Tam tersi aslında açıklanacağı bilgisi gelmesi üzerine zaten açıldı başlıkBizim yönetimdeki pişkinliğe bak, taraftar tepki için tivit attığı sırada Halilovic'i duyurdular.
Tam tersi aslında açıklanacağı bilgisi gelmesi üzerine zaten açıldı başlıkBizim yönetimdeki pişkinliğe bak, taraftar tepki için tivit attığı sırada Halilovic'i duyurdular.
Yalaka diye ona dedimde hangi programda söylediKerem Övet söyledi
Bryce Jones'u Limoges'u incelerken dikkatimi çekmişti fark attığımız ilk maçta oynamamisti. Sg ruhuyla ve mantalitesiyle oynayıp şut atan ama iyi ball handingi ve penetre yeteneği olduğundan 1 gibi oynatılan bir oyuncu. Saha görüşü çok iyi değil Tutku Açık gibi takımı oynatan bir tarzı yok. Fena oyuncu değil düşük bütçeye iyi seçim hatta.Bende duydum Bryce Taylor Jones dediler ama tanımıyorum pek kendisini...
hasdhashd buradaYalaka diye ona dedimde hangi programda söyledi
EL seviyesinde oyuncular diyip bryce jones almak çok mantıklı olmaz sanki ama söz konusu Galatasaray olunca her şey mümkünBryce Jones'u Limoges'u incelerken dikkatimi çekmişti fark attığımız ilk maçta oynamamisti. Sg ruhuyla ve mantalitesiyle oynayıp şut atan ama iyi ball handingi ve penetre yeteneği olduğundan 1 gibi oynatılan bir oyuncu. Saha görüşü çok iyi değil Tutku Açık gibi takımı oynatan bir tarzı yok. Fena oyuncu değil düşük bütçeye iyi seçim hatta.
Şutu zayıf derken Jones mu Mathews mu? Mathews sg ama yaratıcı oyun görüşü var kendi şutunu yaratabiliyor hatta şutu çok iyi değil ama silahı çok diyelim. Radebaugh tam bir pg değil. Jones pg olur mu limoges bir pg leri daha vardı onu da kullaniyordu çoğu zaman.Herşey tamam da pg diye ball handingi ve penetresi iyi sutu zayıf oyun kuramayan top genelde elinde olduğu için asists sayısı idare eder gözünken ama bolca top kaybı da yapan SG kontenjanindan oyuncu alırsak facia olur.Gerekirse Ağustos sonuna kadar beklensin.Ayrica adı geçen,gelen oyuncuların yüzde yetmişi falan Fransa'dan ya da yolu oradan geçmiş oyuncu bu da ayrıca sinir bozucu
Şutu zayıf derken Jones mu Mathews mu? Mathews sg ama yaratıcı oyun görüşü var kendi şutunu yaratabiliyor hatta şutu çok iyi değil ama silahı çok diyelim. Radebaugh tam bir pg değil. Jones pg olur mu limoges bir pg leri daha vardı onu da kullaniyordu çoğu zaman.
Samet ve Sadık olmasına rağmen pota altını oturtamadik yine. Yine 4 kısalı sistemde 3.5 alıp direkt potaya gidecek tek oyuncu güçsüz Muhaymin
Jones'un şutu fena değil (Bu sezon %30 la 3 luk atmış) Pg geçiyor her yerde 1.83 olunca. Russell vari zaten ABA liginde oynamış. ABA yi ölçü almamak gerek ama Fransa'da ve BCL de fena iş yapmadı. Yaşı da var tecrübeli sayılır. Yüksek hedefler için gitmezdim Jones'a ama 200binlik oyuncularla şapkadan tavşan cikaricam dersen bu tip adamlarla deneme anlaşılır. Russell olmadı misal. Tutarsızlık can sıkıcı.Zayıf yerine güvenilir değil istikrarsız da olabilir Jones üzerinden yazdım ama genel olarak o profilde çok oyuncu var
Galatasarayı Alenen Hırsız diyen Şahsı yanında çalışan,Turgay Zeytingöz iyi gözüksün diye 40 takla atıyor.Ne kadar kolay insanlara yalaka falan demek