2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

İsmet hamlesine çok sevindim. İyi bi yerli kısaya bariz ihtiyaç vardı. Sadık kalıyor, Goksenin ve Muhaymin de kalacak gibi. Ikiside iyi kötü iş yapabilir. Mahir'den çıkıp yerli bi 5 daha alınıp yerli transferi bitirilebilir. Haltali keşke alinabilseysi. Bu arada 6 yabancı olursa iki yabancı pivot da olabilir. Bütçenin büyük kısmı yabancılara gidecek o belli oldu. Mitrovic'e güveniyorum yabancı oyuncu tarafında.

2 sene boyle Mahir,Yunus,Ismet,Ali vs gececegiz sureci. Panathinaikos'tan ayrildigi gun Ergin hocamizin iste o gun butcemiz 10 milyon euro ve uzeri olacak ve eski gunlerdeki gibi olacagiz.

Mahir Ağva'nın ve Göksenin Köksal'ın kovulmaması büyük skandal olur. Yerli ihtiyacımız var diye bunlar kalacaksa yok yere para dökmüş oluruz. Çok fazla yerli oyuncu almamıza ya da barındırmamıza da gerek yok. Sadık kalıyor yanına İsmet ve Samet Yiğitoğlu (ya da Ege Demir) gelse yeter. Boşuna milyonlarca TL ödememiş oluruz.

Alpha Kaba hakkında bir transfer dedikodusu çıkmaması da ilginç. Normalde vasat Euroleague takımlarında bile rahatça oynayacak kapasiteye sahip. Keşke teklif yapsak.
Kovulma konusu ağır olur 3m luk bütçe ile nereye kovucaksın

6 yabancı olacaksa başka yerliye para vermeye gerek yok. Sadık, İsmet, Göksenin 3'lüsü Efes-Fb dışında her takımda 20 dakika süre alır. Mahir ve Muhaymin de sahaya atılır.

3 kısa, 3 uzun transferiyle gayet yeterli bir kadro kurulur

Mahir Ağva'nın ve Göksenin Köksal'ın kovulmaması büyük skandal olur. Yerli ihtiyacımız var diye bunlar kalacaksa yok yere para dökmüş oluruz. Çok fazla yerli oyuncu almamıza ya da barındırmamıza da gerek yok. Sadık kalıyor yanına İsmet ve Samet Yiğitoğlu (ya da Ege Demir) gelse yeter. Boşuna milyonlarca TL ödememiş oluruz.

Alpha Kaba hakkında bir transfer dedikodusu çıkmaması da ilginç. Normalde vasat Euroleague takımlarında bile rahatça oynayacak kapasiteye sahip. Keşke teklif yapsak.

Yahu ondan sonra niye millet benim forumdan kovulmamı istiyor oluyor. şu üsluba bak. senin üslubun ile konuşmak istiyorum bol argolu ama forumdan banlanmak istemiyorum. Goksenin gidince clyburn gelecek ordan devam et sen.

6 yabancı olacaksa başka yerliye para vermeye gerek yok. Sadık, İsmet, Göksenin 3'lüsü Efes-Fb dışında her takımda 20 dakika süre alır. Mahir ve Muhaymin de sahaya atılır.

Neye göre başka yerliye para vermeye gerek yok? Furkan çok iyi olabilirdi keza egemen de olabilir. Ben yerlide laçka davranılmasını ve bunun da doğruymuş gibi pompalanmasını doğru bulmuyorum

Neye göre başka yerliye para vermeye gerek yok? Furkan çok iyi olabilirdi keza egemen de olabilir. Ben yerlide laçka davranılmasını ve bunun da doğruymuş gibi pompalanmasını doğru bulmuyorum
Ben de bu bütçelerde sadece pasaportu yüzünden ederinden çok daha fazla kazanan yerli oyunculara bütçenin önemli bir kısmının ayrılmasını doğru bulmuyorum.

3-3.5 milyon dolarlık bütçelerde yerli rotasyonuna parayı saçarsan alacağın yabancılar düşmemeye oynayan takım seviyesinde olur

6 yabancı olursa Sadık ve 3 yabancı uzun yeter Mahir oturur. 3 yabancı kısa ve İsmet Göksenin yeter mi soru bu. Bazen zorlaniriz.

