2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Sorun bütçe değil hele yerliye çok, yabancıya az bütçe ayrılması değil. Yeboah hariç düşük para alan yabancı yok. 275 K dolar Halilovic 500 K Martin 400 K civarı Walden ve Radebaugh.
Homsely Enoh Palmer Adams Mathews Mason Whiters Needham Mitchell vb Tofaş Karşıyaka Telekom Bahcesehir Daçka hatta Bursa 250-400 arası alan oyuncular.
 
Sorun bütçe değil hele yerliye çok, yabancıya az bütçe ayrılması değil. Yeboah hariç düşük para alan yabancı yok. 275 K dolar Halilovic 500 K Martin 400 K civarı Walden ve Radebaugh.
Homsely Enoh Palmer Adams Mathews Mason Whiters Needham Mitchell vb Tofaş Karşıyaka Telekom Bahcesehir Daçka hatta Bursa 250-400 arası alan oyuncular.
Aynen öyle mesele en doğru yabancıyı seçmek. Yani şunun bütçesi bizden fazla şununki fazla diye kendimizi avutmayalım
 
Dun Cska-Telekom macini canli yayinlayabilmek icin Galatasaray Kadin Basketbol takiminin macini canli yayinlamayan Sports Tv bugun yine Kadin Basketbol Ligi’ndeki Kayseri-Bursa macini yayinlayabilmek icin Galatasaray-Karsiyaka hazirlik macini canli yayinlamiyor :) Bir karar verin ya bence artik.
 
sports tv'nin yayınlamama kararı ile ilgili yazıp yazıp siliyorum. neyse dilimin kemiği yok. bende keyiflenmiştim ne güzel maçımız var işlerimi erkenden halledeyim sonra yayılıp maçı izledim diye. pff.
 
Ya çok mu zor,televizyondan Kadın basketbol maçını yayınlarsın,Sports tv youtubedan'da Galatasaray-Karşıyaka maçını yayınlarsınız.

Geçen hafta bir Türk takımı ile Rus takımının maçı vardı.Bizim Türk takımımız yasal prosedür gereği yayın olmayacak demiş.Şaka gibi açıklama o ayrı,bir baktım maç izleme uygulamasında,Ruslar,Rus spiker eşliğinde diplerinde maçı yayınlıyorlar,adamların dünyadan haberi yok.

Konudan çok sapmayayım,yayınlamak istersen yayınlarsın o kadar basit.
 
Kadın basketbol maçını zaten TBF kendi Youtube kanalından yayınlıyor. Böyle bir şey varken Sports TV'nin Youtube kanalından Galatasaray maçını yayınlamaması rezillik. Rakibimiz de öyle Çemizgezekspor değil, taraftarı olan Karşıyaka takımı. Kadın basketbol maçı 100 izlenmeyi bile bulmuyor Sports TV'nin Youtube kanalında, bizim maçı yayınlasalar en az 1000 izleyicisi vardı.

Unutmadan yayındaki ses kalitesi de bok gibi. Umarım yarın bizim maçı böyle bir şekilde yayınlamazlar.
 
Ben bu isin tamamen art niyetli olarak yapildigini dusunuyorum.Koskoca kanalin bu tip duzenlemeleri yapan calisanlarinin bizim burada 3-4 kisi olarak dusundugumuz seyi dusunemiyor olmalari tabi ki gercekci birsey degil.Bu basit planlamayi 5 dakikalik bir toplantida bile yapabilirler sonucta.Kaldi ki dun birebir canli bir ornek yasanmisken.Sonucta bir tarafta Galatasaray Kadin Takimi’nin macini yayinlamak varken ulkedeki basketbolseverlerin yuzde 10’unun bile sallamayacagi Cska-Telekom macini yayinlamalari da bunu destekliyor.Bugun Melikgazi falan filan yayinliyorsun ama ayni anda oynanan ciddi taraftar kitlesi olan iki takimin macini Youtube uzerinden bile vermiyorsun.Ha bu art niyeti bize karsi neden gosterirler ? Onunla ilgili de en ufak bir fikrim yok.
 
İstediğimiz şeyler çok basit şeyler.Yayın olsun,yayın kalitesi iyi olsun,resmi sitedede istatistik sağlayıcısı iyi bir şirkete ait olsun.Bu kadar yani hepsi bu.Görsel şov falan istemiyoruz,yapamazsınız çünkü.Daha kötüsü olmaz dedikçe,dahada kötüsü oluyor.
 
Buğrahan böyle devam edecekse skorer bi 3 yerine direk guard alsınlar. Yani takımda skor için eline güveneceğimiz adam'da yok yaptıkları kadro mühendisliğine bak. Lig'te efes ,fb dışında bizden daha iyi 4 5 takım var. Bu bütçeye rağmen.
 
ikinci çeyreğe 7-0'lık bir seri ile başlamışız, daha sonraki süreç 19-6 ksk üstünlüğü ile sonuclanmis. 36-40 gerideyiz.
saat 10'u iple çekmeye başladım. nasıl bir oyun oynadık acaba çok merak ediyorum.
 
Bugrahan,Kuban macindaki 10 dakikalik bolum haric su ana kadar top oynamadi.Bugun yine Walden da yokmus sanirim.Oyle olunca da yaraticilikta sikinti cekiyoruz anladigim kadariyla.Zaten Walden olsa da yaratici ve ayni zamanda sutu da keskin bir kisa bu takima ekmek,su gibi sart.Yoksa ekran basinda fitik oluruz bircok mac.
 
CSKA maçının ilk 2 çeyreği çok güzel bir ders olmalı aslında, ne set oynayabildik ne böyle "of be ne hücum yaptık" diyeceğimiz bir pozisyon oldu ne de başka bir şey. mesela 3 transferinden döndük 1 transferi yapacağız deseler şahsen ben okeyim buna. radebaugh'u 3'e çeksinler ama mutlaka 1 numara alsınlar. ekmek su gibi şart hakikaten.
 
Yapılan 8 transfere rağmen takımın hala en az 3 transfere ihtiyacı var. Böyle bir rezillik bizden başka takımda olmaz, olsa bile rezilliğin sorumlusu kovulur.
 

Üst