Yazmayı isteyip yazmadıklarımı yazmışsınız...Ufuk Sarıca afedersiniz salak mı Karşıyaka gibi sorunsuz işleyen, bizden çok daha profesyonel yönetilen bir yapıyı bırakıp bize gelsin? İkna edecek neyimiz var?
Yazmayı isteyip yazmadıklarımı yazmışsınız...Ufuk Sarıca afedersiniz salak mı Karşıyaka gibi sorunsuz işleyen, bizden çok daha profesyonel yönetilen bir yapıyı bırakıp bize gelsin? İkna edecek neyimiz var?
Mıtrovıc ile şu anda tazminat konusu konuşuluyor muş; bejeke nin geçen sene ki coachuyla da konuşulmuş bu arada...
Ayrıca şimdi yazabilirim U.Malaga'da W.Thomas ile anlaşılmış ama iptal olur büyük ihtimal.
Monaco da oynamış zamanında. )37 yaşında uzun forvet yazıyor .
2 gün önce takımın başındaydı. Ayrılma durumu yok..Milicic Napoli Basket takımının başındaydı.Hatta kurduğu kadroyu yazmıştım.Türkiye'den tanıdık Jacob Pullen-Tyler Ennis-Sokolowski-Zubcic vardı.İyide gidiyorlardı,ayrılma durumu mu var ?
Doğruysa beter olsunlar, diyecek birsey kalmadı.
Katılıyorum. Basketbol düşmanı Dursun Özbek yönetimi Halilovic kovulduktan sonra takımı ileriye taşıyacak bir uzun alacaksa bu McCormack değil. McCormack küçük maçların ve küçük takımların büyük oyuncusu. Ya G-League'den birini alacaklar ya da Kyle Alexander - Mfioundu Kabengele gibi Avrupa'da iyi sezon geçiren birini alacaklar. Ama kim gelirse gelsin cimrilik yapmadan ellerini ceplerine atmak zorundalar. Yine "100 Bin Dolara bu var . 150 Bin Dolara bu gelebilir" gibi hesapların içine girerlerse işe yaramaz biri gelir.Eger Mccormack’i alirsak bu kulubu yonetenlerin basketboldan anlamadigini taraftar istegi ile transfer yaptigini gosterecek. Mccormack bence bizim abartigimi bir uzun Oturu olsaydi evet ama Mccormack hayir.. mccormack bizim takim kimyasina uymaz aradigimiz uzun da degil. Sameti tamamlayacak uzun da degil. Elimizdeki Turk oyunculara gore plan yapmamiz lazim bir cok kez yaziyorum ama Mccormack nedense cok buyutuluyor. Halilovic degil ama Mccormack hic degil.
Buradan bir dostumuz mu yazmıştı yoksa sosyal medyadan mı gördüm özellikle yerli oyunculardan bazılarının Yalçınkaya'nın gelmesiyle beraber ayrılmak istediklerini söylemişler.