2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

1 ve 4 numara için Eurorlague’den oyuncu bakılıyormuş, gerçekten kaliteli isimlermiş ve 4 numara her an düşebilir demiş K.Övet. 1 numara içinse kaliteli isimler beklenecekmiş.

Bentil ya da Moneke geliyor akla. Umarım Bentil olur. Moneke’nin şutunun olmayışını tölere edecek ofansif yapı yok maalesef
Jarell Martin iyi olur

İzledim şimdi programı sanırım bir oyuncu ile anlaşmak üzeriyiz 4numarada kaliteliki Kerem vakit kaybetmeden gibi bişiler geveledi.

Hoca risk aldığının farkına varmış ,Kovulmak yerine biz Ekimde bir yabancı daha alalım demiş gözüken

Euroleague guard-Ismet
Radebaguh-Bugrahan
Yeboah-Goksenin
Bentil-Sadik
Halilovic-Samet
(6. yabanci)

6. yabanci iyi bir 5 numara olursa kagit ustunde kaliteli bir kadroyla sezona girecegiz demektir.Tabi ki isimlerin kaliteli olmasi mukemmel sezon gecirecegimiz anlamina gelmez.Gelecek isimlere gore olusabilecek yapiyi konusuruz.O tabi ki ayri bir mesele.Ancak kagit ustunde kaliteli bir kadroyla girecegiz sezona.

Şimdi bazı isimler yazıcam yeni anlaşmış olanlar olabilir okadar dikkatli takip etmiyorum içlerinde boşta gelme ihtimalleri olanları yazarsanız sevinirim
Jordan Mickey
Deshuan Thomas
James Webb
Jalen Hoard
Pierro Pelos

4 numara için fena isimler yok listede şutu olanı alsan ağır kalıyor, şutu olmayanı alsan 3-4-5 şut atamayacak, muazzam bir planlama gerçekten ya.
Sadık ve Samet şut atabildiği için bence daha öncelikli olan ayağı çabuk ve 5 numaradaki sertlik ihtiyacını bir nebze giderebilecek birisinin alınması. 5 numaraya doğru profil alsak işimiz daha kolay olurdu ama artık yapacak bir şey yok. Nasıl olacak bilmiyorum ama 1-4 numarada hata yapamayız, yapmamalıyız.