2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Nedim Yücel katıldığı basketbol programında bursaspor'un geçen seneki oyuncu bütçesi 1.7 milyon dolardı dedi. Bunu bütçenin iyi kullanılmasına örnek olarak verebiliriz. Ayrıca beşiktaş için de Alimpijevic'ten önce Pozzecco ile görüştük İtalya milli takımı ile de kontratı olduğu için Alimpijevic ile benzer ücretleri istiyordu rakamı uygundu, takım çalıştırmak konusunda istekliydi ama bologna'yı bekliyor gibiydi daha sonra alimpijevic fırsatı olunca alimpijevic ile anlaştık dedi.

net rakam vermese de açıklamalarından anladığım kadarıyla beşiktaşın oyuncu bütçesi de 2.5 civarında olacak. Bu bütçeye jonah Mathews Matt mitchell filan oldukça iyi seçimler.

Buğrahan,İsmet, Samet,Goksenin, Sadık, Muhaymin, Mahir,Ege bu bizim yerli rotasyonu Egehan, Yiğitcan,Berk, Berkan, Samet yigitoglu ,Kerem Konan bu da EL takımları ve istisna olan Bahçeşehir hariç muhtemelen en yüksek bütçeli rakip olan BJK'nin yerli rotasyonu BJK başka uzun yerli almayacak belki bir de Doğuş gelir ona da sembolik bir ücret verirler bence gelirse.Hem yerliye gereğinden fazla harcadık hem yabancı bütçesini kötü kullandık gibi gözüküyor.420-430k dolara Halil+Yeboahdan kağıt üzerinde çok daha iyi 2 oyuncu alınırdı.180kya al Mccormack'i 250k'da net bir 3 numara cek.

Nedim Yücel katıldığı basketbol programında bursaspor'un geçen seneki oyuncu bütçesi 1.7 milyon dolardı dedi. Bunu bütçenin iyi kullanılmasına örnek olarak verebiliriz. Ayrıca beşiktaş için de Alimpijevic'ten önce Pozzecco ile görüştük İtalya milli takımı ile de kontratı olduğu için Alimpijevic ile benzer ücretleri istiyordu rakamı uygundu, takım çalıştırmak konusunda istekliydi ama bologna'yı bekliyor gibiydi daha sonra alimpijevic fırsatı olunca alimpijevic ile anlaştık dedi.

net rakam vermese de açıklamalarından anladığım kadarıyla beşiktaşın oyuncu bütçesi de 2.5 civarında olacak. Bu bütçeye jonah Mathews Matt mitchell filan oldukça iyi seçimler.
Bunu Kerem Övete izletin okutun,Sıvamayı yağlmayı bıraksın insanlar yemiyor.
Geçen seneden beri şüpelerim vardı, Galatasarayın Paralarını birileri hanut yapıyor diye artık kesin net diyorum ama ispatlayamam.

Geçen sene 75bin Dolara oynayan Yeboah bu sene nasıl başarı göstermişte 140bin dolar haketmiş bizden.

Barış Nanenin olduğu sene 2.5m dolara Melo,Dee,Akon,Black,Kravish gibi oyuncuları çekip Sadık için bonservis ödeyip kuruyorsun..

Barış Nane gidince 5 sınıf yabancılarla 2.5m dolara takım kuruyorsun sezon sonuna gelince Bütçen bitmiyor birileri bunu çıkıp kalan paraları NEF iade ettik bu seneye ekledik vs vs açıklaması lazım

Erkek Basketbol şubesinde büyük Hanutçular var.

Son düzenleme:
Buğrahan,İsmet, Samet,Goksenin, Sadık, Muhaymin, Mahir,Ege bu bizim yerli rotasyonu Egehan, Yiğitcan,Berk, Berkan, Samet yigitoglu ,Kerem Konan bu da EL takımları ve istisna olan Bahçeşehir hariç muhtemelen en yüksek bütçeli rakip olan BJK'nin yerli rotasyonu BJK başka uzun yerli almayacak belki bir de Doğuş gelir ona da sembolik bir ücret verirler bence gelirse.Hem yerliye gereğinden fazla harcadık hem yabancı bütçesini kötü kullandık gibi gözüküyor.420-430k dolara Halil+Yeboahdan kağıt üzerinde çok daha iyi 2 oyuncu alınırdı.180kya al Mccormack'i 250k'da net bir 3 numara cek.
İzahı yok. Üzüldüğüm ve tepki gösterilen nokta seneye Sadık gider İsmet Buğrahan her zaman denk gelmez başarı potansiyeli olan kadroyu gözgöre göre atıl hale getireceğiz

