Yani Şu ana kadar taramış olduğum tüm güvenli sitelerde, sadece Tashiro bitmiş gibi duruyor, zaten önceden de sizlerle paylaştığım ve güncellemeye devam ettiğim listeyi son hali ve bitmiş transferlerle, birkaç gün içinde yeniden paylaşacağım. Bu duruma göre sözleşmeleri devam eden iki kenar hücumcumuz (İlkin ve Logan) ve ortamız Ayçin zaten bizlerle devam ediyor. Çaprazımız Cuttino olacak gibi ama henüz net değil. Cuttino ile ilgili tüm arkadaşların fikirlerini sormuştum ama hiçbir geri dönüş alamadım. Eğer olursa, bence Cuttino bloklarda iyi bir oyuncu (Çapraza geçmeden önce, orta oyuncu olarak da takımlarda katkı verdi) ve onunla birlikte, bloklarımızın etkili olacağına inanıyorum ama ligimize gelecek yeni oyuncularla çıtanın daha da yükseleceğini göz önüne aldığımda, hücumlarda ne derece etkili olacağını tam olarak kestiremiyorum. İzlenimim, smaçörümüz Logan veya İlkin kadar yırtıcı değil. İsimleri sayarken, bu arada ilginç bir gözlemimi de paylaşmak isterim. Bir sitede, yeni Baş antrenörümüz Guillermo hHernandez'in arkadaşları listesinde, Galatasaraylı yeni ve eski oyuncularından sadece kimler var bir bilseniz. Evet, Kanami, Logan, İlkin, Ayçin, Sude veeeeee Nazlı Eda Kafkas. Adı Nilüfer ile geçiyordu ve o kadar çok tekrar edildi ki, kendi listemde bile henüz gerçekleşmemiş olarak duruyordu ama bu gözlemimden sonra, çok güçlü bir şekilde bizlerle devam edeceğine inanıyorum. İnşallah yanılmam. Sağlam kız, iyi bir pasör ve ötesi iyi bir servisçi.
Bu arada, sağdan sola, soldan sağa bakıyoruz ama galiba Liberomuz yok. Umarım iyi şeyler olacak.