Bunu yapacak kişi de hocadır demek istiyorsunuz sanırım?Sonuç olarak sorun boy ile ilgili değil. Asıl konu, mental ve fiziksel hazırlık. Geri kalanı, bu oyuncularda zaten mevcut.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bunu yapacak kişi de hocadır demek istiyorsunuz sanırım?Sonuç olarak sorun boy ile ilgili değil. Asıl konu, mental ve fiziksel hazırlık. Geri kalanı, bu oyuncularda zaten mevcut.
Evet, hoca ile birlikte teknik heyet. Tabii teknik heyette bu konu ile profesyonel olarak ilgilenen varmı bilemiyorum. Ayrıca teknik heyete baktığım zaman, istatistikci ve fizyoterapist gibi profesyonellik gerektiren alanlarda da teknik heyetin boşlukları görünüyor... veya ben'mi birşeyleri kaçırıyorum bilemiyorum...Özellikle voleybolda, hızla akan oyun içerisinde herşey çabucak değişip tersyüz olabiliyor. Bu nedenle, saha içerisinde yaşanabilecek olumsuz havayı olumluya dönüştürebilecek yetenek ve kapasitede, profesyonel.ve kendi alanında uzman kenar yönetici kadrosunun varlığı, ortak akıl ile, başantrenörün daha isabetli kararlar almasına ve gerekli müdahaleleri yapmasına yardımcı olur.Bunu yapacak kişi de hocadır demek istiyorsunuz sanırım?
Sadece, "Kombine satışı başlamıştır" diye ilan verilmiş olsa daha uygun olurdu. Galatasaray Daikin'in bu kadrosu ile HİKAYE YAZILAMAZ, ancak HİKAYE OKUNUR. Artık lütfen aklımızla dalga geçmeyi bırakın. Beceremeyeyecekseniz (ki artık köyün minareleri göründü), bari kendi gönlünüzle, daha fazla rezil olmadan ve bu güzelim taraftara daha fazla acı çektirmeden çekip gidin. Yeter artık.