Valla yerli gelecekse yineliyorum Oktay hocadan iyisi yok, onun da masrafı çok ve uzun suredir koçluk yapmıyor. yabancı koç olarak da Lisalo ve Lakovic harici birine gitmek yorar bizi. Butcemiz 7-8-9 civarı olsa ve Eurocup yapsak Trinchieri derdim, bu bütçeleri iyi idare ediyor bence. Tabii o el yaptıktan sonra ec takımına gelir miydi bilmiyorum benim ki düz hayal öyle. Yani biraz uçuk isimler olabilir, burda ana tema şu: Galatasaray bütçesini arttıracak ve yarışmacı takım olacak, yarışmacı takım olmayı bilen bir hocayı getirecek. bu kadar basit. Hoca yetiştiren ve yetiştirdiği hocayla kültür yaratan bir kulüp olmak bize göre değil, Pistiolis belki de ileride büyük bir koç olur bilmiyorum ama bugün bizden ayrılması lazim. Mesela Bursaspor'a bakıyorum, onların kültürü ve bulunduğu ortam koç yetiştirmeye ve o koçla kültür yaratmaya daha müsait. Alimpijevic ve Pistiolis'in yer değiştiğini farz edelim belki de tam tersi olacaktı, biz Dusan'a sovecektik onlar Pistiolis övecekti. mevzu bu biraz. bize olmuş bir koç yada olmak üzere olan, potansiyeli yüksek bir koç lazım. kendini kanıtlamış, geldiğinde "risk aldık" dedirtmeyecek bir koç.