özellikle ikinci yarı ama daha iyisi lazım bize .

İcardi , Torreria ve Saccha sahanın en iyileri idi.
İcardi ve Yunus 1 er tane çok net gol posizyonu kaçırdılar.
Beklerin ve kanat oyuncularının yapamadığı ortayı Kaan Ayhan yaptı.
Bizim yeni sol beki hiç beğenmedim oyun genelinde.

Bu maçın hakemi kördü galiba. Nasıl hakem yapıyorlar böyle tipleri anlamak zor..

Dikkat ettiğim diğer noktada, bu sezon da gol yememe alışkanlığımızın devam etmesi.

Hakem de tam bir oç idi. abuk sapuk kartlar çıkardı bize , hele İcardi şut çekti rakibe çarpıp kornere çıktı , out verdi bunu söyleyen icardiye sarı verdi. bize çok kolay verip , lehimize olan faulleri vermedi.
Umarım Torrerainın durumu ciddi değildir , adam bu pozisyonda net sarı olan kartı bile çıkartmadı , hakem bozuntusu.

Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu yabancı sınırı olmasa bu kadar forma şansı bulamayacaklarının farkına varmalı ve yıldız havalarından çıkıp hadlerini bilerek oynamalılar. Zaza, Ziyech, Tete hazır olduktan sonra seviye atlayacaktır takım.

Trabzon gibi zor bir rakibi yenmek güzel. Kadro kalitemiz ile kazandık. Gol pozisyonu verilmemiş olması da işin artı kısmı. Takımın alması gereken çok yol var. Özellikle de Avrupa için.

Şimdi sırada ŞL elemesi var. Umarım Molde'yi geçeriz.

Hakim Ziyech gelmiş, Sanki normal transfer gibi bir hype vardı. Yani bazen eleştiri oluyor transfer konusunda ama. Bu yönetimin çıkardıgı seviye çok farklı

Geri