2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Dün Bursa'da Michineau oynamamıştı bugün oynayacak mı acaba ? Artık hazırlıkta olsa kazanmamız lazım,hem bizden iyi olmayan bir takım hemde takımın motivasyonu iyice düşer.
 
Halilovic’in ne yaptığını, ne oynadığını anlayabilen var mı? Toptan kaçıyor sanki. Çembere yaklaştığını da görmedim pek. Nasıl pivot bu? İsmet ve Sadık faydalı oynuyor.
 
Bursaspor çok güç kaybetmiş.
Geçen senelerdeki kadro ile bu kadro arasında çok büyük kalite farkı var.
Buna rağmen maçı bir türlü koparamıyoruz.
Takımda bir şeyler eksik.
Walden bu maç oynamasa ve ekstra katkı vermese şu an geride bile olabilirdik.
Guard eksikliği çok bariz.
 
Samsunspor,Denizli,Manisa gibi takimlari izlemedim o yuzden belki keskin yorum yapmam dogru degil ama Bursaspor’un kadrosunda ciddi degisiklikler olmazsa bu sezon duserler.
 
Walden dışındaki yabancılar yetersiz kalıyor. Radebaugh Martin Yeboah ve hatta iyi oynasa da Halilovic sıradan kalıyor. 500 bin verilen Martin de patliycaz gibi duruyor.
 
Walden dışındaki yabancılar yetersiz kalıyor. Radebaugh Martin Yeboah ve hatta iyi oynasa da Halilovic sıradan kalıyor. 500 bin verilen Martin de patliycaz gibi duruyor.
Ben Martin konusunda ligin başlaması tarafındayım; Radebaugh belirli seviye zaten standardı belli; Yeboah ve Halilovic konusunda hemfikiriz ama mutlaka 6.yabancıyı almalıyız acilen.
 
ilk yarıyı izlemedim. nasıl bir oyun oynadigimizi da bilmiyorum ama ağırlıklı Bursaspor ligde zor kalır yorumu okudum. üzüldüm doğrusu iyi bir kültür yaratmışlardı valla.
önde kapatmışız ilk yarıyı şaşırdım doğrusu. umarım çok şey kaçırmamışımdır.
 
Bu kadar transfer yapmasına rağmen bu kadar eksiği olan başka takım var mı acaba? Guard yok, piyot yok, 3 numara yok! Yabancıların çoğu vasat seviyede.
 
Walden mukemmel.Zaten kalitesi belli bir oyuncuydu.Yalniz Walden kenara geldigi her sure zarfinda takim Olin Edirne’ye donuyor.Bu kadar bariz bir yaratici kisa eksikligi varken ne bekleniyor anlamis degilim.Walden disinda bir tane daha o tarz oyuncumuz olsa Martin’in de performansi artacagi gibi Ismet,Radebaugh gibi oyuncular da bir hayli rahatlayacak.Bugrahan’i hic saymiyorum.Cunku o hala Efes’te kalmis.Ben bize transfer olmus bir Bugrahan goremedim su ana kadar.Cismi var ama ruhu yok.
 

Üst