2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Eee ne demişim? omurgasızlık dediğin kısım nerede? Benim dün gece attığım mesajı da oku, İsmet ve Buğrahan açıklandığında hayal kuruyorduk, şampiyonluk methiyeleri düzüyorduk bu doğru. akabine 24 saat bile geçmeden senin bizi terbiye edeceğini iddia ettiğin yöneticiler yeboah ve halilovic bağladı. bu iki adamın ne denli kalitesiz ve ne denli bize uymadığını umarım biliyorsundur. bizler bunları dile getiriyoruz. bugün ligin en iyi yerli rotasyonunu dizsen ne olacak yabancıların dackada kadroya giremeyen 6. yabancı olduktan sonra.

Baskete para kaydirdim ama iyi oyunculara gitmek yerine yeboah ve halilovic alarak taraftarı terbiye ettim.
-erden timur
Laflarını yemiş oldun ondan içine oturdu heralde :D Sen burda tepin dur. Önümüzdeki seçimde Erden Baba başkanlığı da alarak emin adımlarla devam edecek. daha çok tepinirsin.

Ekli dosyalar

• 95dd3bb77a5b79952953ca0262012193.png
    95dd3bb77a5b79952953ca0262012193.png
    843.1 KB · Görüntüleme: 6
Nef'e stad sponsorluğu için tşk de edilmiş artık biraz daha kaynak aktarılır herhalde basketbola hal böyle iken vasat,vasar altı yabancılarla mı oynayacağız biz
İmzayı attıktan sonra geçmis olsun Mitrovic mı Turgay mı bilmiyorum kim karar verdiyse Erden Timur’u da anlamıyorum. Para yoksa İsmet ve Buğrahan 'ı niye aldın varsa Yeboah ne? Kimse çıkıp hoca beğeniyor demesin, Fenerbahçe 'de olsa böyle bir karar çıkamaz.

Burda anlamsız tartışmanın faydası amacı nedir? Mantıkdışı tutarsız davranan burda şube yönetimidir. Burdaki kimsenin kararlara etkisi olmadığına göre tartışmak anlamsız geliyor bana. Bütçe kisitliyken ve ligimizde oynamış vasat altı oyuncunun göz göre göre alınmasını birileri izah etmeli ve ciddi protesto yapılmalı.
250-300bin dolarlık yabancı pahalı değildir. 5 tane bu sınıfta yabanci alamayacaksan bunu baştan açıklayacaksınız A sınıf yerli peşinde de kosmayacaksin.
Hep yazdığım 500-600 binlik yabancı da iyi seçilmezse 250-300 binlik adamdan farkı olmadığıdır. 100-150 binlik adam piyango çekmek risk ve scout işidir. Kaldı ki aldığımız adam bilmediğimiz biri olsa hadi belki iyi çıkar dersin. Adamın kaç maçını ızledim vasat oğlu vasat. Savunmada da kalıbının adamı değil agresif degil hücumda da sıradan. Bize gelmese BSL 'nin alt segment takımlarında 10 bin dolar aylıkla ancak kontrat bulur.
Parasızlıkla aciklanamiyor yani bu durum.

Yoksa ver Ataman gibi çaylak amerikaliya 900 bin içi geçmiş eski yıldıza 500-600 bin basmadan 5 yabancıya 1.5m bütçeyle Telekom Bursa Beşiktaş Karşıyaka Daçka yabancı ortalamasını tuttursun. Biz şimdi aynı parayı yine harcayıp daha kötü adamlar alıyoruz. Parayı veren görmüyor mu bu durumu?

Çağlar bilip duyup teyit ettirmediği şeyi yazmaz. Umarım gerçek olur ve vasatlıktan kurtuluruz. Yazının özetinde burada yapılan eleştirilerin işe yarama ihtimali olduğunu düşünmek bile gurur verici.

Çağlar Torun'un şu açıklamasına sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedim... Taraftarın tepkisi üzerine , Eurolig ayarında isimlere gidilmeli , daha fazla sürece dahil olma kararı... Olması gereken şeyleri ittire kaktıra lütuf haline getirmişiz de haberimiz yok. Te Allah'ım ne hallere gelmişiz...

Bu arada başıma bir şey gelmeyecekse Ndour boştaysa getirilmeli diyorum. Daha iyisini bulup getiremiyorsan , taş gibi Ndour var.

Olumlu bir haber olarak görülebilir ama sponsorun şimdiye kadar sürece neden dahil olmadığı bir sorun. Sponsor sürece dahil olunca her şey güllük gülistanlık olacak mı onu da göreceğiz zira kaş yaparken göz çıkarma ihtimali de söz konusu.

Göz çıkaracak kadar müdahil olacaklarını sanmıyorum da ilk kısmı tam ben yazacaktim şimdiye kadar en azından acele etmeyin stad işi olacak muhtemelen bütçe artacak denmedi mı hiç denmedi ise ayrı sorun dendi de birileri yangından mal kaçırır gibi iş yaptı ise ayrı sorun.

Bu arada Çağlar Torun'un haberinden de anlaşılacağı üzere Galatasaray'da amatör branşlarda yanlış giden şeyleri yüksek sesle eleştirmezseniz hiç kimse düzeltmek için bir şey yapmaz. Bu eleştiriler iyice yoğunlaşınca ama yalandan da olsa mutlaka geri dönüşü olur. Şubenin başında kim olursa olsun güvenmek,beklemek yerine eleştirmek iyidir. Hele ki işler yanlış gidiyorsa.

Ne gerek vardı ki sevgili NEF… Zaten Yeboah ile Halilovic transferlerinin bütçeyle ilgisi yoktu, hoca tercihiydi. Para boldu yani şubede.Bakalım bütçe artınca da hoca bu arkadaşları mı tercih edecek.

Şimdi yerli transferlerinin anlamı oldu işte. Twitten tam anlayamadım ama umarım iki oyuncu için yaptığımız ön anlaşma çıkılabilir durumdadır. Çıkılmıyorsa da kaliteli 4 yabancı daha alınır, iyi kadro olur

Son düzenleme:
Tüm renktaşlarıma helal olsun. Taraftarın gücüne hayran kaldım yeniden. Bu takım başarılı olursa biz yangın tayfaya özel bir gece düzenlenmeli :) keşke biz yazmadan yapsalardı şu işi

Bu arada Çağlar Torun'un haberinden de anlaşılacağı üzere Galatasaray'da amatör branşlarda yanlış giden şeyleri yüksek sesle eleştirmezseniz hiç kimse düzeltmek için bir şey yapmaz. Bu eleştiriler iyice yoğunlaşınca ama yalandan da olsa mutlaka geri dönüşü olur. Şubenin başında kim olursa olsun güvenmek,beklemek yerine eleştirmek iyidir. Hele ki işler yanlış gidiyorsa.

katılıyorum hocam. bu iki oyuncunun ismi ilk çıktığından beri kıyameti kopariyoruz burda. demek ki olması gereken buymuş. forumu, sosyal medyası, sözlüğü bilimum Galatasaray'da alınacak herhangi bir kararı etkileyecek butun merciilerde kıyameti koparmak gerekiyormuş. eskiden olsa hocanın tercihi buymuş diyip olumlama yapardık. bu sefer durum pek öyle olmadı ve sonuç değişti.