Yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlamak lazım ne de olsa her sene erkenden yaptığımız şey sonuçta..
Kim böyle bir algı yapıyor ben kaçırdım? Turgay Zeytingöz de gitmeli ve adam gibi bir basketbol aklı gelmeli. Bir koçu daha Zeytingöz seçmemeli. Kendisini severdim ama net bir başarısızlık söz konusuBirileri başlamış, tüm transferleri Mitrovic yaptı demeye . Şubeyi yöneten kişi bostan korkuluğu heralde. Belli ki ipi çekilmiş, vertigo olayı da hafta içi ‘’sağlık sorunları nedeniyle istifa etti’’ olur. 2 tane de yabancı alırız. Aynı tas aynı hamam devam.
Kim böyle bir algı yapıyor ben kaçırdım? Turgay Zeytingöz de gitmeli ve adam gibi bir basketbol aklı gelmeli. Bir koçu daha Zeytingöz seçmemeli. Kendisini severdim ama net bir başarısızlık söz konusu
Tahmin ettim o olduğunu. Turgay abisinden iki tane bilgi alacak diye kötü durumlara düşüyorTurgayın kadrolu borazanın twitterine bak anlarsın musluk tamirinden vakit bulamıyor demek ki hocaya destur çekmeye
Yerlileri Turgay abi, yabancıları Mitrovic almış...
Abi geçen sene'de pistiolis mahir ve yunus aldırdı diyorlardı, pistiolise sorsan hayatında 1 kez maç'ta denk gelmiştir. Hadi onu geçtim verilen 2 katı paraları'da mı koç verdirmişti. Bu sene menejerlik şirketi mevcut koç'un şirketine geçen adamı ısrarla isterseniz herkesten kuşkulanırım.Yerlileri Turgay abi, yabancıları Mitrovic almış...