Diagne bizde 3 kusur aliyordu, bizden cikinca Karagumruk’ten tas catlasa 1-1.5 falan alir. 700k aliyordur, ancak 1 yil sonra ciktiginda kontrattan 300 u zor bulurdu ayrica oyuncu oynamadikca korelir. Aslinda bu isi gecen yil yapmaliydi, ben kendi adima 300-400k bandini gectigimizi sanmiyorum ne Bugrahan ne de Ismet icin. Ayrica kendi adima bu ikilinin ikisinin birden gelmesi yerine birinin gelmesini tercih ederdim savunma defolarini da dusunerek ama bu yerli kitliginda itiraz edemeyiz. Bir diger taraftan; yerliye az para verelim de yabancilara cok kalsin ki iyi yabancilar alal taktigini gecen yil yaptik. Yabancilarimizin cok azindan katki aldik ki bedelleri de bize gore yuksekti hep. Yabancilarimiz bir tik iyi olsa bile basarili olamazdik cunku bir oyuncunun cift mac haftali sistemde 35-40 dk goturmesi imkansiz. Dolayisiyla sahaya ne zaman yerli atsan fark kapanir, ya da diger takim momentum yakalar. Hatirlayin sene basi ozellikle ne zaman iyi oynasak sahaya bi Yunus, bir Mahir giriyordu ve is terse donuyordu. Bizim ligin bug’i elinde 3-4 duzgun yerli olmasi.