2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

rakibi farktan döndürüp maça ortak ettiğimiz kaçıncı maç bu? 70-69 oldu skor ve 6 dakika var. yapacağınız işin içine ben.
 
Haliloviç ve yeboah alırken ne düşündünüz utanmazlar. Buğrahan emeklilik kontratını alıp yatışa geçmiş yazık!!!!!!!
 
yeboah ve haliloviç transferlerini isteyen hoca ama oynatmıyor bile, rezalet şu gerçekten.
Yine menejerleri zengin etmişiz.
 
Savunma takımı diye bir şey yok sert takım olabilirsin ama futbol değil bu, hücumda varlık göstermezsen savunmayla ayakta kalamazsın.
 
Maç erken kopmuştu ama gene paşamız Buğrahan oyuna girince Bursa maça ortak oldu. 17 filandı gene fark galiba, Radebaugh'un üçlüğü olmasa kaybedecek noktaya yaklaşmıştık. Adam Ergin hocayla havlu sallaya sallaya basketbolu unutmuş. Ne hücumda şut sokuyor, ne savunmada adam kovalıyor. Hani oyuncu formsuz olur anlarım da sahada Jarell Martin kadar mücadele edemiyorsan şapkanı önüne koyup düşünmen lazım.

Onun dışında hücum performansımızı beğendim, Göksenin'in post uplarından Radebaugh-Walden'ın 1-2 oyunlarına kadar oldukça organizeydik. Samet'ten de bir şeyler almamız şart tabi bu pivot eksikliğinde. David Mutaf bugün prime Michael Redd gibi oynadı. Gene de iyi galibiyet aldık, tebrik ederim takımı.
 
Takımın birinci sorunu net bir oyun kurucusu yok. Yapılması gereken çok basit
Yeboah dan vazgeç
İyi bir oyun kurucu al
Walden 2
Radebaugh 3 e çek
Takımın nasıl değiştiğini gör.
 
1.91'lik Jonah Radebaugh'un kısa forvet oynaması söz konusu bile olamaz. Parkeden silinir gider.

Bu takımın pivotla birlikte kısa forvete şiddetle ihtiyacı var. Ne vasat altı Yeboah'la ne de Göksenin kazmasıyla sezon başlayamayız. Hala NBA'den kontrat alamamış kısa forvetler var. İyi savunmacı istiyorsak Theo Pinson var. Skorer ve yaratıcı istiyorsak Jarrett Culver var. Avrupa tecrübesi olan birini almak istiyorsak Javonte Green var. Avrupa'ya dönmeye sıcak bakan hangisiyse çekip alalım. Sonra da Halilovic yerine uzun bakmaya başlayalım. Belli ki o iş çok daha uzun sürecek.
 
Dün kazandık ama takım tat vermiyor. Mutlaka 1 çeyrek 10-0 12-0 seri yiyerek rakibi ortak ediyoruz maça.. Bu sezonun nasıl geçeceği belli etti kendini.. Hissi olarak içimden geçenleri yazayım.. Buğrahan ve Göksenin 2lisi hocayı yerler ve sezon içerisinde koç değişikliği yaşarız gibi geliyor.. Çok umutluydum ancak şimdi hiçbir umudum kalmadı takımdan. Bugün bahçeşehir ile oynayacağız adamlar eurocup'un bana göre en büyük favorisi kazanmamız çok büyük sürpriz olur. Kaldı ki bu maç Walden'ı yoracak adam Tony Taylor olacak karşısında ondan da fazla skor katkısı alamayız gibi geliyor bakalım.. Umarım şaşırtırlar ve kazanırız ama zor. Herkes bursa'ya değinmiş ufaktan Bursaspor taraftarı 3. Hafta oynanacak Beşiktaş maçını bekliyor ama 20 sayı fark yerler beşiktaş'tan..
 

Üst