2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bjk'den Yağız Aksu'yu alıyormuşuz.
Bütçesi bize yakın Beşiktaş neden bıraksın. Kalabalık rotasyonda süre verebilecek miyiz? Ege Tan'da Yağız potansiyeli olmasa da yine de iyi bir potansiyel. İkisi de süre alacakları takimlarda oynamalı.

4.5 arıyoruz ama Daulton Hommes özel bir 3.5 hazır boşa ve bizim bütçe seviyemize düşmüşken kacirmamak lazım.

Bütçesi bize yakın Beşiktaş neden bıraksın. Kalabalık rotasyonda süre verebilecek miyiz? Ege Tan'da Yağız potansiyeli olmasa da yine de iyi bir potansiyel. İkisi de süre alacakları takimlarda oynamalı.

4.5 arıyoruz ama Daulton Hommes özel bir 3.5 hazır boşa ve bizim bütçe seviyemize düşmüşken kacirmamak lazım.

Bize yakın para harcadılar da ne kadar kaynak bulabildikler acaba ortada sponsor falan yok henüz. Ne kadar doğru bilemem de bilgiyi veren kişi hem Yağız hem Kerem Konan için seneye BJK'de devam etmeyebilir demişti

Yeboah'ın yerine olsaydı çok güzel olurdu. Ama bence şu anda aradığımız profil değil. 6.yabancı hakkını şimdiden kullanmak elimizi kolumuzu bağlayabilir.

Yağız aksu transferinin sebebi yatırım yapma isteği mi? yani çok sürpriz geldi bana. Yatırımı Ege tan ve Efe Vatan'a yapmak, farklı takımlardan alınacaksa başka pozisyonlara oyuncu almak daha mantıklı değil mi? Yağız gelseydi rotasyona dahil edilecek miydi mesela süre alacak miydi? bilmediğim için soruyorum cidden

Daniele Labanti

@DLabanti

#Virtus Iffe Lundberg ha rifiutato 3 milioni di euro in 3 anni offerti dal Galatasaray. La Virtus è ancora a caccia di una soluzione per l’uscita del danese che libererebbe spazio salariale per completare il mercato.

#Virtus Iffe Lundberg, Galatasaray'ın 3 yılda teklif ettiği 3 milyon euroyu reddetti. Virtus hâlâ, transfer piyasasını tamamlamak için maaş alanını boşaltacak Danimarka çıkışı için bir çözüm arıyor.

Iffe Lundberg teklimizi kabul etmemiş, Virtus oyuncuyu yollamaya çalışıyormuş.

Yağız aksu transferinin sebebi yatırım yapma isteği mi? yani çok sürpriz geldi bana. Yatırımı Ege tan ve Efe Vatan'a yapmak, farklı takımlardan alınacaksa başka pozisyonlara oyuncu almak daha mantıklı değil mi? Yağız gelseydi rotasyona dahil edilecek miydi mesela süre alacak miydi? bilmediğim için soruyorum cidden

Özgür Yüksel'in yazdığına göre Mitrovic Yağız'ı çok istiyormuş. 4 kısamız varken Yağız'ın rotasyona dahil edileceğini sanmıyorum ama Mitrovic'in çok istiyor olması bi garip geldi. Oyuncuyu ne ara izledin?

yağız aksu haberleri bana pek gerçekçi gelmedi buraya geldiğinde aşağıdan yetişenleri de yapıya dahil edeceğiz yavaş yavaş denmişti ama 2 senede sadece ege tan geçen sene play off serisinde oyuncusuzluktan sahada kaldı o yüzden doğru olduğunu düşünmüyorum ayriyeten galatatasaray kısa rotasyonu geniş oldu baya kimin süresini kesip ege tanı ya da yağızı oynatabileceksin ki?

Özgür Yüksel'in yazdığına göre Mitrovic Yağız'ı çok istiyormuş. 4 kısamız varken Yağız'ın rotasyona dahil edileceğini sanmıyorum ama Mitrovic'in çok istiyor olması bi garip geldi. Oyuncuyu ne ara izledin?

Çok ilginç. Eğer istiyorsa kesinlikle alınmalı, genç bir oyuncuda bu kadar diretmesinde vardır bir şey. bu arada cidden garip, bu oyuncu öyle devamlı süre alan bir oyuncu da değil, genç bir oyuncu. hangi ara gördün izledin beğendin de istiyorsun valla çok acayip.

Daniele Labanti
@DLabanti

#Virtus Iffe Lundberg ha rifiutato 3 milioni di euro in 3 anni offerti dal Galatasaray. La Virtus è ancora a caccia di una soluzione per l’uscita del danese che libererebbe spazio salariale per completare il mercato.

#Virtus Iffe Lundberg, Galatasaray'ın 3 yılda teklif ettiği 3 milyon euroyu reddetti. Virtus hâlâ, transfer piyasasını tamamlamak için maaş alanını boşaltacak Danimarka çıkışı için bir çözüm arıyor.

Iffe Lundberg teklimizi kabul etmemiş, Virtus oyuncuyu yollamaya çalışıyormuş.

50-50 yada 60-40 şekli ödemeli bir kiralık formülü düşünülür müydü acaba?