2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Galatasaray Nef, Bosna Hersek milli takımı kaptanı Miralem Halilovic'e #transfer teklifinde bulundu.
@DylanDA_
2022'de iki yıllığına imza atan Miralem Halilovic'in Nanterre 92 ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Bosnalı iç saha bu yaz kulüpten ayrılabilir. Edindiğimiz bilgilere göre eski Metropolitans 92 oyuncusu Galatasaray'dan teklif aldı. 250.000 €'luk bir teklif veya bu sezon yıllık 170.000 €'dan 80.000 € daha fazla.

Ve bu olası ayrılığı telafi etmek için, Nantes liderleri Hauts-de-Seine'in komşusu Boulogne-Levallois'e döneceklerdi. Eski Orleans'ın ayrılması durumunda hedefleri Ibrahima Fall Faye olacaktı. Çapraz bağlarının kopması nedeniyle Kasım ayından beri yok, Nanterre'de hayata dönebilir.

22 Temmuz 1991 4 numara forvet

Son düzenleme:
Selim sav ksk
Gedimanis orelik telekom
Morris telekom
İsmail cem Ulusoy telekom
Rasheed sulaiman manisa
Onuralp bitim FB
Berk ugurlu FB
Egemen güven (yeni kontart)
Sadık Emir kabaca Efes
Ercan Osmani efes
(Via : Fatih Özen)

İsmail Cem Ulusoy'a bizim gitmemiz gerekiyordu. Sadık konusunda da, Efes'e transferi yattı demişlerdi acaba o süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum.

Egemen Güven Beşiktaş 'ta mı kalmış? Yerli 5 olarak Egemen'i de alamiyorsak kapatalım dükkanı.

Halilovic sutor skorer yumuşak 4 diğer uzunlar ve 3.5 belli olursa bisey denebilir.

Son düzenleme:
Egemen Güven Beşiktaş 'ta mı kalmış? Yerli 5 olarak Egemen'i de alamiyorsak kapatalım dükkanı.

Halilovic sutor skorer yumuşak 4 diğer uzunlar ve 3.5 belli olursa bisey denebilir.
Abi Egemen'i Efes Furkan'a karşılık kiralık olarak takasta vermişti Ömercan ile bjk ya demek ki Furkan da kiralıktı tamamıyla almışlar.

Yerli konusunda onu alalım, bunu alalım demeden önce gerçekten canlı izlemenizi tavsiye ederim. Burda ismi geçen oyuncuların çoğunun 2 sayı 1 ribaund ortalamaları yakaladığında nasıl dünyayı ben yarattım havasında olduklarını görmeniz lazım.

Misal Egemen Güven, iddia ediyorum Mahir'in fark yarattığı maç sayısı Egemen'den fazladır. Keza İsmail Cem Ulusoy, Rıdvan Öncel falan Ömercan İlyasoğlu'ndan daha çok iş yapmıştır. Ne Bahçeşehir gibi yerli rotasyonunu 10 kişiyle kurmak gerek, ne de bizim gibi daraltmak. Oyun kurucusuz sezon tamamlayıp topu neden Göksenin getiriyor sorusunun muhattabı Göksenin olmamalı.

ramazanda cemiyette iftar verilmişti sanki öyle hatırlıyorum. o iftarda ne olduğunu ne bittiğini bilen herkes; Erden Timur'un basketbola yatırım sözü verdiğini, önümüzdeki sezon çok daha iyi bir kadro kurulacağını söylediğini yazmıştı. Mitrovic hamlesinden sonra bu sözünün sağlam bir temele dayandığını sanıyordum ama hem kerem övet'in bütçe aynı kalacak koç memnun değil demesi hem düşen isimlerin beklediğimiz heyecanı yaratmaması ne bileyim. fazla umutlanmamak lazım gibi.

Ha bu arada 2-3 sayfa önceki mesajı yanlış anlayan var. Işılı ve Göksenini severim, Göksenin de takımda olmalı. Ama bazen forumda öyle yorumlar var ki, Bizle adı geçen veya takımda oynayan her yerli kötü sadece bu iki isim iyi gibi. Öyle bir dünya da yok digerleri ne kadar eleştiri alıyorsa bu iki isimde almalı ve bunu yapanlara da hani böyle 4-5 alıntı gire gire cevap vermek adeta yoruma linç katmak çok acayip

Luka Mitrovic ve Miralem Halilovic birbirine çok benzeyen profiller. İkisi de 4ten bozma son yıllarda 5 oynamaya başlamış, iyi pnr oynayan, yarı sahada hareketli, pota çevresinde fena olmayan bitiriciler. Hoca yarı sahada mobil uzun istiyor belli ki. Kafasında net bir şablon olduğunu düşünüyorum takım kimyası için

Yerli oyun kurucu için İsmail Cem Ulusoy liste başı olmalı. Bu sene Petkim'de yıllardır yaptığı çıkışı sürdürdü. 23 dk sahada kalıp 8 sayı, 3 ribaund, 4 asist civarı ortalama ile oynadı. Savunmada topa baskı yapabiliyor, sert, hücumda da topu yönlendirip doğru karar mekanizmasına sahip. Sezonun en iyilerinden biriydi bence. Ciddi fark yaratacaktır kısa rotasyonunda. Buğrahan vs geleceğine 10 defa İsmail Cem'i isterim.