2023-2024 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Aleksia Vakıfbanktan sezon sonu ayrılıyormuş sezon başı seneye Aleksia Vakıfı bırakır almamız lazım dediğimde forumda baya tepki yemiştim ama Aleksia mantıklı olanı yapmış şuan Aleksia için en iyi seçenek Galatasaray Thy Fener Eczacı bu kulüplerin Pç bölgesi oturdu İtalya liginin büyük kulüpleri Pç leri ile bir sene daha uzattı şuan Aleksia için en iyi seçenek Galatasaray yada Japonya ligi gibi duruyor yeterli bütçe ayrılırsa Aleksia için öncelikte biz oluruz bence şuan bedavadan çok önemli bir avantaj geldi elimize Ayçin İlkin Aleksi 3 çok önemli Türk oyuncu ve yanına 3 kaliteli yabancı çekersek seneye ilk 3 yapar bu takım

Yöneticiler seneye yatırım yapıcaz ruhu olan genç bir kadro kurucaz sözü vermişlerdi saydığım 3 Türk oyuncuda çok genç pasöre Vakıfın Hollandalı pasörü de ayrılıyor Hernandezin eski öğrencisi onu al smaçör de Loganın yanına tecrübeli yıldız bir isim ortaya Maglio liberoya Buseyi al genç dinamik ve güçlü kadro ilkesine en uyan kadro ve saydığım oyuncuların hepsini rahatlıkla alabiliriz şuan seneye hepsi boşta ve çok maliyetli isimler değil

Şuan Lazovic İlkin Logan varken Polinanın kenidini göstermesi biraz zor olabilir Karayolları tarzı süre alabileceği bir takımda kendi yeteneğini daha rahat göstermesini sağlasak daha doğru olur izlediğim bir oyuncu değil ama üniversite takımında Markova dan daha gözde bir oyuncuymuş ama Profosyenel kariyerde umarım Markova kadar başarılı olur ama düşük ihtimal gibi

Sezon başında ilgi olduğunu söylemiştim zaten ama daha anlaşma olduğunu düşünmüyorum elimizde büyük bir şans var şuan bu sezon voleybolda bir devrim oldu erken transfer dönemi planları yapıldı bu noktada büyük kulüplerin hepsi voleybolda pasör çaprazı krızi başlama ihtimali olduğu için elerindeki pç ler ile sözleşme uzatılar Alexianın şuan gidebileceği en iyi takım biziz bizimde alabileceğimiz en iyi oyuncu o daha 20 yaşında çok katkısı olur uzun vade de Ayçin İlkin ve Alexia üçlüsü ile yabancı kuralı sorunu senelerce bizi etkilemez

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu şubeyi uzun zamandır takip etmedim. Koçumuz nasıl? Seneye iyi kadro kurulursa hakkını verebilir mi?

Arkadaşlar bu şubeyi uzun zamandır takip etmedim. Koçumuz nasıl? Seneye iyi kadro kurulursa hakkını verebilir mi?
Bu sene çok saçma sapan birbiri ile uyuşmayan bir kadro kurdu ve bana kalırsa doğru da yönetemedi ama Potsdam da çok düşük bütçelerle üst düzey takımlarla kafa kafaya mücadele ediyordu alışma süreciydi bence bu sene önümüzde ki sezon için umutluyum

Bir aksilik çıkmazsa biter zaten bu transfer önümüzde ki sezon uzun zamandır özlediğimiz ilk 4 ve Challenge Cup gelicek gibi bu sene ki kadromuz İlkinin önderliğinde ilk 6 yapıcaktır
Değerli arkadaşım,
Alexia giderken en çok üzülenlerin başındaydım. Oyun zekasını, hep hayranlıkla izlemiştim. Vakıf gibi, oyuncu öğütücü bir takımdan ayrılmakla en doğru kararı verecektir. Bize katılırsa, kendisini yeniden bulacaktır.
Konu Galatasaray olunca, yeniden tekrarlamakta fayda var. Bizim şu an için önemli sorunumuz hücum değil savunmadır. Hali hazırda bile, beğenirsiniz/beğenmezsiniz, İlkin, Logan ve Cuttino gibi önemli silahlarımız var ama savunma için sıkıntımız büyük. Kaybettiğimiz maçların hemen hemen tamamında, savunma zaafiyetimiz açıkça ortada. Ayçin tamam ama yeterli değil. Ortada en az 2 üst düzey, hücum ve savunma ağırlıklı orta oyuncu ve bunlara ilaveten servis karşılama ve diglerde üst düzey performans gösterecek bir liberoya ihtiyaç var. Bihterle bu iş yürümez. Bihter, ancak ihtiyaç duyulduğu zaman, oyuna sonradan alınacak bir liberodur.
Bunların dışında, yeni bir Pasör çaprazı veya ilave smaçör veya çok üst düzey bir pasör, pasta üzerine çilek olur.

böyle bir haber var bu sayfa güvenilir mi bilmiyorum?
Çok güvenilir değil. Diğer sitelerde de konu ile ilgili henüz pek birşey yok. İlk kez bu site tarafından yapılan haber, genelde sansasyonel/asparagas çıkıyor...

Daha da önemlisi Shemanova TVF sitesinde, transfer edilmiş gibi görünüyor. Forma numarası 21. Eeeee o zaman Lazovic ne olacak. Libero sorunu ve orta oyuncu/ savunma hücum problemi nasıl çözülecek. Bir sürü bilinmezlik...

İzleyelim, görelim.....

Bu arada, Magdalena Jehlarova, yeni kurulan Amerikan Profesyonel ligi takımlarından Atlanta Vibe'a transfer olmuş görünüyor....

Son düzenleme: