2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Transfer yaparken Euroleague etiketine çok takılıyoruz. Bu seneki en büyük hatamız bence bu. 2 sene önce şampiyonluk kadrosu kurarken kadroda Canaan hariç Euroleague'den gelen kimse yoktu diye hatırlıyorum ama gelen oyuncular yükselişte olan ve Euroleague'e sıçrama ihtimali olan oyunculardı.
Bentil zaten beğendiğim bir oyuncu değil. Onun yerine Noua gelsin isterim ama Euroleague'den düşen oyunculardan bir kadro kurmak bence başarı elde etme açısından çok büyük bir risk.

Noua ile pota altında iyice küçülürüz. Bentil sertlik ve size katardı ama o da Japonya’ya gitmiş diyorlar. Çember altı yol geçen hanına dönecek bu gidişle

Noua'nın iyi yaptığı şeyler nedir tam olarak ? Hangi konularda iyidir bu arkadaş ? Atlet midir, savunması iyi midir ya da şutu var mıdır, sert bir oyuncu mudur ?

Bence biraz daha beklemek lazım.
İlla eurolig etiketine gerek yok. Jarell martin'in durumunu beklerdim ben olsam. G.league veya çin'de bizim aradığımız tarz'da oyuncu bulabiliriz.
Yani atletik ve daha size'li bi 5 alsan şuan kimi alsan çuk oturacaktı ama beyefendiler acele ettiler.

İyi bir şutör, iyi bir atlet ama sert bir savunmacı değil. Potayı savunmakta ve hücum ribaudlarında ciddi sıkıntı yaşayacağız. Kısa oyuncu savunmasında ciddi ciddi sert takımın olduk ama Halilovic ne verirse takım potayı o kadar savunacak.

Noua'yı isterim ama aradığımız profil o değil ki. biz 4.5 aramıyor muyuz? 3.75 arıyorsak iyi bir tercih ama halilovic'in eksiğini kapatacak bir 4.5 alsak daha mantıklı olmaz mı.