2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Koç haklıdır haksızdır bunu tartışmıyorum ama eğer Obradovic değilsen oyuncularla iletişimin bu şekilde olursa o oyuncular ilk fırsatta bu hocayı yer
Kesinlikle abi ki obradovic çok büyük bir istisna. Datome her fırsatta bana obradovic'ten başka kimse sesini yükseltemez diyordu. Obradovic'e duyulan teveccüh de çok başka. Mitrovic böyle giderse dediğin gibi topçular mideye indirir geçtim olumsuz skorları.
 
Muhaymin 2.5 da daha iyi 3.5 oynayamıyor bence full oynatacak bir takıma kiralanmalı.

Radebaugh 'u hiç girmedi. Martin biraz ağır pozisyon alması lazım yapamıyor Samet 4 Martin 5 gibi oynamalı

Halilovic şut atamıyor fiziği kısıtlı ama doğru oynuyor. Martin Yeboah yetersiz Radebaugh birkaç maç daha izlemek lazım.
 
Son düzenleme:
Yeboah en iyi maçını çıkarıyor. çözemedim bu adamı ben. İgokea maçı da fena değildi mesela, beklentim mi çok düşük bilemedim.
 
Roller çok karışıyor rotasyonla birlikte savruk bir görüntü oluyor. Muhaymin Göksenin Yeboah. Yeboah 4 için kısa ve atletizmi sınırlı. Muhaymin 2.5 ama şutu istikrarsız 3.5 için içeride bitiremiyor. Halilovic iyi. Martin Sadık ve Halilovic 'in açığını kapatacak profil değil. Samet henüz oturmamış 5 değil ama Samet. Yeboah ve Muhaymin'i içeride bırakıp uzunları dışarıya gönderiyoruz savunmada.
Haftaya hazırlık maçları bitiyor bir karar verilip role göre adam alınmalı ya da eldekine göre oynamalı.
 
Maçın hepsini izlemedim ama, sanırım Radebaugh ve Walden yoktu. Bir de Halilovic ilk 5 dk'dan sonra oyuna girmedi. İlginç gerçekten. Mitrovic değişik denemeler yapıyor. Bu maç için birşey söyleyemeyeceğim yine farklı yenildik ama gidişat hiç iyi değil. En az 2 tane transfer olmazsa işimiz epey zor. Yeboah ve halilovic yerine ya da yanına 2 tane muadil oyuncu lazım. Belki bir tane de pg ama o olmasa da olur, kadrodaki oyunculardan belki toparlanır ama yine de saf oyun kurucu eksikliği de var takımda, Walden'dan bağımsız olarak. Bu maç hazırlık belki ama görünen köy de kılavuz istemez. Takviye lazım. Yoksa ligde orta sıralarda yer alırız.
 
Halilovic ve Yeboah'tan olmaz! Atlet pota altı oyuncun olmadan Basketbol Süper Ligi'nde başarılı olman İM-KAN-SIZ!

Not: Basketbol Şampiyon Ligi'nde de maksimum son 16 yaparsın.
 
23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası, ev sahibi TOFAŞ'ın youtube hesabında yayınlanacak. (Ferhat Yeşiltaş)
 

Ekli dosyalar

  • 20230918_175532.jpg
    20230918_175532.jpg
    890 KB · Görüntüleme: 47
Radebaugh ve Walden'sız birde J.Martin hiç hazır değilken Telekom maçında galibiyet beklemiyordum lakin bu maç özelinde değil genel anlamdaki sorunların çözümü gerekiyor; en kısa sürede aslında 2-3 yabancı hareketi (6.yabancı hakkı + en azından Halilovic ya da Yebaoah kontratından çıkmak) ile daha derli toplu hale gelebiliriz.
 

Üst