2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hammonds bir de Mart gibi ön çaprazdan sakatlanıp sezonu kapatmış sanırım zaten çok pahalı bir oyuncu değildi buradan da değer kaybı vardır 150k civarına falan gelmiştir sanırım

Kerem Övet şubenin sözcüsü yada çalışanı değildir. Kendi çıkarları doğrultusunda hareket edip, haber aldığı için şubede çalışan kimseye de tek kelime laf edemeyen popülarite hastası biridir.. O yüzden samimi olmasını beklemeyin ve inanmayın. Kendini kullandırıyor.
Bir ara takip ediyordum ama çıkarcının biri olduğunu anladığım andan itibaren bıraktım.

Çağlar Torun ile aynı kefeye koymak çok doğru değil diye düşünüyorum.Caglar Torun bilgi verme eylemi üzerinden maddi bir kazanç elde etmiyor.
Kimin ne para kazandigi benim isim degil. Yanlis anlasilma olduysa duzelteyim. Amacim Caglar’i ayni kefeye koymak degil hatta Caglar’i savundum. Kendisi buranin mudavimlerindendir, Kerem ise dunku cocuk. Sadece kotu niyetli oldugunu dusunmedigimi aksettirmek istedim.

Bütçe yetmedi onların da demek asıl sorun onlar da tüm iyi yerlileri yabancıların da sağlam olduğu pozisyona aldılar

Efes,FB ve Bahçeşehirden sonra en yüksek bütçe bizde bence
Umarim ligin en yuksek 4.butceli takimi bir alt lige dusmez. Burada umudumuz Larkin ile defalarca antreman yapan,tecubeli Bugrahan,Sadik ikilisi.

Sürekli burayı okuyorum. Basketbol bilgim sıfır. Sadece izleyiciyim. Sarı kırmızı renklere gönül vermiş biriyim ve takımımızı her branşta takip ediyorum. Daha ligler başlamadan tek hazırlık maçı oynanmadan bu nasıl bir önyargı anlamak mümkün değil. Tamam başarısız olurlarsa "ben dedim" dersiniz. Peki başarılı olursa burada gömdüğünüz oyuncular ve koç. Şimdiden merak ediyorum kaç kişi özür dileyecek, kaç kişi büyük konuşmamak gerektiğini kabul edip doğmamış çocuğa don biçilmeyeceğini anlayacak. Basket dergisi isimli haber sitesinde haber ve yorumları da sürekli okurdum. FB' nin Eurolig şampiyonu olduğu sezon Oyun kurucun kadar konuş denilerek ki "Dixon" du" aynen buradaki yazılanların benzerleri yazılırdı. Lakin sezon sonunda takım şampiyon oldu. İsmini zikretmek istemediğim bir takımın adını yazmak zorunda kaldım. Lütfen! az sabır.... Sacha Boey sezon başında topçu değil diye gidecekti. geldiği seviye ortada... Destek olmak bu kadar zor olmasa gerek...

Son düzenleme:
Kimse burda özür dileyip lafını yutmaktan gocunmaz. nihayetinde hepimiz Galatasaray basketbol şubesinin iyiliği için mesai verip fikir belirten insanlarız. merak etmeyin, yanılırsak yanıldık deriz. Ha bazı net gerçekler vardır, mesela halilovic yerine en geç Kasım ortası oyuncu arayacagimiz gibi, Halilovic'in asla tutmayacağı gibi gerçekler. bu gerçekleri reddetmeye gerek yok mesela, siz bu gerçekleri reddedelim istiyorsunuz ama bu polyannacılıktan başka bir şey değil. burdaki herkes ne olursa olsun oyuncularını sahiplenecek, oyuncularına kredi verecek.
biz istiyoruz ki yukarıda bahsettiğim net gerçekler yüzümüze daha aralık ayına gelmeden tokat gibi vurmasın. Önlemimizi erken alalım, bir kere de yazın kurduğumuz kadroyla bitirelim ligi. Ben artık "sezon içinde tamamlariz eksik yerleri" düşüncesinden cok sıkıldım mesela.

