Murcia ile anlaşmış ennis
Her maç 3 tane airball atan adama bizde başka o süreleri verecek takım yok ligte. Kim olduğu yazmama gerek bile yok bence.
Telekom ve Ksk örneklerini veriyorsun ama iki takımın geçen seneki Türk rotasyonlarının tamamından bu sene kadrona en fazla 2-3 oyuncu katarsın.Senin bütçen rakiplerinden çok farklı değil. Efes ve fb farklı seviye ama diğer bütçeler birbirine oldukça yakın ve onlardan düşen iyi yerlilere rakiplerin gidiyorsa sen de gitmek zorundasın. Karşıyaka mal mı? niye Furkan Haltalı'ya gidiyor hemen? ligde başarılı olmak istiyorsan yerli çekirdeği önemli. Ya da Telekom Erkan Yılmaz'ı geçen sene niye aldı? Karşıyaka Kenan Sipahi'ye niye yatırım yaptı. Beşiktaş bile senden daha doğru işler yapıyor. Sizin gibi düşünenler yüzünden yıllardır saçma sapan yerlilerle oynuyoruz.
Oktay Mahmuti'nin ilk geldiği sezon neden başarılı olundu? çünkü iyi yerlilere yatırım yapıldı ortaya vizyon koyuldu. o sezon da bütçe aşırı yüksek değildi.
Abi Allah aşkına alsalar bir türlü almasalar bir türlü. Tuhafsın cidden.Parayı yerlilere harcayıp üst düzey yabancı oyuncular gelmez ise yine hayal kırıklığı ile dolu bir sezon geçiririz.
Sonuçta Göksenin-İsmet-Buğrahan düşük ücretler almıyor diye tahmin ediyorum.
Ben neden aldılar mı dedim abi???Abi Allah aşkına alsalar bir türlü almasalar bir türlü. Tuhafsın cidden.
Grant geçen sezon 300 bine almadık şimdi 500-600 den aşağı imza atmaz böyle bir bütçe yok.Ennis'in yerini Grant ile doldururuz umarım.