Noldu abi ????
Haberler kötü mü?
Yok ya bir haber düştü de McGee ile görüşüyor sözleşme yenilenmesi için yalanladılar hemen. Link kalmasın diye sildim.
Noldu abi ????
Haberler kötü mü?
Kerem Övete sorsan Umursamıyor şube tepkileri =)Yollari ayirdigimiza dair mesaj yayimlandi arti hoca da tutmuyordu zaten, balon haber bence bu.
Gelelim diger hususa, bircogunuz Erden Timur roportajini izlemissinizdir. Bircok konuda hata yapiyoruz dedi ve saydigi hatalardan birisi de basketbola yeterli ozeni gostermemek oldu ve basarisiz olduk dedi. Kotu niyetli olmadigi surece yapilan elestiriler benim icin cok onemli dedi. Demek ki; yapilan elestiriler yerine gidiyor.
Bilginize laf etmedim. Dediklerinizde yüzde yüz haklı da olabilirsiniz. Gerçekten oyuncular çöp olabilir. Takıma fayda sağlamayıp, kulübün parası boşa gidecek, takım zaman kaybedecekte olabilir. Ancak zannımca gözden kaçırılan bir vaziyet var. Bahsi geçen oyuncularla kulüp anlaşmış. İlgileniliyor, transfer edilmek gibi bir fikir oluşma aşamasında olsa önceden ön almak için bu yazılanların yüzde yüz mantıklı tarafı olabilirdi. Ancak ister hoca ister sorumlu yönetici olsun, oyun sistemine uygun olacağı, takıma faydalı olacağını düşünerekten bir karar vermişler. Taraftara düşen sözleşmeli oyuncumuzu gömmek olmamalı. En azından ben böyle düşünüyorum. Destek olmak varken daha oyun başlamadan oyuncuları demoralize etmekten başka bir şeye yarar mı burada ki tümceler.Bizdeki şey önyargı değil, tecrübe. Bizler takım başarısız olursa "ben demiştim" demek istemediğimiz için bu kadar tepki gösteriyoruz. Testi kırıldıktan sonra istediğin kadar ben demiştim de, bu çözüm olmaz.
Geçen seneden örnek vermek gerekirse Kurşun Asker Morgan'ın, Floyd'un, tutmayacağı belliydi. Birisi 34'lük sakattı diğeri de ana rol olarak sende oynayamazdı. Ben Caloiaro transferini de beğenmiyordum, yanıldığımı da düşünmüyorum. O da 33 yaşında ve performansı düşüşte olan birisiydi. Angola ve Ennis'i beğenmiştim. Ennis iyi performans verdi diğerini ise bizim Yunan Stajyer kullanamadı ve yolladı.
Takımın, koçun başarılı olma ihtimali yüzde veremesek de var. Başarılı olursa çıkar tebrik ederiz, özrümüzü de dileriz. Tabii bunun gerçekleşme ihtimali doların/euronun tek hanelere düşme ihtimaliyle aynı. Tekrardan söylüyorum başarılı çıkarsa özrümüzü dileriz.
Şimdiden söyleyeyim yarın bir gün Yeboah-Halilovic kovulup yerlerine iyi birileri alınırsa kimse çıkıp "özür dileyin" demesin, diyemez. Çünkü zaten bizim en baştan istediğimiz o.
Yehoo demeyin hocam, ama hali hazırda takımızın oyuncusunu çöp etmeye gerek var mı? Sonuçta anlaşma yapılmış, takımın bir neferi olmuşlar. Burada ki bu kadar isyana rağmen oyuncular konusunda geri adım atılmadı. Eleştiri bahsini en azından şimdilik kapatıp destek olmanın takıma daha fazla katkı sağlayacağı su götürmez bir gerçek.Basketbol bir spor, Allah'ın kelamı değil. Herkesin kendi fikri var yanılmak, haklı çıkmak bu işin içinde var tabi ki. Bu sporun en büyük ikonu M.Jordan takım sahibi olarak rezalet iş çıkardı mesela. Transferleri yetersiz bulan insanlar olarak yanılırsak ortaya çıkan iyi tablodan mutlu yine biz olacağız zaten. Burada haklı çıktık yazabilmek için bütün sene kötü geçmesinden mutlu olacak değiliz.
Burası basketbol forumu fikirlerimizi, inandıklarımızı yazıyoruz oyuncularla ilgili. Ne yapalım bunun tersi olarak mesela inanmadığımız halde buraya gelip "Halilovic aldık yehuuu, Yeboah mı ooo şampiyonluk hamlesi' mi yazalım? Forumda fikirlerimizi yazıyoruz ve tutmazsa özür mü dilememiz gerekiyor? Kim nasıl destek olmak istiyorsa olur ki benim inancımda eleştiri de en büyük destek olma yöntemlerinden biri. Kimse kimseye nasıl takım tutacağını, destek olacağını öğretmesin bir zahmet.
4 no mu abi yoksa guard mı?Iffe değil, yine tatmin edici bir isim geçen sene ne yaptı çok takip edemedim tabi.
4 no mi abi yoksa guard mı?
Statüden kaynaklı bir durum vardı. İnsandan bahsediyoruz. İnsanın olduğu yerde ne iş yapıldığının bir önemi olamaz. Ha basket oyucusu ha karpuz satıcısı. Var olan yetenekler ve bunla da sınırlı kalmayıp yeni bilgi yüklemesi yapılarak maksimum verim elde edebilmek.Öncelikle her sporun kendi içinde dinamikleri farklıdır. Okan hoca Boey'den cevher çıkardı denmiş, o zaman ben de çok büyük cevheri var denip 6 milyon avro verilen Yusuf Demir'den yani hazır cevheri olan birinden neden katkı alınamadı derim. Futbol ayrı basketbol ayrı. Bunu bilelim ona göre konuşalım.
Genelin çok eleştirdiği ve hatalı oyuncu seçimi olarak gördüğü malum iki ismi kazandıklarının iki belki üç katına kulübe getirip hem de hiçbir başarısı olmayan bu iki ismi ve bizim gibi sert bir ligdede tutma ihtimalleri zor olan bu oyuncuları büyük işmiş gibi lanse etmek neden?
Gömleğin bir düğmesini yanlış iliklersek gömlek üzerimizde nasıl durursa bizim takımın hali de şu an o vaziyette. Yabancı ilk transfer adımları hatalı olunca kadro mühendisliği yine yalan oldu.
Eğer bu oyuncular başarılı olursa ilk özür dileyenlerde biz oluruz ilk sevinenlerde, çünkü her hafta maç olsunda gidelim izleyelim diyenler ya da tv başına koşanlar yine biz basketbol severleriz.
issiah taylor olsa keşke
Paris Lee olabilir mi?