2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Erden Bey İcardi ,Parades ile uğraşırken bir Hanutluk isim daha Noua komedi film'mi izliyor gibiyim

Turgay Zeytin göz Tuvaletleri temizlerken bir ses duyar aynı sesi Mitroviçde duymakdır oda o sırada çay demelemekdedir .İki isimde sese doğru koşmaya başkar Heryer Noua Noua diye inlemekteydi.
Bizimkilerde bu olay karşısında Transfer listesine almışlardır..

Yukarıda Kerem Övetin anlatacağı masalı teşbihledim

Bu arada bütün transferleri hoca istediyse. Yani sonuçta geçen sene takımı 5-6 maç çalıştırdı ve gördü. Ligi, rakipleri, kendi takımını ve oyuncu grubunu tanıdı. Geçen sene ki hiç bir yabancıyı da istemedi. Ve ben şunu şunu şunu istiyorum dedi. Yönetimde aldı. O zaman yapılan hiç bir transfer için başta turgay zeytinoğlu olmak üzere kimse suçlanamaz. Takım toplanır. Kamp yapar. Çalışır. Sahaya çıkar. O zaman işler yolunda gitmez, istenilen sonuçlar alınmazsa hesapta hocadan sorulur. Sonuçta hoca acemi genç tecrübesiz biri de değil.

Bu arada bütün transferleri hoca istediyse. Yani sonuçta geçen sene takımı 5-6 maç çalıştırdı ve gördü. Ligi, rakipleri, kendi takımını ve oyuncu grubunu tanıdı. Geçen sene ki hiç bir yabancıyı da istemedi. Ve ben şunu şunu şunu istiyorum dedi. Yönetimde aldı. O zaman yapılan hiç bir transfer için başta turgay zeytinoğlu olmak üzere kimse suçlanamaz. Takım toplanır. Kamp yapar. Çalışır. Sahaya çıkar. O zaman işler yolunda gitmiyor gitmezse hesapta hocadan sorulur.
Turgay Zeytingöz neden suçlanamıyor anlamadım? GM olarak ağırlığını koymayan, sırf hoca istedi diye bu ligde kesin tutmayacagi belli olan ve en geç Kasım sonunda yerine oyuncu alacagimiz Halilovic transferinin tek suçlusu koç mu olacak? Yada Yeboah transferine müsaade eden kim? Yönetimin ve şubedeki insanların yalakası olan tipler bilerek bu transferleri hoca istedi diyip bütün olayı hocaya yıkmaya çalışıyor, şubedeki abilerini temize çıkarıyor ama yemezler. Suçlu olmaya gelince "koç aldırdı hoca suçlu", başarı olunca da "GM sayesinde oldu" yok ya. Bir kere zeytingöz suçlanamaz diye bir şey yok artık. 22-23 sezonu ne çabuk unutuldu?

Ha şunu da ekleyelim, transferleri koçun yapması da iyi bir şey aslında eldeki GM'e bakınca. Elimizdeki GM, 22-23 sezonu öncesi çıktığı her programda 1 sene boyunca sakat yatan oyuncuya kefil olmuştu. O oyuncu yeni yıla girmeden basketbolu bıraktı :D Floyd transferine, Hummerlara falan girmiyorum bile.

Bu arada bütün transferleri hoca istediyse. Yani sonuçta geçen sene takımı 5-6 maç çalıştırdı ve gördü. Ligi, rakipleri, kendi takımını ve oyuncu grubunu tanıdı. Geçen sene ki hiç bir yabancıyı da istemedi. Ve ben şunu şunu şunu istiyorum dedi. Yönetimde aldı. O zaman yapılan hiç bir transfer için başta turgay zeytinoğlu olmak üzere kimse suçlanamaz. Takım toplanır. Kamp yapar. Çalışır. Sahaya çıkar. O zaman işler yolunda gitmez, istenilen sonuçlar alınmazsa hesapta hocadan sorulur. Sonuçta hoca acemi genç tecrübesiz biri de değil.
Hocam hicbir profesyonel kulupte hoca ben x oyuncuyu istiyorum demez. Benim ihtiyacim olan oyuncu profilleri bu der. Yonetim de hocaya scoutlarla beraber bir liste sunar. Hoca da icerisinden secim yapar. Iste Hoca Efes macina gitmis de; Yeboah’i cok begenmis de; illa istiyorum demis de, gidip hemen almislar. Bu senaryolari gececekler. Hoca istemisse; yonetimin veto yetkisi var. Turgay Bey’in direk sorumlulugu var iyisiyle kotusuyle.

