Bu maçı özetlersek, İlkin dışında sayı etkinliğinde 0 hatta eksi... Bir takım düşünün ki, maç sonu istatistiklerinde Kazan/kaybet'de + olan (+6) tek oyuncu İlkin Aydın. Diğerlerinin tümü (-). Tashiro +1 olarak kayda geçmiş ama o kayıt da hatalı. Servis hatası işlenmiş olsa o da kazan kaybette 0 ile tamamlamış olacak. Hadi o pasör ve normal karşılanabilir. Diğerlerine ne demeli. Cuttino bireysel hataları ile çıldırttı. Logan 3 servis hatası ve 7 başarısız hücum ve -4.5% Hücum etkinliği ile sınıfta kaldı. Cuttino (sözde çaprazımız) -22% etkinliği ile tam bir felaket. Hücum etkinliğinde de tek artı İlkin Aydın (43%). 14 hücum 8 sayı 2 hata ile.... Hücum başarısı ise 57%. Servis karşılamada da Bihter'i neredeyse 3'e katladı (%55 Pos ve %36 Perf)
Yani bugün itibarı ile, İlkin dışında Galatasaray tam bir felaket ve YÖNETİM, BU DAR VE YETERSİZ KADRO İLE HİKAYE OKUMAYA DEVAM EDİYOR.
Bir Galatasaraylı olarak, İlkin dışında hiçbir şeye üzülemiyorum çünkü bu yönetim bunu hakediyor ama İlkin değil...
Not; Maç içerisindeki en flaş olay, Tashiro'nun Gabi'ye yaptığı blok.
Vakıfbank ise normal oyununu oynadı ve terlemeden kazandı.
Saldım çayıra, mevlam gayıra. Hikaye okumaya devam...