Haber mi dilek miOkaro White güzel bir tercih olabilir.
Haber mi dilek miOkaro White güzel bir tercih olabilir.
Dilek hocam tamamen umarım olur amaHaber mi dilek mi
1 yıl daha rusya'da kalıcak diye bir haber görmüştüm. Galiba kuban'la sözleşme imzaladı tekrar. Neyse umarım 4'te hata yapmayız.Okaro White güzel bir tercih olabilir.
Bütçesi bize yakın Beşiktaş neden bıraksın. Kalabalık rotasyonda süre verebilecek miyiz? Ege Tan'da Yağız potansiyeli olmasa da yine de iyi bir potansiyel. İkisi de süre alacakları takimlarda oynamalı.Bjk'den Yağız Aksu'yu alıyormuşuz.
Bütçesi bize yakın Beşiktaş neden bıraksın. Kalabalık rotasyonda süre verebilecek miyiz? Ege Tan'da Yağız potansiyeli olmasa da yine de iyi bir potansiyel. İkisi de süre alacakları takimlarda oynamalı.
4.5 arıyoruz ama Daulton Hommes özel bir 3.5 hazır boşa ve bizim bütçe seviyemize düşmüşken kacirmamak lazım.
Bjk eksiye yazıyor gibi çünkü futbolda çok tepki var transfer yapılmamasından dolayı.Bize yakın para harcadılar da ne kadar kaynak bulabildikler acaba ortada sponsor falan yok henüz. Ne kadar doğru bilemem de bilgiyi veren kişi hem Yağız hem Kerem Konan için seneye BJK'de devam etmeyebilir demişti
Bütçesi bize yakın Beşiktaş neden bıraksın. Kalabalık rotasyonda süre verebilecek miyiz? Ege Tan'da Yağız potansiyeli olmasa da yine de iyi bir potansiyel. İkisi de süre alacakları takimlarda oynamalı.
4.5 arıyoruz ama Daulton Hommes özel bir 3.5 hazır boşa ve bizim bütçe seviyemize düşmüşken kacirmamak lazım.
Yağız aksu transferinin sebebi yatırım yapma isteği mi? yani çok sürpriz geldi bana. Yatırımı Ege tan ve Efe Vatan'a yapmak, farklı takımlardan alınacaksa başka pozisyonlara oyuncu almak daha mantıklı değil mi? Yağız gelseydi rotasyona dahil edilecek miydi mesela süre alacak miydi? bilmediğim için soruyorum cidden
Özgür Yüksel'in yazdığına göre Mitrovic Yağız'ı çok istiyormuş. 4 kısamız varken Yağız'ın rotasyona dahil edileceğini sanmıyorum ama Mitrovic'in çok istiyor olması bi garip geldi. Oyuncuyu ne ara izledin?
Daniele Labanti
@DLabanti
#Virtus Iffe Lundberg ha rifiutato 3 milioni di euro in 3 anni offerti dal Galatasaray. La Virtus è ancora a caccia di una soluzione per l’uscita del danese che libererebbe spazio salariale per completare il mercato.
#Virtus Iffe Lundberg, Galatasaray'ın 3 yılda teklif ettiği 3 milyon euroyu reddetti. Virtus hâlâ, transfer piyasasını tamamlamak için maaş alanını boşaltacak Danimarka çıkışı için bir çözüm arıyor.
Iffe Lundberg teklimizi kabul etmemiş, Virtus oyuncuyu yollamaya çalışıyormuş.