2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ben genel kanının bu yönetimin, Erden Timur'un sırtında ilerlemeye çalıştığı olduğunu düşünüyorum ama ekstradan Erden Timur'a karşı bir nefret ya da tepki duymak bana mantıklı gelmiyor. Geçen sene Barış Nane durumları vs. gerektiği yerde tepkisini gösterdi, açıkçası dönüp de basketbol ve voleybolla uğraşacak bir vakti olduğunu sanmıyorum. Tepki de mantıksız geliyor o yüzden.
Her insanın elbette eleştirilecek yanı vardır. Ama son dönemlerde gerek futbol gerekse gayrimenkul işleriyle ilgilenen birisini de eleştirmek nefret kusmak ne bileyim. Ama bizim kongre üyeleri ve taraftardan bazı kesimler olunca şaşırmıyorsun bu işe. Ayrıca bu şube bir an önce özerk olmalı.
 
cok haklisin Furkan. Zaten Erden Timurun kendi aciklamasida var:

İlgilendiği konulara açıklık getiren Erden Timur, "Giderlerden hep sorumlu tutuluyorum. Bunu ifade edilmediği için özür dileyerek kendim ifade etmek zorundayım. Ben sadece Galatasaray’ın futboluyla ilgili şey yapmıyorum. Sadece gider üreten şey yapmıyorum. Neler yapıyorum. Son 3 aydır sponsorluk kısmıyla ilgileniyorum. Kombine ve bilet kısmıyla ilgilendim. Florya projesinin tüm proje süreciyle ilgileniyorum. Kemerburgaz projesinin tüm inşaat işlerini yapıyorum. Galatasaray Adası’nın tüm inşaat işlerini yapıyorum. Mecidiyeköy projesinin başından sonuna ilgilendim. Sportif AŞ’nin banka ilişkileri, nakit akışı ilişiklerini Dursun başkanımızla birlikte çalışıyorum. Bunu ben söylemek zorunda kaldığım için de özür diliyorum. Sadece bilerek söylemediği için gücüme gidiyor. Çünkü bilerek söylenmiyor. Maalesef bugün bunu kanıya net olarak anladım. Bir şey yapmaya çalışıyorum, layıkıyla veya değil" diye konuştu.

Istede böyle bir seye vakti olmaz zaten
İlgilenmesin efendim.
Metin Öztürke kıyak geçicez diye yönetime vasıfsızları doldurmasalarmış.

Başkanın Ofisinde bunu dedi diye Barış Nane kovuldu!

Yönetimde vasıfsız varsa,Profesyonel'e 3 kuruş fazla verirsin heryere sen koşturmazsın.

GALATASARAYIN evladı Cenk'i yediler gık etmedi gık
 
Peki bu Dursun Özbek bu konunun neresinde haberi var mı yoksa şube sorumlularının işimi Furkan.

Ben onun ilgilendiğini sanmıyorum ama şu örnekleme doğru olacaktır. Hiyerarşi bakımından Erden Timur’un şubeden haberi olmak zorunda değil, olsa da en fazla başkanım böyle bir durum var diye tavsiye verebil. Aynı yönetim kurulundan başka bir yöneticinin ilgilendiği branşla alakalı bir yaptırım sorumluluk alması hoş görünmez dışardan. Ama başkanın bu durumdan haberdar olma zorunluluğu var konumu gereği.

Turgay Zeytingöz’ün gönderilmesi ve Ömer Yalçınkaya’nın getirilmesi tamamen Can Natan’ın kararı. Yönetimden çıkmış ortak bir karar da değil yani.
 
Anladığım kadarıyla bu iş ancak Galatasaray'ı ve basketbolu seven anlayan ve profesyonel bir şekilde idare edecek ekip kuracak güçte birisinin çıkıpta basketbolu bana bırakın demesiyle olacak bir durum. Yoksa bu ahbap çavuş ilişkileriyle birlikte ömürler biter ve biz bir arpa boyu yol ileri gidemeyiz. Gerçi öyle blri bile çıksa onunda önünü tıkamak için elinden geleni yapacak bir çok kişi çıkar.
 
Emeği geçen herkese yazıklar olsun. Bütçesi bizim çeyrek etmeyen takımlara kaybediyoruz. Mitrovici ısrarla takimda tutan herkese yazıklar olsun.
 
Yakup hoca hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Yakup Sekizkök uzun süre Ergin hocamın yardımcılığını yaptı. İlk baş antrenörlük deneyimi Daçka oldu. Kısıtlı bütçe ve kadroyla fena iş çıkarmadı. Bizi, karşıyakayı, bjk yi yendi. Dengeli bir takım kurdu.
Ekonomik sıkıntı söylentileri bir kaç maçtır takımı motivasyon olarak düşürdü ki en iyi oyuncuları bir kaç maçtır oynamıyordu, dün de bjk ye imza atmış.
Kendini kanıtlamaya çalışan biri. Bence elit bir koç olması için daha uzun bir yolu var. Şu an için kötünün iyisi diyebilirim.
 
Yakup Sekizkök uzun süre Ergin hocamın yardımcılığını yaptı. İlk baş antrenörlük deneyimi Daçka oldu. Kısıtlı bütçe ve kadroyla fena iş çıkaramadı. Bizi, karşıyakayı, bjk yi yendi. Dengeli bir takım kurdu.
Ekonomik sıkıntı söylentileri bir kaç maçtır takımı motivasyon olarak düşürdü ki en iyi oyuncuları bir kaç maçtır oynamıyordu, dün de bjk ye imza atmış.
Kendini kanıtlamaya çalışan biri. Benim daha uzun bir yolu var. Şu an için kötünün iyisi diyebilirim.
Yani benim içinde yerli hoca olarak istediğim adaylardan. Twitter'da onun adı çok sık geçiyor. Hayırlısı olsun.
 
Valla görülen o ki bütçe aynı kalacak, yakın zamanda maksimum 4 doları ya göreceğiz ya görmeyeceğiz. o zaman Bursa'nın yaptığını yapıp potansiyelli bir koça gideceğiz, o bizi biz onu besleyecek ve beraber yükseleceğiz. erdem can bunu telekomda yaptı, Yakup sekizkok bizde neden yapmasın? ki mevcut ortamda daha iyi bir aday yok bence, heyecan yaratacak tek kişi Yakup hoca. sene sonuna kadar da fikir sahibi oluruz.

bu arada, Eyüp yıldız'ın yaptığı Daçka haberi ile ilgili bilgisi olan var mı? yine işkembeden bir haber mi yoksa aslı astarı var mı?
 
Yani benim içinde yerli hoca olarak istediğim adaylardan. Twitter'da onun adı çok sık geçiyor. Hayırlısı olsun.
Yerli olarak havuz çok dar zaten. Bir Galatasaraylı olarak Orhun Ene var. Onu da tofaş bırakmaz. Gerçekten de eğer yerli olacaksa ki bu saatten sonra yabancıya gerek yok. Takımı ligi tanıması vs hep süreç. Yakup hoca mantıklı duruyor. En azından sezon sonuna kadar.
 
Yerli olacaksa Ufuk Sarıca ve Mahmuti'den başkasını düşünmem. Ufuk Sarıca karşıyaka'da olduğu için öyle bir ihtimal olmayacaktır. illa yerli olacaksa Mahmuti öncelik olmalı bence. Yakup Sekizkök için bence erken. Yabancı olarak da Dejan Radonjic boşta ve çok iyi bir antrenör olduğunu söylemeye gerek yok. Ayrıca Martin Schiler de boşta sanırım.
 

Üst