Mehmet Hüroğlu
[ ]
Imza.Maşallah herkes kötü oynuyor nerdeyse kötü de değil panyanin kenarına çarpan toplar airbol vb. Bireysel ve takım olarak istekli ama dağınık yorgun dikkatsiz bir hal var. Çok takılmamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imza.Maşallah herkes kötü oynuyor nerdeyse kötü de değil panyanin kenarına çarpan toplar airbol vb. Bireysel ve takım olarak istekli ama dağınık yorgun dikkatsiz bir hal var. Çok takılmamak lazım.
Dün Efes-Kuban maçı vardı. Kuban az kalsın yeniyordu Efes'i. CSKA bizden iyi takım tamam ama bu kadar fark olması da normal değil. Ama yine de ben çok takılmıyorum skora, hazırlık maçında olur ama ekskleri de görmek lazım.CSKA bizim dengimiz değil. Skor ve oyun normal.
Saha'da 100 tane top kaybı, 10 tane falan airbal atıldı skor farklı olabilir ama oyun anormal bence. Yani en azından bazı oyuncularda ısrar etmezler artık umarım.CSKA bizim dengimiz değil. Skor ve oyun normal.
Dediğim gibi yangın yapacak bir olay değil. Bir tane oyuncumuz bile CSKA'da beş oynayamaz.Dün Efes-Kuban maçı vardı. Kuban az kalsın yeniyordu Efes'i. CSKA bizden iyi takım tamam ama bu kadar fark olması da normal değil. Ama yine de ben çok takılmıyorum skora, hazırlık maçında olur ama ekskleri de görmek lazım.
Doğru da pas da gereksiz sertti. Martin sıkıntı toplamazsa önümüzdeki ay bir takım bulsak iyi olur.Yeboah çok iyi insan olabilir.
Pota altında bomboş halde topu panyanın alt köşesine çarptırıyorsa biletini alır yollarım
Yeboah ve Gökşenine güvenip yola çıkan Basketbol acizidir , babamın oğlu olsa farketmeztakımın net şutör ihtiyacı bir kez daha gözler önüne serildi resmen. Şutör ve 5 numara ihtiyacımız var çok acil..