Olaseni de boşa çıktı. Halilovic'le imzalanmadıysa keşke alınsa.
Olaseni de boşa çıktı. Halilovic'le imzalanmadıysa keşke alınsa.
Yeboah ve Halilovic futbola mi transfer edildi? Bu isimler kimdir, ilk kez duyuyorum.Yeboah ve Halilovic geldiyse sezon başlamadan bitti yerliler boşa alınmış oldu.
Birkaç gün önce badalona ile anlaştığı haberini girmiş eurohoops, Twitter’dan yalanlamışEthan Happ (yanlış yazmış olabilirim) kim EuroBasket.com da bizim kadroda gözüküyor Sehven olmuş olabilir
abi terbiye edecekti bizi yönetim ya noldu o iş haberin var mı?Dursun Özbek: “Her branşta şampiyonluk derken, basketbolda alt lig şampiyonluğundan bahsetmiştim.”
abi terbiye edecekti bizi yönetim ya noldu o iş haberin var mı?
Hâlâ bu branşa dair ümit besleyenleri Halilovic, Yeboah gibi isimlerle terbiye ediyorlar işte.abi terbiye edecekti bizi yönetim ya noldu o iş haberin var mı?
Halilovic yerine Ethan Happ'ı alın bari, Yeboah 'tan vazgeçin.
Yeni transferlerimizin Twitter hesaplarını paylaşayım. Yalnız dikkatimi çeken Yeboah'ın bağlantı kısmındaki linkte kendi highlights videosu var. Böyle bir şeyi futbolda en son Cenk Gönen yapmıştı bize gelirken.
Yeboah Twitter: https://twitter.com/akwasi_yeboah15?s=20
Halilovic Twitter: https://twitter.com/MiralemH?s=20
2 gün önce yerlilerimiz efsane oldu şampiyonluğa koşuyoruz falan yazıyodun? Utanmıyosun da Tam terbiye olmuştun tekrar terbiyesiz oldun 2 hamleyle dümen kırdın Ne dediğin belli değil. Biz aynı yerdeyiz senin gibi bi öyle bi böyle değiliz Tutup yönetime sövmedik. Yerlilerin iyi olduğunu söyledik son 2 hamlenin kötü olduğunu da söyledik ama tutup Erden Babadan şüphe etmedik. Güvenim tam. 2 transferle karar verilecek işler değil bunlar. Önce planın tamamını göreceğiz.abi terbiye edecekti bizi yönetim ya noldu o iş haberin var mı?
O mesaji ben yazdim arkadasim.Dediklerimin de arkasindayim.Sonunda da yabanci tercihlerinin oneminden bahsettim.Alper’in ne yazdigini bilmem ama “guzel gidiyoruz” ile baslayan mesaj bana ait.Bide yazdığı mesajları silmiş bu kadar ikiyüzlü olmayın işte. Rezil oluyorsunuz sonra. "Guzel gidiyoruz guzel. Ben de dahil buradaki cogu kisi Ismet veya Bugrahan’dan birinin bile gelebilecegine ihtimal vermiyorduk.Simdi..." bu cümleyle başlayan mesajın nerde? Omurgasızlık büyük dert.
Mesajim da burada duruyor.
Guzel gidiyoruz guzel.
Ben de dahil buradaki cogu kisi Ismet veya Bugrahan’dan birinin bile gelebilecegine ihtimal vermiyorduk.Simdi ikisini de resmi olarak kadromuza katmis olduk.1,2,3 ve 4 numarali pozisyonlarda ligdeki en degerli yerlilerin arasindan 4’une sahip olduk.
Simdi sira geldi kaliteli yabanci transferlere.Bir de ustune Samet Geyik alirsak Efes ve Fb disindaki takimlar arasinda ligdeki en iyi yerli cekirdegine sahibiz demek abarti olmaz.
Kocumuza zaten guveniyorum.Mitrovic varsa rahatim.
Lutfen bu yerli cekirdegine yakisan yabancilar alin.Eger alirsaniz yaklasik 7-8 sene sonra ilk defa bu sezona dair cok ciddi umutlarim olacak.Cunku boyle bir yerli kadromuz en son 2014’te falan olmustu..