Ben geçen sene Morgan ve Floyd için ''çöp'' dedim mesela; çoğunluk burada Eurolig oyuncusu derken. Biri basketbolu bıraktı, diğerini basketbol bıraktı. Bazı şeyler için âlim olmaya gerek yok demek ki.
Halilovic konusunda benim yorumum yok. Oyuncuyu tanımıyorum çünkü. Videolarını izledim, evet fayda getirebilir belki. Ancak ligdeki rakiplerin çok iyi isimler alırken, senin Tyrique Jones gibi isimler karşısında Halilovic desteklemen için erken ya da geç konuşmanın bir faydası da yok. Zaten mesele bu da değil tam olarak. Sen haziran ayında böyle bir isme gidecek kadar nasıl bir zorlukta kaldın ? Asıl bu kısmı eleştiriyor buradaki insanlar benim gördüğüm kadarı ile.

Sürekli burayı okuyorum. Basketbol bilgim sıfır. Sadece izleyiciyim. Sarı kırmızı renklere gönül vermiş biriyim ve takımımızı her branşta takip ediyorum. Daha ligler başlamadan tek hazırlık maçı oynanmadan bu nasıl bir önyargı anlamak mümkün değil. Tamam başarısız olurlarsa "ben dedim" dersiniz. Peki başarılı olursa burada gömdüğünüz oyuncular ve koç. Şimdiden merak ediyorum kaç kişi özür dileyecek, kaç kişi büyük konuşmamak gerektiğini kabul edip doğmamış çocuğa don biçilmeyeceğini anlayacak. Basket dergisi isimli haber sitesinde haber ve yorumları da sürekli okurdum. FB' nin Eurolig şampiyonu olduğu sezon Oyun kurucun kadar konuş denilerek ki "Dixon" du" aynen buradaki yazılanların benzerleri yazılırdı. Lakin sezon sonunda takım şampiyon oldu. İsmini zikretmek istemediğim bir takımın adını yazmak zorunda kaldım. Lütfen! az sabır.... Sacha Boey sezon başında topçu değil diye gidecekti. geldiği seviye ortada... Destek olmak bu kadar zor olmasa gerek...

Bizdeki şey önyargı değil, tecrübe. Bizler takım başarısız olursa "ben demiştim" demek istemediğimiz için bu kadar tepki gösteriyoruz. Testi kırıldıktan sonra istediğin kadar ben demiştim de, bu çözüm olmaz.

Geçen seneden örnek vermek gerekirse Kurşun Asker Morgan'ın, Floyd'un, tutmayacağı belliydi. Birisi 34'lük sakattı diğeri de ana rol olarak sende oynayamazdı. Ben Caloiaro transferini de beğenmiyordum, yanıldığımı da düşünmüyorum. O da 33 yaşında ve performansı düşüşte olan birisiydi. Angola ve Ennis'i beğenmiştim. Ennis iyi performans verdi diğerini ise bizim Yunan Stajyer kullanamadı ve yolladı.

Takımın, koçun başarılı olma ihtimali yüzde veremesek de var. Başarılı olursa çıkar tebrik ederiz, özrümüzü de dileriz. Tabii bunun gerçekleşme ihtimali doların/euronun tek hanelere düşme ihtimaliyle aynı. Tekrardan söylüyorum başarılı çıkarsa özrümüzü dileriz.

Şimdiden söyleyeyim yarın bir gün Yeboah-Halilovic kovulup yerlerine iyi birileri alınırsa kimse çıkıp "özür dileyin" demesin, diyemez. Çünkü zaten bizim en baştan istediğimiz o.

Son düzenleme:
Resmi sitedeki açıklama re-za-let. Geçen Halilovic'e 1997 doğumlu yazanlar şimdi Yeboah için Gana asıllı ABD'li forvet yazmışlar. Açıklama videosunda kullanılan emojilere hiç mi dikkat etmedin be editör?

Ekran görüntüsü 2023-07-07 192609.png