2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Genel menajer olacak adam bu yaz verdiği röportajda "sezon ortası iyi uzun bulmak zor" diyordu. Geçen sene Ian Hummer ve Dusan Ristic olmak üzere 2 tane fiyasko uzun transferi yapmıştı sezon ortasında. Bakalım bu sene daha başka hangi rezilliklere imza atacak.
sezon ortası iyi uzun bulmak zor diyen adama "o zaman yazın düzgün yap şu transferi sezon ortası uzun aramak zorunda kalma" diyen yok mu hiç çok merak ediyorum. bide böyle aklımızla alay edercesine açıklamalar yapıyor ya deliriyorum ya.
 
Turgay Zeytingöz'ün anonim hesabı olmandan şüpheleniyorum.
yok be gram sevmem turgayı
ben işin girgirindayim tabii hocam da yani yaptığınız yorum çok talihsiz bir yorum. basketbol forumunda sizin gibi düşünenler olursa bu adamlar elbette yatırım yapmaz gereken ilgi alakayı göstermez. lütfen yapmayın bunu.

galatasarayın alt yapısında oynamış biri olarak söylüyorum benim zamanımda gürkan zeroğlu vardı
ama hiçbirşey değişmiyor alper vede değişmez
 
Buğrahan oyundan çıktı diye sitem etti Mitrovic'te yallahı çekti buna. üstüne serileri devam ediyor 16 sayılık fark 2'ye kadar düştü. hücum namına hiçbir şey yok. bu sene bu şube hiç yokmuş gibi mi davranalim bu mudur yani?
 
Koç daha önce Samet Geyik'i de haşlamıştı baya muhaymin teselli ediyordu hatta samet'i. şimdi Buğrahan mevzusu, hoca kendi sonunu kendisi getirecek bu iletişim bozukluğuyla.
 
56-40 tan 66-68 e geldi maç.
Koçun rotasyon takıntısı ritmi bozdu.
Bu koç ile olacak iş değil bu.
Sene içerisinde koç değişikliği çok muhtemel.
 
Sahadaki 9 oyuncu savunmada canla başla mücadele ederken Buğrahan ''nerdeyim ben yaaa'' edasıyla dolanıyor. Mitrovic'in geniş rotasyonla oynamasının en önemli sebebi savunmada diri kalmak.

Buğrahan bu kafayla giderse Mitrovic kaldığı sürece rotasyonun derinliklerine gider
 
Savunma takımı desen değil gelen geçen rahatça sayı atıyor. Bakmayın bjk gününde değildi yoksa daha farklı alırdı.
Hücum takımı desen, daha oyun bile kuramıyoruz. Set oyunu yok gibi birşey, madem bireysel oyuncular üzerine oyun kurucaz bari ona göre adam seçseydiniz.çembere giden dahi yok. Pota altında bizim uzunları görmedim bile şaka gibi😂.
 

Üst