2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bu arada şunu da söylemek lazım. Geçmişte Ergin Ataman'a vs oyuncu tavsiyeleri olduğu bilindiği için söylüyorum. Bu kadar laf edilen İsmail Şenol kursaydı bu kadroyu sonuç daha başarılı olurdu. Turgay Zeytingöz ne işe yarıyor anlamış değilim.
 
Birileri başlamış, tüm transferleri Mitrovic yaptı demeye :). Şubeyi yöneten kişi bostan korkuluğu heralde. Belli ki ipi çekilmiş, vertigo olayı da hafta içi ‘’sağlık sorunları nedeniyle istifa etti’’ olur. 2 tane de yabancı alırız. Aynı tas aynı hamam devam.
 
Yalnız Walden, Radebaugh ve Martin kötü oyuncular değiller ve kariyerlerinin hiçbir döneminde bu kadar kötü oynamadılar. Bu kadar silik oynamalarında takım olarak oynadığımız basketbolun etkisi büyük.

Rollerin belli olmadığı, 10 oyuncunun minimum 10 dakika sahada kaldığı, anlamsız 5leri sahada gördüğümüz garip bir takım
 
Birileri başlamış, tüm transferleri Mitrovic yaptı demeye :). Şubeyi yöneten kişi bostan korkuluğu heralde. Belli ki ipi çekilmiş, vertigo olayı da hafta içi ‘’sağlık sorunları nedeniyle istifa etti’’ olur. 2 tane de yabancı alırız. Aynı tas aynı hamam devam.
Kim böyle bir algı yapıyor ben kaçırdım? Turgay Zeytingöz de gitmeli ve adam gibi bir basketbol aklı gelmeli. Bir koçu daha Zeytingöz seçmemeli. Kendisini severdim ama net bir başarısızlık söz konusu
 
Eve yeni girdim, ses kalmadı yorgunluk had safha. şamar oglanina döndük ve geldik. yenileceğimizi bile bile gittim hayatımda ilk kez mağlubiyeti kabullenerek gittim salona ama ucundan bile savaşmadılar, ucundan bile "lan acaba mı?" dedirtmediler. şimdi kalkıp suçu günahı sakın koca atmaya calismasinlar aklımızla billur geçer gibi. bu şerefsizlerin saksakcilarini da zengin ettikleri menajerleri de, neyse.
 
gücüme gidiyor abi kabullenemiyorum. ben her sene Kasım'ın ortasını bile göremeden sezonu kapatmayı kabullenemiyorum. ben buna sebep olanların ovulmesini kabullenemiyorum. ben buna sebep olanlara iki kelam edince nankör olmayı, ezeli rakibimizin bizi rezil etmesini, menajerlerin zengin olmasını, taraftar olarak mağlup olunan maçtan sonra o haftanın zehir olmasını kabullenemiyorum. nasıl bir genişlik ki Galatasaray taraftarı kabullenebiliyor bunu? nasıl bir genişlik ki takım kaybetmişken aklımızla alay eder gibi sacha boey'e tezahürat yapabiliyorlar? nasıl bir genişlik ki koca maç yönetime sadece bir kere basketbola sahip çıkın tezahüratı yapabildiler? nasıl bir genişlik ki şube yokuş aşağı giderken bir kere bile bildiri yayınlamadılar? nasıl bir genişlik ki bunları dile getirene arsız arsız şube kapatılsın diyebiliyorlar? nasil bir genişlik abi biri bana gelsin açıklasın. salon mu bahaneniz? salonumuz yok ondan sallamıyoruz falan mı? bütçe mi bahaneniz? öyle bahaneye basarlar, daha 2 sene önce Euroleague şampiyonunu şamar oglanina çevirdik kuş kadar bütçeyle, geçen yıl ksk bizle aynı paraya final yaptı heyecanın dibine vurdu? koç mu bahaneniz? siz getirdiniz. gm'mi? yine siz. ceo'mu? siz getirdiniz ve yine siz gönderdiniz. e başka ne kaldı? ne bahane ne yani, yönetim her şeye yetişemezmiş. lan yönetimin görevi bu zaten, yetişemiyorsa orda işi ne? valla psikolojim kaldirmiyor artık, 20 yaşındayım ben. 7 yaşında İpekçi'de Caserta Pepsi'ye (yanlış hatirlamiyorsam) 68-57 yenildigimiz bir maçla başlamıştım basketbol izlemeye, bazen lanet ediyorum o güne diyorum şimdi beynini aldırmış dümdüz futbol seyircisi olup yan branşlar kapatılsın demek vardı. belki diyeceksiniz ki oğlum niye bu kadar kafa yoruyorsun, eh sizde haklısınız. bu şube benim canımdan can gibi sanki, ne bileyim. neyse susayım.
 