Muhaymin bana güven vermiyor ara ara oynar ama istikrarlı güvenilir performans veremez gibi bugün için tabi. Ege Tan'dan ümitliyim ama henüz ciddi rol alır mı şüpheli.

Yabancı oyuncu transferleri belli olmadan kesin yorum yapmak istemiyorum.
İsmet transferi iyi transfer.
Şu ana kadar Russell ve Caloiaro takımdan ayrıldı.
Ennis konusunda takımda kalıp kalmayacağına yönelik bir bilgim yok. Takımda kalırsa iyi olur ama ayrılırsa da üzülmem.
5 numarada büyük ihtimalle Mahir ile devam ederiz.
McGee büyük ihtimalle ayrılır takımdan.
BSL’de şu ana kadar transferlerini en çok beğendiğim iki takım var. Bunlar Bahçeşehir ve Efes.
Efes yabancı rotasyonu zaten iyiydi ek olarak Doğuş-Erkan gibi çok iyi transferler yaptı ve T.Jones’u da aldı.
Bahçeşehir ise Amath M’Baye ve Breein Tyree ile nokta atışı transferler yaptı bence.

Şu olacaksa şuna bu olacaksa buna para akıtmaya gerek yok temalı guzellemeler yapanlar, sezon ortası herhangi bir maçta x oyuncusu nasil takımda kalır nasıl gönderilmez diye küfür edenler oluyor genelde. sizin şimdi 2 numaraya yerli alınmamasına yada 5 numarayı mahirle geçmemize içiniz siniyor mu? cidden bu ne laçkalık, şaka gibi yemin ediyorum yöneticilerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil bu yaklaşımınız. mevcut ortam yerlilerin daha fazla maaş istemesine yol açmışsa sende butceni ve planlamanı ona göre yaparsın olur biter. Misal, Haltalı'yı kaptırmış olmak tarihi bir rezilliktir. Bari Muhsin neyin alın, 1 aydır sadece İsmet'e mi focuslandınız abi ne demek başka pozisyonlara yerli arayışı yok ya kafayı yersin.

Her maç 3 tane airball atan adama bizde başka o süreleri verecek takım yok ligte. Kim olduğu yazmama gerek bile yok bence.

Ben de bu bütçelerde sadece pasaportu yüzünden ederinden çok daha fazla kazanan yerli oyunculara bütçenin önemli bir kısmının ayrılmasını doğru bulmuyorum.

3-3.5 milyon dolarlık bütçelerde yerli rotasyonuna parayı saçarsan alacağın yabancılar düşmemeye oynayan takım seviyesinde olur

Senin bütçen rakiplerinden çok farklı değil. Efes ve fb farklı seviye ama diğer bütçeler birbirine oldukça yakın ve onlardan düşen iyi yerlilere rakiplerin gidiyorsa sen de gitmek zorundasın. Karşıyaka mal mı? niye Furkan Haltalı'ya gidiyor hemen? ligde başarılı olmak istiyorsan yerli çekirdeği önemli. Ya da Telekom Erkan Yılmaz'ı geçen sene niye aldı? Karşıyaka Kenan Sipahi'ye niye yatırım yaptı. Beşiktaş bile senden daha doğru işler yapıyor. Sizin gibi düşünenler yüzünden yıllardır saçma sapan yerlilerle oynuyoruz.

Oktay Mahmuti'nin ilk geldiği sezon neden başarılı olundu? çünkü iyi yerlilere yatırım yapıldı ortaya vizyon koyuldu. o sezon da bütçe aşırı yüksek değildi.

Takımlar 5 yabancı istemiş, galiba kural devam edecek. Bu durumda ismet dışında bi uzun mutlaka alınması gerekiyor. Ahmet duverioğlu bjk yapmış galiba, Egemen güveni alabilirsek iyi olur.
Efes buğrahan ile devam etmez ise kesinlikle alınması lazım. İsmet'in dışında bide Buğrahan ve egemeni alırsak yıllar sonra iyi bir yerli kadromuz olur. Tabi bütçe,maaş vs durum ne olur kestirmek zor.