2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Iffe Lundberg baya zor hamle. Vırtus bütçe olarak ona verdiği 1.5 milyondan çıkmak isteyecektir çünkü Scariolo geçenlerde başkan bana yeni ekonomik gerçeklerimizi anlattı ve ben de bunu kabullendim minvalinde açıklama yapmıştı yani geçen sene görece çok iyi katkı almadıkları yüklü bir kontrattan çıkmak istemeleri normal. Benim kafama takılan Virtus çıkışı değil boşa çıktığında EL'den nasıl teklif gelmemesi oldu. Bir önceki sene piyasanın kalburüstü topçusuydu pazarda Iffe. Ha günün sonunda öyle ya da böyle gelirse bizim için sezonun hamlesi olur.
Acaba elimizde ne kadar bütçe kaldı merak ettim.
Lundberg'e baya vericez tabi gelirse, 4 numara için vasat birine gitmeyiz umarım. Şuana kadar yapılan transferler ne kadar tutmuştur var mı bilgin abi ??

Acaba elimizde ne kadar bütçe kaldı merak ettim.
Lundberg'e baya vericez tabi gelirse, 4 numara için vasat birine gitmeyiz umarım. Şuana kadar yapılan transferler ne kadar tutmuştur var mı bilgin abi ??

Yeboah ve Halilovic için 350-400 bandında para harcadık totalde. Yerliler için iyi bütçe çıktı ama 1-4 için bütçe derdi yok diye biliyorum. Ha tabi bu gidip milyon vereceğiz demek değil ama biraz daha rahatız orada

Şahsen bence bilinçli ortaya bu isim atılıyor bakın bunlara gittik alamadık Yeboah'ın 1 numara Muadili gelicektir kendilerini savunmak için tedbir alıyolar.

Çağlar yazmadığı sürece inanmam.

Kerem Övet Çıkar Turgay Abim nelerle uğraşıyor biliyormusunuz Çay yapıyor,Tuvalet temizliyor diye güzelleme masallarına girer.

Takıma 1 saf oyun kurucu ve 1 skorer kısa lazım ayrı ayrı, burası doğru. Fakat Yeboah tercihinden dolayı böyle bir şey mümkün olmayacak en azından sezon başı itibariyle. Saf oyun kurucu alsak kendi skorunu üretebilen 2-3 numara eksiğimiz olacak ,skorer alsak takımı oynatabilen oyuncu eksikliğimiz olacak.

O yüzden Lundberg gibi bir opsiyon çıkıyorsa karşımıza, bu fırsat geri tepilecek bir fırsat değil. Tabi ben hala bu transferin imkansız olduğunu düşünüyorum.

Takıma 1 saf oyun kurucu ve 1 skorer kısa lazım ayrı ayrı, burası doğru. Fakat Yeboah tercihinden dolayı böyle bir şey mümkün olmayacak en azından sezon başı itibariyle. Saf oyun kurucu alsak kendi skorunu üretebilen 2-3 numara eksiğimiz olacak ,skorer alsak takımı oynatabilen oyuncu eksikliğimiz olacak.

O yüzden Lundberg gibi bir opsiyon çıkıyorsa karşımıza, bu fırsat geri tepilecek bir fırsat değil. Tabi ben hala bu transferin imkansız olduğunu düşünüyorum.

Bunun Yeboah transferiyle alakası yok. Yeboah çok kötü transfer ama 3-4 oynatmak için almış hoca, ki kendisi 3 numara.

Radebaugh ile alakası var. Zaten 1,5 diyebileceğimiz Radebaugh'u aldık. İffe Lundberg'i alabiliyorduk madem başta onu alıp vasat Radebaugh'u almasaydık. Alacağımız oyuncu lider özellikli oyun kurucu olmalıydı, lider özellikli bulamıyorsak en azından iyi bir oyun kurucu olmalıydı.

Yani öyle bir mantık var ki bir oyuncu alıyorsun yanına 2 oyuncu daha alırsak iyi transfer deniyor (Radebaugh için), oldu olacak 6 yabancı alalım, o da tribünde otursun, sezon sonu kupa alırsa çok iyi transfer deriz :)

Lundberg gibi bir adam geliyorsa 6. yabancıya kesin gözüyle bakarım. Muhtemelen 2.5 alınır, Yeboah tribüne gider.

Site baya ciddi hatta Harpidis oraya yazıyor sanırım. Ne demişler tam olarak?
"Galatasaray, Ife Lundberg'i satın alarak büyük bir numara yapmaya hazır görünüyor!

"Corriere di Bologna"nın haberine göre, iki taraf görüşmelerde bulunuyor, dava fiilen olumlu sonuçlanıyor ve Danimarkalı ası Galatasaray'a yakın.

Euroleague'de maç başına 8 sayı, 2.2 ribaund ve 2 asistle oynayan Danimarkalı guard, sezonun son bölümünde Sergio Scariolo'nun ona güvenmediği açıktı."

Haberin aslı Yunanca oradan google transllate ngilizceye çevirirken ne kadar anlam kayması oldu bilmiyorum da iş bitmemiş olsa da giderek bitmeye yaklaşıyor anlamı çıkacak birkaç ifade kullanılmış gibi gözüküyor ilk haberden farklı olarak basit bir ilginin ötesinde bir durum var buradaki habere göre

Transferin olup olmayacağını bilmiyorum ama eğer yapılabiliyorsa acaba bizim ihtiyacımız mı diye düşünülebilecek bir oyuncu değil Lundberg bence. Böyle bir fırsatın varsa kaçırmamalısın. Takım zaten yarım yamalak olacaktı öyle ya da böyle , en azından iyi kısmında kaliteyi ve potansiyeli bizim seviyemizin üstünde arttırmış olacağız.

İngiltere 'ye gitsin London Lions da yedek oturur. 6.yabancı olarak bile tutmazdım Yeboah 'ı.

Herkes birbirini kaynak gostermesin İffe için. İffe için baştan plan yaptığımızı sanmam. Konjonktür fırsat transferi.

Halilovic ve Yeboah transferlerinin ardından oluşan tepki ve hemen ardından stadyum sponsorunun değişmesiyle NEF'in basketboldaki bütçeyi yukarıya çıkarması derken yabancı stratejimiz bariz şekilde değişti zaten

Paris'ten İcardi yle birlikte Aamir Simms 'i getirelim :)

Guard için balonu patlayan Shannon Evans olabilir mi, Betis'teyken çok para istiyordu kulübü ve kendi. Valencia serbest bıraktı bildiğim ya da bırakacak piyasası düşmüş olması lazım.

Son düzenleme: