2023-2024 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Aslında seneye elimizde büyük potansiyel var ama bu yönetim ne kadar kullanır şüpheliyim bu sene ciddi sponsorluk geliri geldi kadın voleybol takımına kadronun büyük çoğunluğunun maaşını sponsorlar karşılıyor Daikin gibi bir sponsorun desteğiyle de Alexia Ayçin ve İlkinle uzun yıllı sözleşmeler yapılabilir İlkin ve Ayçin bu takımdan zaten gitmez bence bu sene feci bir sonuç olmadığı sürece Alexia de geçen günlerde Galatasaray maçına gitti Vakıfbankta istediği süreyi bulamıyor taraftarla arasındaki bağı kullanarak seneye Alexia bu takıma kazandırılabilir bu 3 genç yıldızın yanına 3 tane kaliteli yabancı alırsa bu takım bir kaç yıl içersinde şampiyonluğa oynar ve Cibara nın dediği genç Türk Kızlarını geliştiricez sözüne de uyan bir kadro olur sadece İlkin Ayçin ve Alexia üçlüsü bir kaç yıl içersinde bu takımı uçurur ki hiçte zor değil üç oyuncu da Galatasaray bütçe ayırırsa hayır demez

Neden yedek oyuncusunu bırakmasın Alexia yedek oynamak istemiyorum dediği gün gider daha öncede gördük Derya Tuğba İlayda Uçak Ebrar bu oyuncular yedek oldukları için bu takımı bıraktı Ebrarı bırakan takım Alexia yı neden bırakmasın Alexia da geçen gün ki paylaşımıyla Galatasaraya bir sinyal verdi zaten bence doğru mudur kimse bilmez ama zaten Vakıf Alexia buket Ayçin takası teklif etti haberleri çıkmıştı bu yaz doğru transfer süreciyle bu oyuncu alınır dediğim gibi örnekleri de var

Bu maçı özetlersek, İlkin dışında sayı etkinliğinde 0 hatta eksi... Bir takım düşünün ki, maç sonu istatistiklerinde Kazan/kaybet'de + olan (+6) tek oyuncu İlkin Aydın. Diğerlerinin tümü (-). Tashiro +1 olarak kayda geçmiş ama o kayıt da hatalı. Servis hatası işlenmiş olsa o da kazan kaybette 0 ile tamamlamış olacak. Hadi o pasör ve normal karşılanabilir. Diğerlerine ne demeli. Cuttino bireysel hataları ile çıldırttı. Logan 3 servis hatası ve 7 başarısız hücum ve -4.5% Hücum etkinliği ile sınıfta kaldı. Cuttino (sözde çaprazımız) -22% etkinliği ile tam bir felaket. Hücum etkinliğinde de tek artı İlkin Aydın (43%). 14 hücum 8 sayı 2 hata ile.... Hücum başarısı ise 57%. Servis karşılamada da Bihter'i neredeyse 3'e katladı (%55 Pos ve %36 Perf)
Yani bugün itibarı ile, İlkin dışında Galatasaray tam bir felaket ve YÖNETİM, BU DAR VE YETERSİZ KADRO İLE HİKAYE OKUMAYA DEVAM EDİYOR.
Bir Galatasaraylı olarak, İlkin dışında hiçbir şeye üzülemiyorum çünkü bu yönetim bunu hakediyor ama İlkin değil...
Not; Maç içerisindeki en flaş olay, Tashiro'nun Gabi'ye yaptığı blok.
Vakıfbank ise normal oyununu oynadı ve terlemeden kazandı.
Saldım çayıra, mevlam gayıra. Hikaye okumaya devam...

Son düzenleme: