2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

O mesaji ben yazdim arkadasim.Dediklerimin de arkasindayim.Sonunda da yabanci tercihlerinin oneminden bahsettim.Alper’in ne yazdigini bilmem ama “guzel gidiyoruz” ile baslayan mesaj bana ait.
Tamam işte o alıntıladığı mesajları falan silmiş. Methiyeler düzüyordu :D şampiyonluk şarkıları söylüyordu bu değişik arkadaş :D Yemeyeceği şeyin altına yatmıycak o zaman. Gelip laf sokmaya çalışmıycak burda.

Nef'e stad sponsorluğu için tşk de edilmiş artık biraz daha kaynak aktarılır herhalde basketbola hal böyle iken vasat,vasar altı yabancılarla mı oynayacağız biz

Tamam işte o alıntıladığı mesajları falan silmiş. Methiyeler düzüyordu :D şampiyonluk şarkıları söylüyordu bu değişik arkadaş :D Yemeyeceği şeyin altına yatmıycak o zaman. Gelip laf sokmaya çalışmıycak burda.
Alper’i severim.Iyi bir Galatasaraylidir burada takip ettigim kadariyla.Onun disinda dusuncesini degistirmis olmasi veya farkli acidan bakiyor olmasi onun fikridir.Sporda dinamik ve degisken olan surec her zaman olan birseydir.Kisilerin fikirleri gelismelere gore degisebilir.Aranizdaki mevzu da zaten sizin aranizdadir orasina ben karismam.Ben benim yazdigim mesaji kimin yazdigini karistirdiginiz icin size yazdim.Kusura bakmayin.

abi pivot transferi gelirse mahir gidecek demişlerdi, bakalım çıkılır mahir'den büyük ihtimal.
bu arada sponsor muhabbeti doğruysa, Haluk yürekli 48 saat içinde imzalanacak demişti, bayram akabine sonuçlansa bu iş ve nef bütün kaynaklarını basketbola ayırırsa hayaller kurmaya baslayabiliriz diye düşünüyorum. müthiş bir yerli rotasyonu kuruluyor "kağıt üstünde". iyi yabancılarla harmanladığın an şampiyonluğun en büyük favorisisin, iyi bir form yakalarsan insanlar Sinan erdem'e gelmek için takımın finale çıkmasını da beklemez böylece. yönetimin yerli pazarı açıkken pasif kalmayıp isim olarak en iyi oyunculara gitmesi çok sevindirici. bizim kaygımız, bu yerlileri alıyorsak yabancılara para kalmaz kaygısıydı ama nef yönünü sadece basketbola çevirirse müthiş olur, acele etmeden en geç temmuz sonunda, sezon öncesi yapılan ilk turnuvalara hazır olur, seviyemize nazaran da iyi oyunculara gideriz. umarım yönetimin tasarrufu da bu yöndedir, biz zaten bunları söylüyoruz. Yeboah isminin hiç listede olmaması, Halilovic'in listede 5. sırada olması da sevindirdi doğrusu.

Bak bak bak :D nef az önce stad sponsorluğundan çıktı baskete parayı kaydırıyor yabancılara da para kaldı hoca tercihleri oldu. Planda değişiklik yok. E sonuç ne? gelmiş yönetime sövüyor.
Sebep? Omurga... : )

İsmet-Buğrahan gibi 2 kaliteli yerli oyuncu transferi zaten yapılmak zorundaydı ve yapıldı. Bunu görüp kimse bu takım şampiyonluğa oynayacak falan demedi. Herkes yabancı transferlerini bekleyelim dedi.
Bana göre de Halilovic-Yeboah transferleri Galatasaray seviyesine uygun transferler değil.
İsmet-Buğrahan transferleri iyi diye Halilovic-Yeboah transferlerinin kötü olduğunu eleştiremeyecek miyiz?

Halilovic için bir önceki sezon 170k alıyordu biz 250k vereceğiz haberleri doğru ise bu da ayrı bir sıkıntı Euro bazında yüzde elli zam alacak ne yapmış bu oyuncu geçen sezon acaba takımı ligi küme düşme potasinin iki kaç üzerinde tamamlamış hadi kişisel olarak kağıt üzerinde iyi bir sezon geçirdi desek Euro bazında da enflasyon var olsun olsun 200k olsun gerçi oyuncu için bu da çok da 250k biraz adam koparma gibi olur
Bu rakam olursa, yanlış anlaşılmak istemiyorum ama birileri şube'ye fena kapak vurmuş.
Geçen sene'de aynı şeyler vardı bu sene değişen bişey yok. Menajerler bu işi parçası ama biz direk bütün kadroyu menajer'lere ve şirketlerine dizdiriyoruz.Yani türk telekomun transferlerine bak ec'de yine final falan oynarlar. Biz 1 tane daha vasat çekersek çöp olucak sezon. Yolda dizmeye kalkarsak kümeye düşmeye oynarız.

yok ya:)
ben neredeyse 20 senedir yazıyorum bu forumda. sen büyük ihtimalle 20 yaşında bile değilsin. geçelim yani bunları
20 senedir yazdığın için zaten ellemiyolar :) yoksa böyle boşboğaz ağzıbozuk birini incisözlükte bile barındırmazlar. ama Erden Baba illaki terbiye edecek sizi :)

20 senedir yazdığın için zaten ellemiyolar :) yoksa böyle boşboğaz ağzıbozuk birini incisözlükte bile barındırmazlar. ama Erden Baba illaki terbiye edecek sizi :)
Oğlum ben ekşi'de yazarım 20 senedir. inci sözlük ne?:) 20 senedir de barındırıyorlar baya baya
Şu trolleri banlayın lütfen ya benim gibi özgürlükçü bir insanı bile delirttiler.

2 gün önce yerlilerimiz efsane oldu şampiyonluğa koşuyoruz falan yazıyodun? Utanmıyosun da :) Tam terbiye olmuştun tekrar terbiyesiz oldun :) 2 hamleyle dümen kırdın :) Ne dediğin belli değil. Biz aynı yerdeyiz senin gibi bi öyle bi böyle değiliz :) Tutup yönetime sövmedik. Yerlilerin iyi olduğunu söyledik son 2 hamlenin kötü olduğunu da söyledik ama tutup Erden Babadan şüphe etmedik. Güvenim tam. 2 transferle karar verilecek işler değil bunlar. Önce planın tamamını göreceğiz.
Eee dostum yerliler için atılan adımları överken hayal kuruyorduk ne oldu şimdi, yapılan bu iki transferle o hamlelerin veya bizim sevincimizin, o sevinçle yaptığımız yorumların bir anlamı kaldı mı 🙂🙂🙂 biatçı troll kardeşim, baştan Erdenciydin diye şimdi de erden timur'u eleştirirsen dönme dolap demeyiz sana merak etme, eleştiri yapıyor deriz. rezil falan olmazsın. sizi terbiye edecekler dedin, yeboah ve halilovic çektiler. Yerli transferini ovduk çünkü geçen yıl bu zamanlar yunus emre açıklanmış, yerli transferi bitmişti. troll falan olabilirsin ama eminim ki sende biliyorsun, yerli transferin ne kadar iyi olursa olsun yabancıların iyi olmazsa bu sene yasadigin küme düşme korkusunu bir daha yasarsin. bilmiyorum yaşın mı ufak, basketbolu yeni mi takip etmeye başladın bilmiyorum ama; bizi terbiye edeceğini söylediğin tiplerin bu sene bize yaşattığı küme düşme korkusunu illa seneye de yaşaman lazım sanırım aklının başına gelmesi için. neyse, yakında yapılacak saçma sapan bir yabancı transferiyle ayağınız kesilir forumdan. herhalde utanma duygunuz devreye girer ve büyük büyük konuşmayı bırakırsınız.

Bide yazdığı mesajları silmiş :D :D :D bu kadar ikiyüzlü olmayın işte. Rezil oluyorsunuz sonra. "Guzel gidiyoruz guzel. Ben de dahil buradaki cogu kisi Ismet veya Bugrahan’dan birinin bile gelebilecegine ihtimal vermiyorduk.Simdi..." bu cümleyle başlayan mesajın nerde? :D Omurgasızlık büyük dert.
Dostum forumda telefondan mesaj silinmiyor bu arada. ben telefondan kullanıyorum, eğer forum yöneticileri herhangi bir mesajımı silmediyse benim bütün mesajlarım duruyor. ha diyelim mesajlarım durmuyor, o mesajlarımda ne söylediysem görüşüm hala sabit. tekrar sor tekrar söylerim yani. omurga edebiyatı yapmak senin gibi trollere düşmez bu arada, sen çok rollenmişsin öyle gördüm.

Dostum forumda telefondan mesaj silinmiyor bu arada. ben telefondan kullanıyorum, eğer forum yöneticileri herhangi bir mesajımı silmediyse benim bütün mesajlarım duruyor. ha diyelim mesajlarım durmuyor, o mesajlarımda ne söylediysem görüşüm hala sabit. tekrar sor tekrar söylerim yani. omurga edebiyatı yapmak senin gibi trollere düşmez bu arada, sen çok rollenmişsin öyle gördüm.

Bir laf vardır.. "Don't feed the troll.."

Bak bak bak :D nef az önce stad sponsorluğundan çıktı baskete parayı kaydırıyor yabancılara da para kaldı hoca tercihleri oldu. Planda değişiklik yok. E sonuç ne? gelmiş yönetime sövüyor.
Sebep? Omurga... : )
Eee ne demişim? omurgasızlık dediğin kısım nerede? Benim dün gece attığım mesajı da oku, İsmet ve Buğrahan açıklandığında hayal kuruyorduk, şampiyonluk methiyeleri düzüyorduk bu doğru. akabine 24 saat bile geçmeden senin bizi terbiye edeceğini iddia ettiğin yöneticiler yeboah ve halilovic bağladı. bu iki adamın ne denli kalitesiz ve ne denli bize uymadığını umarım biliyorsundur. bizler bunları dile getiriyoruz. bugün ligin en iyi yerli rotasyonunu dizsen ne olacak yabancıların dackada kadroya giremeyen 6. yabancı olduktan sonra.

Baskete para kaydirdim ama iyi oyunculara gitmek yerine yeboah ve halilovic alarak taraftarı terbiye ettim.
-erden timur

Son düzenleme:
Geçen sene de bazı uslübü bozuk arkadaşlar dadanmıştı foruma, hatta bir tanesini çok iyi hatırlıyorum, Haluk Bilginer fotoğraflı bir arkadaştı. Şu anki arkadaşın uslubü de pek bir benzer, belki aynı kişi olabilir. Forumdaki yönetici arkadaşlar meşgul olabilir, konuya çok bakmıyor olabilir, diğer arkadaşların kendilerine cevap vererek vakitlerini harcamamalarını tavsiye ederim.