2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Buy-out konusunda yine varsayım üzerinden yorum yazmışsınız. Buğrahan ile Iffe örneği arasında benzerlik dahi yok.
Iffe Virtus Bologna'da bana göre F/P olarak iyi katkı verdi. Avrupa basketbol piyasasında oyuncu bulmak zorken ve piyasadaki oyuncuların da fiyatı uçmuş iken 1,5 milyon Euro maaş alan ve sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu nasıl transfer edeceğiz merak ediyorum.
Zaten Kerem abi de olma ihtimali yüzde 1 falan dedi.

Ben transfer olacak demedim. Virtus’un bırakması kolay, İffe’yi ikna etmek zor dedim. Haberi forumda ilk yazan benim ve ilgi boyutunda olduğunu, bitmeye yakım bir şey olmadığını da belirttim. Siz ise Virtus’un da bırakmasının zor olduğunu, buyout isteyeceğini söylüyorsunuz.

Sizin söylediğinizi varsayım olmuyor da benimki neden varsayım oluyor, çok ilginç hakkaten

Iffe bence iyi oynamadı. El içine buy outlu verebilirler ama el dışına ben de buy outsuz bırakabileceklerini düşünüyorum. Çünkü buy-out işin içine girdiğinde maaliyet yine Iffe’nin aldığı maaşı bulur 1,5 alıyor diye biliyorum. Zor transfer olsa bile takımı yönetme işi Buğrahan’a kalır gibi en azından iyi isimlerin peşindeyiz bu da bi şeydir

Siz de varsayım yapmışsınız. Muhammed beye göre bu transferde sadece kendi dedikleri transferin dinamiklerini net şekilde ortaya koyuyor.
Geriye kalanlar hep varsayım

İsmail Şenol bırak Virtus’un bırakın buyout istemesini, maaşının bir kısmını da karşılaması üzerinden yorumlamış transferi. Ee o da varsayım yapmış oldu şimdi?

İsmail Şenol bırak Virtus’un bırakın buyout istemesini, maaşının bir kısmını da karşılaması üzerinden yorumlamış transferi. Haydaa o da varsayım yapmış

Tartışmadan bağımsız olarak, alıntıdan sonraki kısım sadece alıntınin yorumu mu ? Yoksa kendi de birşeyler biliyor mu acaba? Virtus bence de buy-out istemez ama sözleşmenin bir kısmını da karşılayabilir bilgisi asıl haber de yok aslinda.

Kiralık vari bir anlaşma olur ama EL den talibi çıkar. Yeboah Halilovic alan takım Lundbergle işi olmamalı. Radebaugh da taş çatlasın 400bindir fazlasını verdiysek hata yapmışız Radebaugh için de. Bütçe belli. İffe yi alıp uzuna yine 150-200 binlik uzun mu alacağız? Heidegger Adams vb alma Iffe'yi al mantıksız geliyor.

Tartışmadan bağımsız olarak, alıntıdan sonraki kısım sadece alıntınin yorumu mu ? Yoksa kendi de birşeyler biliyor mu acaba? Virtus bence de buy-out istemez ama sözleşmenin bir kısmını da karşılayabilir bilgisi asıl haber de yok aslinda.

Maaşının bir kısmını Virtus’un ödemesi İsmail Şenol’un kendisinin yorumu. Gerçi o da boşa yazmaz muhtemelen görüşmeler bu yönde gerçekleşiyordur.

Tabi 1.5 milyonun ne kadarını Virtus karşılayacak da geri kalanı bizim ödeyebileceğimiz noktaya gelecek, yine de zor transfer

Bence de bu is; soyle bir varsayimla bir plan olabilir. Virtus oyuncudan cikmak istiyor olabilir. Fener’in de guard ihtiyacini biliyorlar ve bizi kullanip Fener’in ilgisini oraya iyice yoneltmek istiyorlar. Keske gelse Iffe ama ben pek ihtimal vermiyorum.
Iffe alabiliyorsan; su 2 yabanci transferi daha da sacma bir hal aliyor; o da ayri.

Kamp sonrası Yeboah ve Halilovic beklentinin altında kalırsa ne yapacak Mitrovic ve yöneticiler merak ediyorum. Devam edecekler ta ki takım ustuste kötü sonuçlar alana kadar. Öteki oyunculara yazık

Ben Iffe yerine Paris Lee’nin geleceğini tahmin ediyorum.
4 numaraya da Euroleague’den düşen bir oyuncu bakılır. Derrick Williams Hapoel Jerusalem yapmış. Alex Poythress gelebilir belki.

İffe Lundberg'i bir şekilde aldık diyelim, peki o kadar para verdikten sonra 4 numara transferi ne olacak bütçe kalacak mı?

İffe Lundberg'e parayı basıp 4 numara için de yine Yeboah ve Halilovic yeteneksizliğinde oyuncuya mı kalacağız? Evet oyun kurucun yada kurucuların kadar tavanı yüksek bir takım olursun sözünün gerçeklik payı var ama Yeboah ve Halilovic'i olan bir takıma Micic Larkin dahi gelse tavan belli bir seviyeden yukarı çıkamaz.

Düşük bütçeli EL takımları için ana parça orta hatta orta-yuksek bütçeli takımlar için rol oyuncusu olabilecek bir oyuncu Virtusdan ayrılsa bile EL kontratı bulur menejeri başta Türkiye olmak üzere adı bir dolaşsın diye ufurmus bence Alba ilgileniyor desen bizim Dedikodu kadar yayılmaz sosyal medyada diğer olasikla da FB alacak oyuncuyu cazip hale getiriyorlar dediğim gibi

Iffe Lundberg baya zor hamle. Vırtus bütçe olarak ona verdiği 1.5 milyondan çıkmak isteyecektir çünkü Scariolo geçenlerde başkan bana yeni ekonomik gerçeklerimizi anlattı ve ben de bunu kabullendim minvalinde açıklama yapmıştı yani geçen sene görece çok iyi katkı almadıkları yüklü bir kontrattan çıkmak istemeleri normal. Benim kafama takılan Virtus çıkışı değil boşa çıktığında EL'den nasıl teklif gelmemesi oldu. Bir önceki sene piyasanın kalburüstü topçusuydu pazarda Iffe. Ha günün sonunda öyle ya da böyle gelirse bizim için sezonun hamlesi olur.

Vergi farkı ve ücretinin bir kısmını Virtus karsilasa bile 700-800 nasıl veriyoruz o kadar paramız varsa 400 bin Yeboah ve Halilovic verildi. 3 kaliteli oyuncu parasına denk gelir, garip garip hareketler derken Lundberg söylentisi de buna örnek aklı başında mantıklı hareket eden bir kulüp bu bütçeyle Yeboah ve Lundberg 'i aynı kadroda düşünmez.

1-2 güne çıkar kokusu ciddiyeti varsa Çağlar yazar herhalde.

Son düzenleme: