Bu Açıklamayı kim yaptıysa En büyük Galatasaray Düşmanıdır.Türk pasaportu olan yabancı ülke doğumluları da yazı tura atmışlar
Boşta diye biliyorum abi. senelerdir bi pozzecco hayalim var gelirse havalara uçarım. taraftarla da baya bütünleşir. tıklım tıklım dolu bir Sinan Erdem'de pozzecco-tribun uyumunu düşünemiyorum.Yaşam koçu Mahmuti> basketbol koçu ernak
Ufuk sarıcayı getiremeyeceksek yerli alternatif yok benim için ama bu arkadaşlar bence kesin Ahmet çakı filan çeker ya da Turgay bir yabancı yardımcı antrenör bulur
Pozzecco boşta mı hala?
Ben coach`tan once GM degisikligi istiyorum halihazirdaki GM ile dogru coach degisikligi de olmaz. Sonrasinda once coach sonra yabanci degisiklikleri tabii GS`a bunun zarari min. 1 milyon USDhala koç degisikligi olmadı mı ya? yeni bir koçla anlaşmayı mı bekliyorlar koçla yolların ayrıldığını açıklamak için anlamadım. her geçen saat çok ciddi vakit kaybı, gerçi hata bende bu adamların ciddi ciddi b planı olduguna inandim ben. bari Selçuk ernak haberleri dusseydi yalandan da olsa ona bile kabuldüm.
Bu Açıklamayı kim yaptıysa En büyük Galatasaray Düşmanıdır.
Turgay Zeytingöz Genel Menejerdir!
Transferlerde son onayı veren kişidir!
Bu kadar art niyetli insanları, Hoca Yabancıları,Türkleri Turgay yaptı diyorsa hayatınızdan çıkartın.
Hocayı kim getirmiş
İan Hummer'ı Pistolismi istemiş?
Bastonla oynayan Reymanı Pistolismi tanıyormuş
Turgay Zeytingöz güzellemesi yapan en büyük Galatasaray düşmanıdır
Furkan bey, orada bana esprili bir cevap verdi. Kerem Övet; yerlileri Turgay Zeytingöz, yabancıları Mitrovic aldı dediği için. Bizim GM, her sene başarısız bütün transferlerde bostan korkuluğu rolüne bürünüyor, başarısız transferden hiç sorumlu değilmiş davranıyor ve lehine haberler sızıyor. Ekrem hoca zamanında yapılan transferlerden sonra röportaj röportaj geziyordu. Bu adam illa ki kalsın deniyorsa takım mühendisliği bilen birileri yanına gelmeli ve yetkileri kısıtlanmalı. Yanına gelecek (yerine gelmeli) isimler Ertuğrul Erdoğan (son sezonu kötü ama iyi yabancılar bulabiliyor.) veya Ekrem Memnun olabilir.Bu Açıklamayı kim yaptıysa En büyük Galatasaray Düşmanıdır.
Turgay Zeytingöz Genel Menejerdir!
Transferlerde son onayı veren kişidir!
Bu kadar art niyetli insanları, Hoca Yabancıları,Türkleri Turgay yaptı diyorsa hayatınızdan çıkartın.
Hocayı kim getirmiş
İan Hummer'ı Pistolismi istemiş?
Bastonla oynayan Reymanı Pistolismi tanıyormuş
Turgay Zeytingöz güzellemesi yapan en büyük Galatasaray düşmanıdır
Kerem Övet kim abi ya? Her tribünden gelip de sosyal medyaya saran taraftarı kanaat önderi yapacaksak işimiz var. Youtube' da program yapıyor olması her spor branşında fikir sahibi olması anlamına gelmiyor. Keremciğim buraları okuyorsan sana bir çift sözüm var. Hiç lafı eveleyip geveleme. iki senedir geçtim Karşıyaka' yı, Telekom' u, Bahçeşehir' i, Manisa ayarında bile takım kuramıyorsak bunun suçlusu her fırsatta övdüğün menejer dostu Turgay abindir. Bak ne kadar acı değil mi, Fb, Efes' in bile ismi geçmiyor kadro karşılaştırırken ve sen Türkiye' ye basketbolu getiren kulüpsün, Galatasaraysın ve her sene küme düşmemeye oynayan takımların yabancı kalitesiyle karşılaştırılıyorsun. İnsan bu kadroları kuranları savunurken yüzü kızarır.Kerem Övet bugün bir yayında konuşmuş. bir sürü şey söylemiş de en dikkatimi çeken şeyleri yazayım.
1. Diyor ki Turgay Zeytingöz'den bilgi alıyor diye eleştirmiyor diyorlar gsbaskette vs.. Beni de küstürün Galatasaray basketbolunu konuşacak kimse kalmasın diyor Kendi aranızda forumda beş kişi konuşursunuz diyor. Anladığım kadarıyla kendini fazla önemsiyor ve kendisi de eskiden bu forumda yazıyordu hatırladığım kadarıyla..
sevgili forum sakinleri kızdırmayın Kerem abinizi sonra küser filan allah korusun
2. Nikola Birac'a şans verilmeli koç olarak vs diyor çok beğenmiş. Ulan iyi ki kendisi şubede söz sahibi değil bir maçla adamı başımıza koç yapacaklar. Bu arada belki ilerde iyi bir koç olur olmaz bilmiyorum ama bu mudur yani Galatasaray basketbolunun vizyonu..