Aslında hala bunları konuşuyor olmamız bile ne üzücü ya. Neyse, Zeytingöz'e net bir eleştiri yapmak istemiyordum kendimce bilmiyorum tek sorumlu o gibi gelmiyordu ama son zamanlarda yapılan her transfere "koç transferi" denmesi acayip sinirimi bozmaya başladı. Hayır koç transferi olsa ne olmasa ne, başarısızlık durumunda biz yine Zeytingoz'u elestirecegiz çünkü şubenin başındaki kişi o. Her transfere "koç transferi" diyerek bize neyi kanıtlamak istiyor bu tipler anlamış değilim.

Sertliği 4 için yetersiz kalır 3-4 geçiş oyuncusunu kullanmayan kalmadı tek pivot 2 kanat 2 guard. Hayes D.Pierre Todd Whiters Thurman hatta McDuffie benim istediğim Daulton Hommes vb. kime 3 e yakın kime 4 e.

Shumpert Micov gibi zorla streç 4 oynatılan bence 4 oynayabilecek güce fiziğe yada atletizme sahip olmayan adamla oynarsan 1 uzun 4 kısa kalır eziliyorsun.

Poytress Whittington Hayes ile biz aslında benzer şeyi yaptık. Yerlilerden Berkan Durmaz 3/4. Erkan Yılmaz bence sadece 3. zorlasan 3.25.

Halilovic kalın değil agresifte sayılmaz 5 için, sadece bir 3.5 la kombin etmek sıkıntı olabilir.

Bentil pota altından çok kanatta oynuyor geziniyor. Yeboah gibi görüntüsünün kalıbının sertliği yok aslında. Kravish ve Ndour Tarık Black ve Bentil'e üstünlük sağladı. Yine de uygun maliyete gelecekse iş görür. Ama Ndour gibi içeriyi nispeten olsun kapatır diyemeyiz.

Bizim ihtiyacımız kalıplı sert bir 4.5'tu. Ona da yönelecektik öyle haberler geliyordu içerden. Ne oldu da Noua'ya falan döndük. Anlamsız bir hamle. Biraz daha bekle G-League'den düşür bari bişeyler. 6. yabancı pivot olmazsa boyalı alanımız yolgeçen hanı oldu bile.

6.yabancı siyahi atlet olmazsa sezon biter Noua bireysel olarak iyi hamle güvenilebilecek bi oyuncu ama Halil Noua ikilisi çok yedirir oraya bi İsmael Bako vb. çok iyi gider

Bir de bu bütçeyi niye çeyiz gibi saklıyoruz yine biz. 3,3m oluyodu bütçe. Noua da alsın alsın ne kadar alacak. Noua'dan sonra tahmini 300-400k fazla çıkarıyo bütçe. 6. yabancı ya mı saklıyoruz o kadar parayı. E hiç pozisyon savelemeseydik o zaman.

Amin noua yalanmış.
Ben bentil ile anlaşılmış ama 2 kat'ı para'ya japonya'ya gitmiş. 4 no ismi 2 3 güne düşermiş.

STOP PRESS MEDYA YOUTUBE

Bizim ihtiyacımız kalıplı sert bir 4.5'tu. Ona da yönelecektik öyle haberler geliyordu içerden. Ne oldu da Noua'ya falan döndük. Anlamsız bir hamle. Biraz daha bekle G-League'den düşür bari bişeyler. 6. yabancı pivot olmazsa boyalı alanımız yolgeçen hanı oldu bile.

Yok bizimkiler illa EL etiketi olan birini alacaklar. Marka düşkünü şımarık liseli kafasındakiler yönetiyor bizim takımı.

Ben Bentil ile anlaşılması ama 2 katı paraya japonyaya gitmesi üzdü. 2-3 güne düşer demiş stop press ama daha önce de 2-3 güne dusecekti bakalım daha ne kadar sürecek bu 2-3 günler. son transferi de yapalım ondan sonra bakalım elde ne var ne yok, bu arada Allah rızası için halilovic'ten çıkmak için Kasım ayını beklemeyin ey şube yoneticileri eğer burayı okuyorsanız lütfen sesimize kulak verin. Yahu biliyoruz vallahi biliyoruz Ekim sonu en geç Kasım ortasi biz bu adama küfür kıyamet saydiracagiz, sizde haldir haldir 5 numaraya arayacaksınız. lütfen Kasım ayını beklemeyin şimdi yapın şu hamleyi bizim de umudumuz artsın.

Corey Walden’dan kimsenin haberi yokken resmi siteden bir anda cat diye aciklandi.4 numara transferi de bence bu sekilde olacak.Yine kimse birsey bilmiyor ve herkes olasilik dahilinde olan oyuncu isimlerini ortaya atiyor.Cat diye aciklarsak sasirmam.