Ayaklari gitmeyen Furkan’in tarifine Randolph uyuyor gibiAnthony Randolph’e okeyim ben, biraz yaşlandı ama!
Ayaklari gitmeyen Furkan’in tarifine Randolph uyuyor gibiAnthony Randolph’e okeyim ben, biraz yaşlandı ama!
Şimdi Kerem Övet ile Çağların açıklamalarında farklılık var.Güzel açıklamış Çağlar Torun burada.
Agustos sonu gibi programa cikartip copleri ovme isi var, arayi cok acmak istemiyor olabilir.Şimdi Kerem Övet ile Çağların açıklamalarında farklılık var.
Kerem yine Turgay Zeytingözü korumak için yalakalık yapıyor belliki,Anlaşılan anlaşmaya yakın kimse yok.
Furkan bişiler karaladı isim vermeden,Bilgisi varsa isim vermek istemez sanırım durum özeti geçerse güzel olur
Şimdi Kerem Övet ile Çağların açıklamalarında farklılık var.
Kerem yine Turgay Zeytingözü korumak için yalakalık yapıyor belliki,Anlaşılan anlaşmaya yakın kimse yok.
Furkan bişiler karaladı isim vermeden,Bilgisi varsa isim vermek istemez sanırım durum özeti geçerse güzel olur
Şu anki kötü planlama sebebiyle 1 numaraya gelecek isim hakikaten shabazz napier gibi bir oyuncu olmalı ki mevcut yapıyı kotarabilsin ama sanırım Paris Lee'yi alacaklar nedense öyle hissediyorum.Bu rezil yabancı hamlelerinden sonra bizi anca shhabaz napier (imkansız) ve Jarell martin kurtarır. Yani kısacası işimiz zor. Şube'den biri çıkıp plan program ne açıklasa anlıycaz ama şube sahipsiz olunca iş sağda solda duyumculuk yapanlara kalıyor, onlardan duyarsak duyuyoruz.
Kral bitmeye yakın var mı peki bildigin?İsim veremiyorum abi. Çünkü duyduğum yere ayıp olur. Ama burda bi kısmı yazılıyor zaten. Yani öyle kimsenin tanımadığı 1-2 isim var.
Kral bitmeye yakın var mı peki bildigin?
Bide gönlünden geçen 1 ve 4 kim?
Belki bi ışık olur liste hakkında.
Siz iflah olmazsınız