Twitter'da Birac yeni head koç olsun diye yazanlar şaka mı? Bir maçta ne gördünüz adamda ki yeni koç olsun istiyorsunuz? Galatasaray basketbol takımına koç olmak bu kadar kolay mı ya? Birac belki ilerde head koç olur olmaz bir takımda ama böyle mi oluyor yani? Bunu yazan hesaplar ya troll ya da çok kolay gaza geliyorlar:)
 
Abi ne birac'ı ya alay mı ediyorlar? elemanın bugün takımın başında olan kişi olduğunu bile az önce öğrendim. bu kadar basit mi bu isler, takım 4 kısa 1 sadık oynadi maçın belli bir bölümü, resmen akıl tutulması yaşadı eleman. fantezi denedik resmen tüm maç boyu + hocası gibi Samet geyik takıntısı çıktı herifte. en ihtiyaç olan yerde bile sürmedi sahaya. anlamadım amacı neydi ne yasadik biz hala cozemiyorum.
 
Subede idari bosluk ve sikintilar oldugu cok belli. Yazin transfer donemi baslarinda nef yonetimde daha cok aktif olacak haberleri cikmisti, sezon basladi nef gitti baska firma geldi.
Yetkisiz yetkilileri, sorumsuz sorumlulari ve yapiyormus gibi yapanlari temizlemek gerekecek, hoca da belli ki ayrilacak. Kisa surede cok is yapilmasi gerekecek.
Yarin nba kadrolari 15+3 kisiye dusecek. Avrupada bunu bekleyen cok olmasina ragmen bu donemi kacirmamak lazim ancak ne yazik ki boyle bir hazirlik varmis gibi durmuyor.
 
Samet gripmis galiba.
En kötü Hakan Demir gelsin İran Milli Takımıyla birtelikte götürür. Hırslı bu seviyeyi test etmek isteyecektir.
En az 2 yabanci gitmeli 3 yabancı alınmalı ama önce koç ve idari atama yapılmalı. Turgay Bey kalsın ama yanına en az kendi kadar yetkili bir akil daha eklenmeli.
 
Yerlileri Turgay abi, yabancıları Mitrovic almış...
Abi geçen sene'de pistiolis mahir ve yunus aldırdı diyorlardı, pistiolise sorsan hayatında 1 kez maç'ta denk gelmiştir. Hadi onu geçtim verilen 2 katı paraları'da mı koç verdirmişti. Bu sene menejerlik şirketi mevcut koç'un şirketine geçen adamı ısrarla isterseniz herkesten kuşkulanırım.
Mitroviç yerlileri zaten tanıması süpriz olurdu burda tabi gm bi zahmet yardımcı olsun.
Şakşakçılık işi moda oldu. Telekom ,darüşafaka ,karşıyaka, manisa bile kendi bütçesine uygun yetenekli ve doğru planlama yapabiliyorsa sorun bütçe değil akıl malesef biz o aklı kaybetik yada hiç yoktu. Elbette daha iyi bütçeleri hakkediyor bu şube. Umarım tansfer değil istifa isteriz bundan sonra.
 
Bence yerlilerde sikinti yok gayet guzel bir yerli kadrosu var takimin ama baktigin zaman;

1- Iceri drive edebilen oyuncu yok
2- Atletik ya da kalipli uzun yok
3- Keskin Sutor yok (Bana gore takimda en net sutu olan oyuncu Ismet)

Ornek olarak Halilovic`i aliyorsan Samet`e degil Ahmet Duverioglu`na gidersin
Radebeugh`u aliyorsan drive edebilen top surebilen bir yabanciya gidersin

Goksen`in ve muhaymin`in varsa sutor bir 3 numaraya gidersin

Bence tek uyumlu secim 4 numara Sadik ve Jarell Martin.

Tabii bu bizim amator dusuncelerimiz biz kimiz coach muyuz gm`miyiz. Basketboldan ne anlariz.

Neyse umarim en azindan 3-5 numarali yabancilar degisir 1 numara oynayamayan sutu olmayan bayernli degisir. Bu takim toparlanir ama 3 yabanci degisikligiyle.

Bence kadronun iskeleti guzel muhendisligi yanlis. umarim duzelir.
 
Net olarak 1 3 5 alınmalı. Yeboah ile Halilovic kesin gitmeli zaten ama ben waldenın disiplinsiz halinden hiç memnun değilim. İnşallah en kısa sürede 1 3 5te faydalı olacak oyuncular alınır, henüz 4.haftadayız, erkenden tedbir almak lazım.
 
hala koç degisikligi olmadı mı ya? yeni bir koçla anlaşmayı mı bekliyorlar koçla yolların ayrıldığını açıklamak için anlamadım. her geçen saat çok ciddi vakit kaybı, gerçi hata bende bu adamların ciddi ciddi b planı olduguna inandim ben. bari Selçuk ernak haberleri dusseydi yalandan da olsa ona bile kabuldüm.
 

Üst