Şu an kurulan kadroda aklıma gelen şey bu seneki Gran Canaria gibi takımdaki 12 kişiden ortalama 8 sayı beklemek çünkü yerliler yabancılar kadar kaliteli zaten

Bu arada bütçe artmıştı sözde, halilovic ve yeboah transferleri konusunda taraftari dinlediler kalan transferler EL seviyesinde olacak demişlerdi. Bize bu kadar rahat yalan söylenmesi, birilerinin sürekli aklanması acayip gücüme gitmeye başladı.

A.Yeboah takımını iki sezon önce Fransa 1.Ligine çıkarmış; ordan çok iyi tanıyor diyorlar; ben gerçekten oyuncu hakkında analiz bekliyorum çünkü izlediğim A.Efes, Cholet ve Benfica maçlarında iyiydi ama Gaziantep ve fbeko maçlarında beğenmemiştim...

Çekin bi Moneke keyfimiz yerine gelsin. Gelsin taraftarı çıldırtsın iç sahada. Müthiş atlet. Büyük maçlarda çok ihtiyaç oluyor sertliğe.

Egbunu Asvel yaptı. Gözümüzün önünde biraz da deprem sebebiyle küme düşen takımdan atlet adam çekti Asvel. Biz de Halilovic çektik... Pota altında atletizm ve caydırıcılık çok önemli, hatta bizim için guard transferi kadar önemli. 4 numara transferi muhakkak 5 numaraya kayabilen atlet bir oyuncu olmalı.

Guard ve 4.5 transferi sezonun bizim adımıza kaderini belirleyebilir. Bunu da Halilovic ve Yeboah çekerek kendimiz yaptık...

Egbunu Asvel yaptı. Gözümüzün önünde biraz da deprem sebebiyle küme düşen takımdan atlet adam çekti Asvel. Biz de Halilovic çektik... Pota altında atletizm ve caydırıcılık çok önemli, hatta bizim için guard transferi kadar önemli. 4 numara transferi muhakkak 5 numaraya kayabilen atlet bir oyuncu olmalı.

Guard ve 4.5 transferi sezonun bizim adımıza kaderini belirleyebilir. Bunu da Halilovic ve Yeboah çekerek kendimiz yaptık...

Gerçekten 1 ve 5 numarası iyi olan takım şampiyon olamasa bile yukarılara tutunur. Biz 5 numara hakkımızı karavana attık. Elimiz de 1 numara kaldı. Eğer gerçekten winner bir 1 numara alınır, Atletik sert şutu olan bir 4 numara da gelirse teselli ikramiyesi olur.

Eski açık yayınında kamp sonrası-sezonun başı öncesi veya sezon başladıktan hemen sonra transfer yapılacağını, sezona 6 yabancı ile başlanacağını söyledi. Yeboah ile alakalı da Mitrovic hoca bana güvenin ben oynatacağım diyormuş. İnşallah oynatabilir.

"Koç ben Yeboah'ı oynatacağım kardeşim bana güvenin demiş."
"1 ve 4.5 için tamamen euroleague'de oynayan oyunculara bakılıyor."
"İlk hazırlık kampından sonra 1 yabancı daha alınacak. Sezona 6 yabancı ile başlanacak."

Yeboah için "bana güvenin" demiş, tamam güvenelim de Halilovic n'olacak? Onun için de Mişko'ya mı güvenelim? Bu arada bence Halilovic transferi Yeboah hamlesinden daha kötü bir hamle. Yeboah'ı sene ortası göndersen pek zarar yazmaz ama Halilovic sana zarar yazar.

1 ve 4 numara için Eurorlague’den oyuncu bakılıyormuş, gerçekten kaliteli isimlermiş ve 4 numara her an düşebilir demiş K.Övet. 1 numara içinse kaliteli isimler beklenecekmiş.

Bentil ya da Moneke geliyor akla. Umarım Bentil olur. Moneke’nin şutunun olmayışını tölere edecek ofansif yapı yok maalesef