2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Beşiktaş, Jonah Mathews sonrası Matt Mitchell'ı almış Strasbourg'dan. Yine bir üst seviyeye aday bir oyuncu. Maalesef ligi üstümüzde bitereceklerini düşünüyorum iyi de bir uzun alırlarsa kesin gözüyle bakıyorum hatta.

Usher fena topçu değildi ama Bjk, Usher'ı göndermekte haklıymış. Yerine gelen Mitchell baya Euroleauge potansiyelli bir kısa.

İyi yerli kadrosu kurdular. Şu ana kadar aldıkları yabancılar, yerlilerden de daha iyi. Kadro böyle kurulur

Son düzenleme:
Bence şimdiden Yeboah ve Halilovic yerine oyuncu bakalım, hazırlık maçlarında ikisinin ne kadar kötü oldukları görülünce elimizde hazır liste olsun, nba'i ve yaz ligini iyi takip eden arkadaşlar var orada yer bulamayıp piyasası düşüp yolu Avrupa'ya düşecek isimlerde muhakkak çıkacaktır.

Bana asıl koyan şey en geç Kasım sonunda Halilovic ve Yeboah yerine transfer yapacak olmamız. Yine yeboah'ı 6. yabancı diyip yutturursun da halilovic'ten çıkışımız, yerine topçu arayışımız falan hepsi sancılı olacak bence. bakalım, umarım tez vakitte bu iki oyuncuya takım bulunur.

Bana asıl koyan şey en geç Kasım sonunda Halilovic ve Yeboah yerine transfer yapacak olmamız. Yine yeboah'ı 6. yabancı diyip yutturursun da halilovic'ten çıkışımız, yerine topçu arayışımız falan hepsi sancılı olacak bence. bakalım, umarım tez vakitte bu iki oyuncuya takım bulunur.

Çok haklısınız, az önce Halilovic başlığına da yazdım, eurohoops adam hakkında yazı yazmış ve yazıda eksileri kısmında sürekli saha içinde ne kadar tembel bir oyuncu olduğundan bahsetmişler. Bizim oyuncu araştırmadan önüne gelen ilk ismi alan tembel şube çalışanlarına yakışmış bir transfer olmuş.

Ayrıca bence Yeboah'ta altıncı adam falan olmaz o da tölere edilecek bir isim değil. Altıncı yabancı dediğin kişinin sahaya girdiği an oyuna belli ölçüde etki etmesi gerekir bu etki de ilk beş başlayan yabancının en az yarısı kadar bir etki olmalıdır. Altıncı yabancının tanımı bence sahaya girdiği an hem savunma hem hücum anlamında belli bir seviyede takımı ateşleyici etkisi olacak bir oyuncu demektir.

Bu sezon geçen seneden bi farkı olmaz yine.
1 ve 4 numaradan fark yaratacak oyuncu bulmak sorunları pek çözmez gibi. Sezon ortası yine 3 4 oyuncu değişir.
Yani o kadar üst düzey birini bulmak şuan zor.
Olsa'da biz alamayız. Turgay efendi yine menajer abilerinden birini çakar bize.
Yeboah ve haliloviç varken kadro planlaması nasıl olucak merak ediyorum gerçekten.

Moneke de serbest bırakılmış. Çember altına sertlik ve atletizm katması açısından uygundur ancak şutunun zayıf olması bizi zaten soru işaretleri içeren hücumda iyice zorlar.

Yabancı sınırı 3müş gibi düşünüp kadro kurmaya çalışınca her açıdan uygun oyuncu bulması bir hayli zorlaşıyor

Biri koça şunu sorsun lütfen, Monaco ile Eurocup kazanırken süre alan pivotlarının yapısı nasıldı? Bunu cevapladığında eminim kendisi de bir aydınlanma yaşayacaktır.

hiç fena olmayan bir bütçeyle 6-8.liğe oynayacak kadro kuruyor bizimkiler.. bu ciddi bir problem..
efes feneri zaten konuşmaya gerek yok. türk telekom tofaş karşıyaka beşiktaş ve hatta daçka da bizden daha iyi kadro kuruyor.