2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Acayip transfer olur da şu an için bitmeye yakın bir durum yok anladığım kadarıyla. Sadece durumunu sorduğumuz ve transferin zamana ihtiyacı olduğunu yazmış haberin kaynağı. Sanırım Virtus ile sözleşmesi de sürüyor

Iffe başka şeyler konuşturur cidden ama cidden böyle vizyon koyacakken açılış neden Yeboah ve Halilovic yani. Bu iki hamle yüzünden 4 numara bulamıyorsun şu anda.

Yani cevap çok basit bence. Yerlilere harcanan paralardan ötürü para kalmamıştı. Ama Yeboah ile Halilovic'i aldıktan sonra bütçe yükselince hedefler de değişti.

Madem para var, Jarell Martin'i direkt çekerdim. Olmadı Bentil

Haberde sadece Virtus Bologna'dan Iffe için bilgi istediğimiz yazıyor. 1,5 milyon euro maaş+sözleşmesi devam ettiği için buy-out derken bu ekonomik paket nasıl karşılanacak emin değilim.

Virtus ciddi para veriyor oyuncuya. Performansından memnun olduklarını sanmıyorum. Bedavaya bırakırlar ama biz oyuncuyu nasıl ikna edeceğiz de 1.5 milyon euroyu bırakacak onu bilmiyorum

Virtus ciddi para veriyor oyuncuya. Performansından memnun olduklarını sanmıyorum. Bedavaya bırakırlar ama biz oyuncuyu nasıl ikna edeceğiz de 1.5 milyon euroyu bırakacak onu bilmiyorum
Avrupa'da oyuncu havuzunda özellikle guard pozisyonunda darlık var zaten. Bu durumda Virtus Bologna gelip de oyuncusunu bedavaya bırakmaz. Basketbolda futbol bakış açısı işlemiyor malesef. Ayrıca oyuncu Euroleague'den düşecekse 1,5 milyon Euro'dan daha fazla ücrete gelir.

Avrupa'da oyuncu havuzunda özellikle guard pozisyonunda darlık var zaten. Bu durumda Virtus Bologna gelip de oyuncusunu bedavaya bırakmaz. Basketbolda futbol bakış açısı işlemiyor malesef. Ayrıca oyuncu Euroleague'den düşecekse 1,5 milyon Euro'dan daha fazla ücrete gelir.

Oyucudan verim almadığını düşünüyorsa bütçesinde yer açmak için neden bırakmasın? Belki alternatifini bile belirledi adamlar ki zaten çok kısıtlı rol alıyor o takımda

Buğrahan’a da buyout ödedik o zaman senin mantıkla

Oyucudan verim almadığını düşünüyorsa bütçesinde yer açmak için neden bırakmasın? Belki alternatifini bile belirledi adamlar ki zaten çok kısıtlı rol alıyor o takımda

Buğrahan’a da buyout ödedik o zaman senin mantıkla
Buğrahan'daki buy-out ile Iffe'deki buy-out aynı olur mu sizce?
Ayrıca cevabınızda hep varsayımlar üzerinden yorum yapmışsınız. Virtus Bologna'nın bu sene belki de ayakta kalan tek oyuncusu Iffe'ydi. Nasıl verim alamadı anlamadım.
Bu yazdığımdan oyuncuyu istemiyorum anlamı çıkmasın. Ben de gelmesini çok isterim ama varsayımlar üzerinden yorum yapmayı doğru bulmuyorum.
EYT'li Sloukas bile dünya paraya PANA'ya gittiyse Iffe'nin de Euroleague'deki en kötü B segment bir takımdan alıcısı çıkar.
Zaten haberde de bizim sadece bilgi almak için başvurduğumuz yazıyor.

Buğrahan'daki buy-out ile Iffe'deki buy-out aynı olur mu sizce?
Ayrıca cevabınızda hep varsayımlar üzerinden yorum yapmışsınız. Virtus Bologna'nın bu sene belki de ayakta kalan tek oyuncusu Iffe'ydi. Nasıl verim alamadı anlamadım.
Bu yazdığımdan oyuncuyu istemiyorum anlamı çıkmasın. Ben de gelmesini çok isterim ama varsayımlar üzerinden yorum yapmayı doğru bulmuyorum.
EYT'li Sloukas bile dünya paraya PANA'ya gittiyse Iffe'nin de Euroleague'deki en kötü B segment bir takımdan alıcısı çıkar.
Zaten haberde de bizim sadece bilgi almak için başvurduğumuz yazıyor.

