BCL'deyiz.biz kesin basketbol şampiyonlar liginde mi kaliyoruz bu arada bilen var mı? +2 opsiyonu kullandık mı yani
BCL'deyiz.biz kesin basketbol şampiyonlar liginde mi kaliyoruz bu arada bilen var mı? +2 opsiyonu kullandık mı yani
Iyi ki saygidan yazmadin hocamİlk ve tek mesajım olsun saygıdan yazmadım ama kaldırdık geliyoruz 5 numaraya da Ahmet Düverioğlu gelecek
Kesin mi bu İsmet-Buğrahan transferi ? Eğer ikisini de geldi varsayarsak; körün istediği bir göz mevzusuna döner. Elimizi inanılmaz bollaştırır ve hatta yerli eksenli bir takım kurgusuna kayar oyun kurucu mevkii özellikle. İkisi de şu an en iyi yerli guardlar.
Daha durun. Erden baba teker teker hepinizi terbiye edecek.
Küme düşme eşiğindeki takımı alıp ilk sezondan yarı final oynatan adam diyecektin heralde. Salonu da yapacak euroleague'e de sokacak sen de o hakaretleri yiyeceksin. Önce seni terbiye edecek. Acele etme müstakbel başkanın da o.Euroleague sözü verdiği 3 yıllık atılımın 2. senesi küme düşme korkusu yasatan adamın terbiye vereceğini sanmıyorum dostum. 50 metre ilerde nefes alsa övgü yağdıran ve "yan branşlar ne yaaaa sadece futbol iyidir fb zarar ediyor len lün" diyen Twitter trollü hesaplar var oraya alalım seni.
he yok ya sanmıyorum. bir sezonda 10 tane yabancı transfer edip yerli transferi sorularını seçimi bahane ederek geçiştiren, verdiği bcl sampiyonlugu vaadini yine tutamayan ve küme düşme korkusu yasatan adami kastettim. aksini kanitlarsan başım gözüm üstüne, ilk sezondan yarı final oynatan demişsin, bu sene bir tarafına teneke bağlayıp gönderdiğimiz adam gelene kadar 8'den play off yapsak iyidir modundaydık alayımız. neyse, o başarı ona yazılıyor ama bu sene küme düşme korkusu ona yazılmıyor Turgay'a yazılıyor garibim Turgay.Küme düşme eşiğindeki takımı alıp ilk sezondan yarı final oynatan adam diyecektin heralde. Salonu da yapacak euroleague'e de sokacak sen de o hakaretleri yiyeceksin. Önce seni terbiye edecek. Acele etme müstakbel başkanın da o.
he yok ya sanmıyorum. bir sezonda 10 tane yabancı transfer edip yerli transferi sorularını seçimi bahane ederek geçiştiren, verdiği bcl sampiyonlugu vaadini yine tutamayan ve küme düşme korkusu yasatan adami kastettim. aksini kanitlarsan başım gözüm üstüne, ilk sezondan yarı final oynatan demişsin, bu sene bir tarafına teneke bağlayıp gönderdiğimiz adam gelene kadar 8'den play off yapsak iyidir modundaydık alayımız. neyse, o başarı ona yazılıyor ama bu sene küme düşme korkusu ona yazılmıyor Turgay'a yazılıyor garibim Turgay.
salonu da yapacak eruoleague'de sokacak demişsin, henüz olmamış şeyler üzerinden birini aklamaya gerek yok. 3. senenin sonunda Euroleague sözü veren kişi 3. senesinde bize şampiyonlar ligi oynatacak. neyse ki bunlari iddia etmiyorum, bizzat kendi vaatleriydi devam.
isiey'de diyorki o vaatler verilirken Erden Timur sportif aş'de başkanvekili olacağı belli değildi. Basketbolu yöneteceğini düşünüyordu şimdi ise sadece sponsor olarak katkı sağılıyor. Euroleague vaadi ise yanlıştı.hocam ben direkt haterlık yapmıyorum adama. Erden Timur futbolda tarih yazan bir yöneticiyse basketbolda da verdiği sözü tutmayan bir yonetici. futbolda ovecegiz yan branşlarda da verdiği bir söz varsa ve tutamadıysa elbette elestirecegiz. yani cidden anlamiyorum, ben mi verdim 3 sene sonunda Euroleague vaadini? Basketbol konusunda herkes yönetime giydiriyor ama kimse basketbolla asıl ilgilenen kişiye eleştiri yöneltmiyor. Dursun Özbek kadar Erden Timur'da hatalı. nasıl ki geçen sezonun başarısı ona aitse bu sezonun rezilliği de ona ait. bunları söylemek bu kadar zor olmamalı ya.
Kaldı ki eşref hamamcıoğlu ile konunun alakası nedir çözemedim. konuyu çarpıtmaya gerek yok bence hiç girmeyin o topa.
Haklı olduğunuz noktalar var ama şunu hatırlatmak gerek; Erden Timur "3 yıl içinde Eruoleague" sözü verdiğinde Burak Elmas yönetimi vardı. Kendisi yönetimde değildi ve futbola bakmıyordu, sadece basketbolla ilgileniyordu. Basketbolun başkanıydı desek yanlış olmaz. Şimdi ise yönetime girdi ve basketbolda sadece bir sponsor olarak bulunuyor. Nasıl ki önceden Doğa Sigorta, Medical Park gibi sponsorlar varsa şu an Nef de öyle. Önceden Barış Nane gibi bir köprü varken şimdi kimin erkek basketbola baktığını bile bilmiyorum. Erden Timur'un her tarafa yetişemeyeceğini anlamak gerekiyor. Adam futbol stadına sponsor, erkek basketbol takımına sponsor, futbolda transfer görüşmelerini o yapıyor, deprem oldu deprem bölgesinde, galatasaray'ın emlak işlerinde gene kendisi var... Bir yerden kısacağı belliydi, basketboldan kıstı.
Sözün özü kendisi o sözleri Elmas döneminde, basketbolun 1 numaralı adamıyken verdi. Şu an ki iş yükü ile o zamanki iş yükü arasında dağlar kadar fark var. O yüzden Erden Timur'a kızmak yerine şubeden sorumlu yöneticilere kızmak şu aşamada daha doğru. Ne zaman ki Erden Timur gene basketbolun 1 numaralı sorumlusu olur o zaman "hani verdiğin sözler" deriz.