2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

abi terbiye edecekti bizi yönetim ya noldu o iş haberin var mı?
2 gün önce yerlilerimiz efsane oldu şampiyonluğa koşuyoruz falan yazıyodun? Utanmıyosun da :) Tam terbiye olmuştun tekrar terbiyesiz oldun :) 2 hamleyle dümen kırdın :) Ne dediğin belli değil. Biz aynı yerdeyiz senin gibi bi öyle bi böyle değiliz :) Tutup yönetime sövmedik. Yerlilerin iyi olduğunu söyledik son 2 hamlenin kötü olduğunu da söyledik ama tutup Erden Babadan şüphe etmedik. Güvenim tam. 2 transferle karar verilecek işler değil bunlar. Önce planın tamamını göreceğiz.

Bide yazdığı mesajları silmiş :D :D :D bu kadar ikiyüzlü olmayın işte. Rezil oluyorsunuz sonra. "Guzel gidiyoruz guzel. Ben de dahil buradaki cogu kisi Ismet veya Bugrahan’dan birinin bile gelebilecegine ihtimal vermiyorduk.Simdi..." bu cümleyle başlayan mesajın nerde? :D Omurgasızlık büyük dert.

Bide yazdığı mesajları silmiş :D :D :D bu kadar ikiyüzlü olmayın işte. Rezil oluyorsunuz sonra. "Guzel gidiyoruz guzel. Ben de dahil buradaki cogu kisi Ismet veya Bugrahan’dan birinin bile gelebilecegine ihtimal vermiyorduk.Simdi..." bu cümleyle başlayan mesajın nerde? :D Omurgasızlık büyük dert.
O mesaji ben yazdim arkadasim.Dediklerimin de arkasindayim.Sonunda da yabanci tercihlerinin oneminden bahsettim.Alper’in ne yazdigini bilmem ama “guzel gidiyoruz” ile baslayan mesaj bana ait.

Erden Timur’u ve Galatasaray’a kattigi degerleri de seven bir Galatasarayliyim bu arada.

Guzel gidiyoruz guzel.

Ben de dahil buradaki cogu kisi Ismet veya Bugrahan’dan birinin bile gelebilecegine ihtimal vermiyorduk.Simdi ikisini de resmi olarak kadromuza katmis olduk.1,2,3 ve 4 numarali pozisyonlarda ligdeki en degerli yerlilerin arasindan 4’une sahip olduk.

Simdi sira geldi kaliteli yabanci transferlere.Bir de ustune Samet Geyik alirsak Efes ve Fb disindaki takimlar arasinda ligdeki en iyi yerli cekirdegine sahibiz demek abarti olmaz.

Kocumuza zaten guveniyorum.Mitrovic varsa rahatim.

Lutfen bu yerli cekirdegine yakisan yabancilar alin.Eger alirsaniz yaklasik 7-8 sene sonra ilk defa bu sezona dair cok ciddi umutlarim olacak.Cunku boyle bir yerli kadromuz en son 2014’te falan olmustu..
Mesajim da burada duruyor.

Halilovic için bir önceki sezon 170k alıyordu biz 250k vereceğiz haberleri doğru ise bu da ayrı bir sıkıntı Euro bazında yüzde elli zam alacak ne yapmış bu oyuncu geçen sezon acaba takımı ligi küme düşme potasinin iki kaç üzerinde tamamlamış hadi kişisel olarak kağıt üzerinde iyi bir sezon geçirdi desek Euro bazında da enflasyon var olsun olsun 200k olsun gerçi oyuncu için bu da çok da 250k biraz adam koparma gibi olur

18 yıldır bu forumda üyeyim. 18 yılın 17 sinde benzer yazılar olmuştur. Ne yazık ki Galatasaray Basketbol Yönetiminin ve taraftarının DNA'sı bu.

Biz hiç bir şeyi planlı ve düzgün yapamıyoruz. Artık kervan yolda düzülür diyeceğiz ve bakacağız neler olup olmadığına.