2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Deshaun Thomas
Bentil
Tarık Black
Derrick Williams net overrated kötü oyuncular benim için. Euroleague oyuncusu diye bir şey bizim için yok Max Heidegger Enoch Jalen Adams vb dusebilecekler düştü James Webb III 2 yıl önce yazmıştım EL oyuncusu değildir. Chris Jones EL oyuncusudur Radebaugh adaydı olmayacak gibi duruyor. Mata'nın Mertens'in hatta Oliviera'nın basket versiyonunu almaya gerek yok.

Uygun maliyetli 3-4 oyuncu anca düşer onları da bu beceri ve staffla ikna edebilir miyiz göreceğiz.

Ligdeki takımlar uygun maliyetli yükselen oyuncuları alıyor biz Yeboah 'ı. Garip oyuncular yada adı kalmış oyuncu alınır muhtemelen. Moermann gibi...

Şu yazdığın 4 oyuncu da seviye olarak bizim takımın üzerinde oyuncu. Tarik Black Oly'de bile kısa anlarda fark yarattığı oluyor, kaldı ki Galatasaray'da uzun süre ve rolü olacak. Halilovic'e 10 kez tercih ederim.

Bentil mesela hem fiziksel olarak hem de dış şutunun olmasıyla o pozisyonda fark yaratabilen bir isim, Eurolegue seviyesinde fark yarattığı maçlar var.

Derrick Williams savunma olarak sıkıntılı bir isim ama hücum performansıyla Euroleague'de maç alabilen, fark yaratan bir isim.

Akwasi Yeboah'ın 3,5 olarak alındı denilen takımda DeShaun Thomas bile büyük yıldız olur zaten.

Pierre Pelos'a ben tamamım 4.5 uyuyor sert, ayakları hızlı,sutu var savunmada fena değil.

Sözleşme durumunu bilen varmı

Son düzenleme:
Alex Poythress in ismi Kızılyıldız ile anılıyor keşke biz alabilsek.Rusya da çok iyidi, Maccabi de sakatlik sebebi ile oynayamadi, sonrasinda iyi döndü sezon bitti.Hakettigi değeri göremediğini düşündüğüm bir oyuncu.Savunmasi iyi şutu var ayrıca kadrodaki bütün uzunları tamamlayacagini düşünüyorum,bütün uzunlarımız ile sahada kalabilir.Eurolegue de kalmak istemezse iyi bir para teklif ederdim yönetici olsam.Bu sorunlu olduğu düşünülen kadro yapısı için tetristeki uzun çubuk gibi duruyor benim bakış açımdan.

250 bin dolara bu 4 isim gelip profesyonel şekilde oynayacaksa gelsinler. O halde bile Galatasaray seviyesinde bile ortalama oyuncular bence.
Avrupada oyuncu yok yokluktan geniş kadrolarda süre buluyorlar. Bu benim subjektif fikrim.

Benin istediğim Galatasaray potansiyel oyuncularla her takıma kök sokturecek kimya ve potansiyelde olmalı Karşıyaka vari. Bentil Deshaun vb hiçbir büyük takımı zorlayamazsin. Alex Tyus 'ı da ekleyelim hatta son 5 sezonunu. Hala takım buluyor. Subjektif begenilerim.

Ben Bentil lisedeyse hiç düşünmeden alınsın derim, güçlü, hırslı, köşe üçlüğü iyi olan savunmasıda ortalama üstü sayılacak olan bir oyuncu. En büyük problemi top kaybı ve ribaund kovalamada isteksiz oluşu. Zaten Bahçeşehir ve Milano:da yakından takip ettik ne vereceğini biliyoruz.

Jarell Martin ismi forumda yazılmış. Boşta olup olmadığını takip etmedim ama eğer boştaysa Bentil ile birlikte favori ismim o olur. İkisi de dış şut katkısı verip çember altına belli ölçüde sertlik getirecek isimler. Bentil daha set, Martin'in ise hücum repertuarı daha geniş

Martin ve Bentil beni tatmin eden isimler ama 1 numara için bunu diyemiyorum. Belki biraz Paris Lee fena durmuyor. Onun dışında piyasada fark yaratacak sim yok.

4 numara için Bentil ya da Martin beklemeden alırdım ancak 1 numara için beklemekte fayda var

Dikey sıçraması yetersiz esnek olmayan Yeboah 3.5 değil 2.5 oynar. Atlet 3.5 larin arkasında duramadı ligde.

Bentil Yeboah 'la aynı köken sıçrama yetersiz ribaund zayıf kim toparlayacak ribaundu Samet mi? Dominant uzuna kim karşı koyacak Mahir mi? Bentil'i 3.75 aslında ama ayakları yavaş.

Yeboah 2.5 oynar siyahi Göksenin rolü olur 3 5 olmaz. 3.5 ve 4.5 lazım bir de 1.5 numara. 3 net kaliteli transfer lazım.

Jarell Martin ismi forumda yazılmış. Boşta olup olmadığını takip etmedim ama eğer boştaysa Bentil ile birlikte favori ismim o olur. İkisi de dış şut katkısı verip çember altına belli ölçüde sertlik getirecek isimler. Bentil daha set, Martin'in ise hücum repertuarı daha geniş

Martin ve Bentil beni tatmin eden isimler ama 1 numara için bunu diyemiyorum. Belki biraz Paris Lee fena durmuyor. Onun dışında piyasada fark yaratacak sim yok.

4 numara için Bentil ya da Martin beklemeden alırdım ancak 1 numara için beklemekte fayda var
Jarell Martin i alabileceğimize hiç ihtimal veremiyorum. Bentil e göre daha yetenekli,ball handling ve atletizmi daha iyi. Kısacası bize kalmaz. Bentil in olma ihtimali daha yüksek Jarell e nazaran.

Beşiktaş 'ın roller net oyuncular net tutar tutmaz ayrı konu. Biz illa göz göre göre garip garip hareketler kararlar vermek durumundayız Galatasaray basketbolu takımının genetiği bir Karşıyaka Beşiktaş değil maalesef. Bu kadar kötü yonetilmekten bıkmadılar mi?
Seninle genelde farkli fikirlerde oluyoruz ama bu konuda sonuna dek katiliyorum. Rolleri net oyuncular aldilar, soyle iyi boyle iyi diyemem. Sonucta burada cogumuz oyle gunun 10 saati scout gibi oyuncu izlemiyoruz ama 1 e net 1, 2 ye net 2, 3 e net 3, 5 e net 5 aldilar. (Delgado’yu tutmuyorum o ayri ama net 5) Sonra piyasaya cikip bucuk pesinde kosup; 1 oyuncu ile 2 pozisyon doldurma isine girmeyecekler. Zaten bu tarz iyi oyuncular da pahali oyuncular. (Bkz Nigel Hayes)
Bizde alinan oyuncu Yeboah, ayni pozisyonda 2 tane yerlin var ve ikisi de kopyala yapistir oyuncular zaten. Halilovic desen 5 degil, 4 desen 4 degil. Oyuncularin teknik kapasitelerinden bagimsiz, kadro muhendisligi icinde secimleri yanlis.