Bizim sezona 7'yi geçtim 6 yabancı ile başlayacağımızı bile sanmıyorum. Halilovic ve Yeboah 5 ana yabancıdan 2'si, 6. ya da 7. yabancı değiller. Yangından mal kaçırırmışçasına yapılan transferlere baktıkça art niyet arıyorum. Zeytingöz gibi birinin geçen seneki rezaletten sonra kovulmaması, ülkede 30 tam gün kalmamış elemanın "Yeboah" diye diretmesi, Fransa'nın orta-alt seviyesindeki takımından Mitrovic ile aynı menajerlik şirketindeki Halilovic'in alınması... Bunların hiçbirinin mantıklı bir açıklaması o-la-maz.
Ben bu branşın kurtuluşunun rezil olmaktan geçtiğini düşünüyorum. Son 3 senede 2 kez küme düşme korkusu yaşadık ve akıllanmadan hala saçma sapan transferler yapıyoruz. Akıllanmamız için illa düşmemiz lazımsa düşelim noktasına geldim.
Erkek basketboldan sorumlu yönetici kim, ismini bilen varsa söyleyebilir mi? Turgay Zeytingöz'e mesaj atmaktansa o vasıfız yöneticiye mesaj atmak daha mantıklı olur.
Ben bu branşın kurtuluşunun rezil olmaktan geçtiğini düşünüyorum. Son 3 senede 2 kez küme düşme korkusu yaşadık ve akıllanmadan hala saçma sapan transferler yapıyoruz. Akıllanmamız için illa düşmemiz lazımsa düşelim noktasına geldim.
Erkek basketboldan sorumlu yönetici kim, ismini bilen varsa söyleyebilir mi? Turgay Zeytingöz'e mesaj atmaktansa o vasıfız yöneticiye mesaj atmak daha mantıklı olur.