Buğrahan örneğini eğer bir takım oyuncusunun kontratından çıkmak isterse buyout istemeyebilir durumuna bir örnek olarak verdim. Çünkü bir önceki gönderinizde İffe için Virtus buyout ister yazdınız. Demek ki istenmeyebiliyormuş da. Bu durumda benim kadar siz de varsayım üzerinden konuşmuş oluyorsunuz.

İffe’nin Virtus kariyerine gelince fiyat-performans olarak kötüydü bana göre. Hatta sakatlıklar da yaşadı. Zaten adamların back up guardı pozisyonunda ve o pozisyona 1.5 milyon dolar vermek istemeyebilirler. D-leagueden birisiyle anlaşmış olabilirler. Bir sürü varyasyon olabilir.

Bence bu transferi zor kılan İffe’yi ikna etmek. Zaten bunu ilk gönderimde de yazdım

Buğrahan örneğini eğer bir takım oyuncusunun kontratından çıkmak isterse buyout istemeyebilir durumuna bir örnek olarak verdim. Çünkü bir önceki gönderinizde İffe için Virtus buyout ister yazdınız. Demek ki istenmeyebiliyormuş da. Bu durumda benim kadar siz de varsayım üzerinden konuşmuş oluyorsunuz.

İffe’nin Virtus kariyerine gelince fiyat-performans olarak kötüydü bana göre. Hatta sakatlıklar da yaşadı. Zaten adamların back up guardı pozisyonunda ve o pozisyona 1.5 milyon dolar vermek istemeyebilirler. D-leagueden birisiyle anlaşmış olabilirler. Bir sürü varyasyon olabilir.

Bence bu transferi zor kılan İffe’yi ikna etmek. Zaten bunu ilk gönderimde de yazdım

Diyelim ki 1.5 milyon dolar alan back up guarddan çıkmak istediler İffe'nin de 1.5 alıp kalmak varken EL dışındaki bir takıma gitmek için daha fazlasını isteyeceğini düşünüyorum. Hadi fazlasını istemedi aynı kontrat bile fazla gelecektir bize herhalde. İmkansız görsem de kalite oyuncu dedikodusu mutlu etti bakalım.

Buy-out konusunda yine varsayım üzerinden yorum yazmışsınız. Buğrahan ile Iffe örneği arasında benzerlik dahi yok.
Iffe Virtus Bologna'da bana göre F/P olarak iyi katkı verdi. Avrupa basketbol piyasasında oyuncu bulmak zorken ve piyasadaki oyuncuların da fiyatı uçmuş iken 1,5 milyon Euro maaş alan ve sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu nasıl transfer edeceğiz merak ediyorum.
Zaten Kerem abi de olma ihtimali yüzde 1 falan dedi.

Ben de çok ihtimal vermiyorum bu Lundberg 'in geleceğine, euroligde çok fazla gard arayan takım var. Gelirse Halil-Yeboah transferlerini gören bu gözlere ilaç gibi gelir ama oyun kurucu eksiğimiz olacak ama şu aşamada yabancı kalitesinden yanayım her türlü seviye atlatır takıma.

Iffe bence iyi oynamadı. El içine buy outlu verebilirler ama el dışına ben de buy outsuz bırakabileceklerini düşünüyorum. Çünkü buy-out işin içine girdiğinde maaliyet yine Iffe’nin aldığı maaşı bulur 1,5 alıyor diye biliyorum. Zor transfer olsa bile takımı yönetme işi Buğrahan’a kalır gibi en azından iyi isimlerin peşindeyiz bu da bi şeydir

Kerem ihtimal vermiyorum falan demiş. Umutlandım şimdi bu transfer adına. En son Sadık gitti bütçe sabit kaldı falan diyodu. Paris Lee de çok çok zor diye eklemiş. Hesapta çok üst düzey gardlara falan bakıyoruz diyodu. Lee zorsa nası bi üst düzey gard olabilir bu kimbilir. Ciddi tutarsızlıkları var veya da bilerek manipüle etmeye çalışıyor.

Kerem ihtimal vermiyorum falan demiş. Umutlandım şimdi bu transfer adına. En son Sadık gitti bütçe sabit kaldı falan diyodu. Paris Lee de çok çok zor diye eklemiş. Hesapta çok üst düzey gardlara falan bakıyoruz diyodu. Lee zorsa nası bi üst düzey gard olabilir bu kimbilir. Ciddi tutarsızlıkları var veya da bilerek manipüle etmeye çalışıyor.
Kasıtlı yapıyor. Bu kadar tutarsızlık normal değil.

Lundberg düşük ihtimal ama en azından gidilen profil sevindirici. Bir diğer sevindirici konu da Vitor Brown gibi bir takımla anlaşan oyuncuya teklif verip uğraştık olmadı denmeyecek olması. Gelişme var diyelim.