İlkin kaldığına göre yanını doldurmak lazım, şampiyonluk bizim ligimizde çok çok zor tabi ama en azından iyi bir ilk 6 oluşturup gençleri de sonradan monte edip yarışçı olabiliriz.
İnşallah bize gelir.VakıfBank'tan Galatasaray'a! İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, İlkin Aydın sonrası bir transfer bombası daha patlatıyor. İtalyan gazeteci, VakıfBank'ta yaşanacak transfer ve ayrılıkları yazdı.www.milliyet.com.tr
Bu sene çok saçma sapan birbiri ile uyuşmayan bir kadro kurdu ve bana kalırsa doğru da yönetemedi ama Potsdam da çok düşük bütçelerle üst düzey takımlarla kafa kafaya mücadele ediyordu alışma süreciydi bence bu sene önümüzde ki sezon için umutluyumArkadaşlar bu şubeyi uzun zamandır takip etmedim. Koçumuz nasıl? Seneye iyi kadro kurulursa hakkını verebilir mi?
Bir aksilik çıkmazsa biter zaten bu transfer önümüzde ki sezon uzun zamandır özlediğimiz ilk 4 ve Challenge Cup gelicek gibi bu sene ki kadromuz İlkinin önderliğinde ilk 6 yapıcaktırGalatasaray Daikin , gelecek sezon için Aleksia Caratasu ile görüşüyor. (Volleyscope)
Değerli arkadaşım,Bir aksilik çıkmazsa biter zaten bu transfer önümüzde ki sezon uzun zamandır özlediğimiz ilk 4 ve Challenge Cup gelicek gibi bu sene ki kadromuz İlkinin önderliğinde ilk 6 yapıcaktır
Çok güvenilir değil. Diğer sitelerde de konu ile ilgili henüz pek birşey yok. İlk kez bu site tarafından yapılan haber, genelde sansasyonel/asparagas çıkıyor...böyle bir haber var bu sayfa güvenilir mi bilmiyorum?