2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ayrica coach konusunda umarim yanilmam ama basketbol artik farkli bir sekilde oynaniyor ve Yugoslav ekolundeki uzunlar ligimizde ve dunyada daha az fark yaratiyor.

Tabii ki bir Jokic`e kisme hayir demez ama onlar da zaten NBA yapiyor. Bizim gibi dusuk butceli takimlara atletik ve parmak hassasiyeti olan oyuncular gerekiyor.

Basketbol eskisi gibi degil Drobnjak, Milicevic vb basketbolcular yok yada bize dusmuyor.

Bütün kulüpler oyuncu avında ve takımın sezonu kapattığı Konya galibiyeti ile ligde kalarak belli olmuşken, biz hala bütçe ne olacak yönetici kim olacak bunları konuşuyoruz. Aradan bu kadar çok zaman geçti hala en ufak bir ilerleme yok ama bir gerçek var, bu yönetim şekli ile devam edersek önümüzdeki sezon küme düşeriz, çekirge bir zıplar iki zıplar demişler.

Biz popüler olan futbola yatırım yapıp oradan yürüyeceğiz, diğer branşlar umurumuzda değil diyerek açıkça söyleyin herkes rahat etsin. Günlük hayatta insanların bir çok derdi sıkıntısı varken bir de oyalama politikalarınızla insanların tek bir pencereden nefes alıp hayata tutunmaya çalıştığı yerden vurup bu insanları kızgın, kırgın ve en önemlisi ümitsiz bir hale getirmeye hakkınız yok.

Ferhat Yesiltas Galatasaray icin “Olursa Ismet olur,baska bir pozisyon icin yerli arayisi yok” demis.Mahir ve Muhaymin’de kaliyormus.Yani bizim burada gecen sezondan beri yaptigimiz kadrolarin hepsi cop oldu diyebiliriz.

Ferhat Yesiltas Galatasaray icin “Olursa Ismet olur,baska bir pozisyon icin yerli arayisi yok” demis.Mahir ve Muhaymin’de kaliyormus.Yani bizim burada gecen sezondan beri yaptigimiz kadrolarin hepsi cop oldu diyebiliriz.

Buğrahan'dansa İsmet'i tercih ederim kesinlikle. Alacağımız kısanın mutlaka yaratıcı, topu yönlendiren ve karar verme mekanizması yüksek biri olması lazım. İsmet de Buğrahan da buna uyuyor ama karakter, istikrar vb konularda İsmet çok daha önde.

Uzun için ise büyük ihtimalle 6 yabancı beklentisi yüksek şubede. Mahir'i 3. opsiyon olarak görüyorlar diye düşünüyorum. Aksi kabul edilebilecek bir şey değil çünkü

Buğrahan'dansa İsmet'i tercih ederim kesinlikle. Alacağımız kısanın mutlaka yaratıcı, topu yönlendiren ve karar verme mekanizması yüksek biri olması lazım. İsmet de Buğrahan da buna uyuyor ama karakter, istikrar vb konularda İsmet çok daha önde.

Uzun için ise büyük ihtimalle 6 yabancı beklentisi yüksek şubede. Mahir'i 3. opsiyon olarak görüyorlar diye düşünüyorum. Aksi kabul edilebilecek bir şey değil çünkü
Ben de Ismet’i tercih ederim net olarak.

Mahir Ağva'nın ve Göksenin Köksal'ın kovulmaması büyük skandal olur. Yerli ihtiyacımız var diye bunlar kalacaksa yok yere para dökmüş oluruz. Çok fazla yerli oyuncu almamıza ya da barındırmamıza da gerek yok. Sadık kalıyor yanına İsmet ve Samet Yiğitoğlu (ya da Ege Demir) gelse yeter. Boşuna milyonlarca TL ödememiş oluruz.

Alpha Kaba hakkında bir transfer dedikodusu çıkmaması da ilginç. Normalde vasat Euroleague takımlarında bile rahatça oynayacak kapasiteye sahip. Keşke teklif yapsak.

Son düzenleme:
Selamünaleyküm değerli renktaşlar. İsmet, Göksenin ve Sadık gibi ne vereceği belli olan, bana göre iyi yerlilerin yanına (eğer olursa) 6 yabancılı, toplamda kişilik rotasyon bize yetermi acaba?

Sadık kalınca sadece yerli olarak İsmet alınıp bütçenin büyük kısmı yabancıya harcanacak. 6 yabancı kurula gelecek gibi duruyor. Herseye rağmen İsmet dışında bir yerli daha alınmalı